stiri despre kelemen hunor

La finele anului trecut, era dat publicităţii raportul „Mapping the Risk of Serious and Organised Crime Infiltration in Europe“ din cadrul Proiectului MORE, realizat cu sprijinul Comisiei Europene, Joint Research Centreon Transnational Crime în parteneriat cu Consiliul suedez pentru prevenirea infracţionalităţii şi Institutul german pentru probleme internaţionale şi de securitate, având ca parteneri Europol, Ministerul italian de Interne şi BKA.

acum 8 ore · comentarii (21)

Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, extras din Ambasada Ecuadorului din Londra, unde avea refugiu de 7 ani la cererea autorităţilor de la Quito, a marcat finalul carierei controversatului jurnalist care a revoluţionat presa de investigaţie, finanţarea prin Bitcoin.

Am citit cartea cu sete. O recomand drept lectură obligatorie în Universitatea Naţională de Apărare, Colegiul Naţional de Apărare, academiile categoriilor de forţe şi SNSPA, la cursurile de leadership (tactic, operaţional, strategic). Ash Carter aduce laolaltă pasiunea, rigoarea şi integritatea absolute faţă de Cauză şi de Organizaţie, setând fără echivoc consistenţa de excepţie a unei lecturi de o valoare fără precedent pentru mine.

acum 2 zile · comentarii (1)

La doar o zi după votul favorabil acordat de Parlamentul European doamnei Ursula von der Leyen, Comisia Europeană a publicat o Comunicare foarte importantă, îndelung aşteptată: COM (2019) 343 final, Strengthening the rule of law within the Union. A blueprint for action.

acum 2 zile · comentarii (2)

Administraţia regională din Tatarbunar a lansat acum două zile ideea trecerii şcolii din satul Borisăuca de la predare în limba română la predare în limba ucraineană. În regiunea Odessa mai erau, în anul 2018, doar patru şcoli cu predare în limba română – se pare că din toamna anului 2019 vor rămâne trei.

acum 2 zile · comentarii (61)