Stiri despre kim

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Venezuela,
dragostea mea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Venezuela, dragostea mea

  Pentru că situaţia din ţara latino-americană s-a degradat în mod accentuat pe parcursul ultimului an şi e posibil să ne aşteptăm la din ce în ce mai mulţi refugiaţi din această ţară (Ungaria vecină deja acordă drept de azil multor astfel de năpăstuiţi), reiau aici textele scrise de-a lungul vremii, „la cald“, din ce în ce mai revoltat de această o altă tragedie care se desfăşoară sub ochii noştri. „Sub ochii Occidentului“, cum spunea Conrad.

 • Trump, în drum către Vietnam, la al doilea summit cu Kim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trump, în drum către Vietnam, la al doilea summit cu Kim

  Preşedintele american Donald Trump a plecat luni de la Washington către Vietnam, la al doilea său summit cu dictatorul nord-coreean Kim Jong Un, după ce a îndemnat din nou regimul stalinist izolat la ”denuclearizare”, relatează AFP.

 • Trumpul din ochiul celuilalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trumpul din ochiul celuilalt

  Ce practic e să avem mereu la dispoziţie explicaţii lesnicioase pentru orice probleme s-ar ivi în complicatele relaţii politice globale. Şi într-o lungă istorie de eşecuri. Şi ţapul ispăşitor aferent. De pildă pe Trump.

 • Gambitul pe sârmă sau
Kim-Trump, jocul politic al secolului XXI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gambitul pe sârmă sau Kim-Trump, jocul politic al secolului XXI

  Preşedintele Donald Trump mută regina şi dă mat! Mike Pompeo preia Departamentul de Stat cu trei avantaje decisive faţă de predecesorul său: familiaritate cu politica externă, experienţă în guvern şi un bun raport cu preşedintele Donald Trump. Rex Tillerson, în schimb, nu a avut niciunul dintre aceste avantaje.

 • Peninsula Coreeană, între diplomaţie şi „Fire and Fury“ (Foc
şi furie) –ameninţarea lui Donald Trump la adresa Coreei de Nord
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peninsula Coreeană, între diplomaţie şi „Fire and Fury“ (Foc şi furie) –ameninţarea lui Donald Trump la adresa Coreei de Nord

  Coreea de Nord a efectuat un nou test cu rachete balistice. China şi-a consolidat apărarea de-a lungul frontierei cu Coreea de Nord şi a redesenat structura de forţe militare în regiunile din vecinătate ei. Generalul Joseph Dunford, preşedintele Comitetului Întrunit al Şefilor de State Majore, a declarat că Phenianul este capabil de un atac limitat cu rachete balistice (ICBM). Ce opţiuni are SUA?

 • Safismul pe înţelesul oricui VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Safismul pe înţelesul oricui VIDEO

  LESBIENE S-ar putea ca prin „Slujnica“, cel mai recent film al său, regizorul sud-coreean Park Chan-wook să fi realizat nu numai cel mai erotic film al anului, ci şi al deceniului în curs, aflat la jumătate.

 • Coreea de Nord: Ambasadorii apropiaţi lui Jang, rechemaţi în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coreea de Nord: Ambasadorii apropiaţi lui Jang, rechemaţi în ţară

  Ambasadorul nord-coreean în Suedia, Pak Kwang-chol, a fost rechemat din post, fiind un apropiat al lui Jang Song-thaek, unchiul dictatorului de la Phenian, executat în urmă cu două săptămâni, relatează agenţiile internaţionale de presă. Pak Kwang-chol este al doilea ambasador rechemat în ţară de la epurarea politică şi fizică a lui Jang, cândva al doilea om în stat, după liderul de la Phenian.

 • Liderul nord-coreean Kim Jong-un, în vizită la Ahmadinejad ?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liderul nord-coreean Kim Jong-un, în vizită la Ahmadinejad ?

  "Kim Jong-un, preşedintele Prezidiului Adunării Populare a RPDC, va participa la summitul ţărilor nealiniate în curs de dezvoltare, care va avea loc la Teheran și va face o vizită oficială în Republica Islamică Iran, la invitația Președintele Mahmoud Ahmadinejad ", a anunţat agenţia de ştiri nord-coreeană KCNA.

 • La graniţa Coreei de Nord, de ziua porţilor închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La graniţa Coreei de Nord, de ziua porţilor închise

  În timp ce nord-coreenii îl boceau public pe Kim Jong Il după partitura compusă de regimul de la Phenian, un jurnalist de la „Adevărul“ a fost cât pe ce să viziteze o insulă diplomatică a ţării conduse până acum o săptămână de „Conducătorul iubit“.

 • Tânărul Kim va împărţi puterea cu unchiul şi generalii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânărul Kim va împărţi puterea cu unchiul şi generalii

  Kim Jong Un, fiul de 28 de ani al decedatului dictator nord-coreean, nu va fi singur la butoanele puterii de la Phenian, pentru moment urmând să împartă conducerea cu bătrânii regimului de la Phenian.

 • Ce nu vrea Kim să ştim. Şşşt...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu vrea Kim să ştim. Şşşt...

  Kim Jong-il nu ar vrea să ştim că s-a dus cu trenul blindat în China, a stat la hotelul Furama şi a văzut Marele Zid Chinezesc.

 • Venus Williams a răzbunat-o pe Serena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Venus Williams a răzbunat-o pe Serena

  Jucătoarea americană de tenis Venus Williams a câştigat „Cupa Billie Jean King", desfăşurată luni la New York, învingând-o în finală, scor 6-4,3-6,7-5, pe Kim Clijsters, cea care la US Open o învinsese în semifinale pe Serena Williams.

Modifică Setările