Stiri despre kim

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trumpul din ochiul celuilalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trumpul din ochiul celuilalt

  Ce practic e să avem mereu la dispoziţie explicaţii lesnicioase pentru orice probleme s-ar ivi în complicatele relaţii politice globale. Şi într-o lungă istorie de eşecuri. Şi ţapul ispăşitor aferent. De pildă pe Trump.

 • Gambitul pe sârmă sau
Kim-Trump, jocul politic al secolului XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gambitul pe sârmă sau Kim-Trump, jocul politic al secolului XXI

  Preşedintele Donald Trump mută regina şi dă mat! Mike Pompeo preia Departamentul de Stat cu trei avantaje decisive faţă de predecesorul său: familiaritate cu politica externă, experienţă în guvern şi un bun raport cu preşedintele Donald Trump. Rex Tillerson, în schimb, nu a avut niciunul dintre aceste avantaje.

 • Peninsula Coreeană, între diplomaţie şi „Fire and Fury“ (Foc
şi furie) –ameninţarea lui Donald Trump la adresa Coreei de Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peninsula Coreeană, între diplomaţie şi „Fire and Fury“ (Foc şi furie) –ameninţarea lui Donald Trump la adresa Coreei de Nord

  Coreea de Nord a efectuat un nou test cu rachete balistice. China şi-a consolidat apărarea de-a lungul frontierei cu Coreea de Nord şi a redesenat structura de forţe militare în regiunile din vecinătate ei. Generalul Joseph Dunford, preşedintele Comitetului Întrunit al Şefilor de State Majore, a declarat că Phenianul este capabil de un atac limitat cu rachete balistice (ICBM). Ce opţiuni are SUA?

 • Safismul pe înţelesul oricui VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Safismul pe înţelesul oricui VIDEO

  LESBIENE S-ar putea ca prin „Slujnica“, cel mai recent film al său, regizorul sud-coreean Park Chan-wook să fi realizat nu numai cel mai erotic film al anului, ci şi al deceniului în curs, aflat la jumătate.

 • Coreea de Nord: Ambasadorii apropiaţi lui Jang, rechemaţi în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coreea de Nord: Ambasadorii apropiaţi lui Jang, rechemaţi în ţară

  Ambasadorul nord-coreean în Suedia, Pak Kwang-chol, a fost rechemat din post, fiind un apropiat al lui Jang Song-thaek, unchiul dictatorului de la Phenian, executat în urmă cu două săptămâni, relatează agenţiile internaţionale de presă. Pak Kwang-chol este al doilea ambasador rechemat în ţară de la epurarea politică şi fizică a lui Jang, cândva al doilea om în stat, după liderul de la Phenian.

 • Liderul nord-coreean Kim Jong-un, în vizită la Ahmadinejad ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liderul nord-coreean Kim Jong-un, în vizită la Ahmadinejad ?

  "Kim Jong-un, preşedintele Prezidiului Adunării Populare a RPDC, va participa la summitul ţărilor nealiniate în curs de dezvoltare, care va avea loc la Teheran și va face o vizită oficială în Republica Islamică Iran, la invitația Președintele Mahmoud Ahmadinejad ", a anunţat agenţia de ştiri nord-coreeană KCNA.

 • La graniţa Coreei de Nord, de ziua porţilor închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La graniţa Coreei de Nord, de ziua porţilor închise

  În timp ce nord-coreenii îl boceau public pe Kim Jong Il după partitura compusă de regimul de la Phenian, un jurnalist de la „Adevărul“ a fost cât pe ce să viziteze o insulă diplomatică a ţării conduse până acum o săptămână de „Conducătorul iubit“.

 • Tânărul Kim va împărţi puterea cu unchiul şi generalii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânărul Kim va împărţi puterea cu unchiul şi generalii

  Kim Jong Un, fiul de 28 de ani al decedatului dictator nord-coreean, nu va fi singur la butoanele puterii de la Phenian, pentru moment urmând să împartă conducerea cu bătrânii regimului de la Phenian.

 • Ce nu vrea Kim să ştim. Şşşt...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu vrea Kim să ştim. Şşşt...

  Kim Jong-il nu ar vrea să ştim că s-a dus cu trenul blindat în China, a stat la hotelul Furama şi a văzut Marele Zid Chinezesc.

 • Venus Williams a răzbunat-o pe Serena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Venus Williams a răzbunat-o pe Serena

  Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a câştigat „Cupa Billie Jean King", desfăşurată luni la New York, învingând-o în finală, scor 6-4,3-6,7-5, pe Kim Clijsters, cea care la US Open o învinsese în semifinale pe Serena Williams.