Stiri despre jurnalul unui personaj controversat provocat de vartan arachelian

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alte noi amintiri provocate de Vartan Arachelian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alte noi amintiri provocate de Vartan Arachelian

  V.A. Un personaj nemaipomenit, într-adevăr, dincolo de marele scriitor este omul Petru Dumitriu! D.S. Bineînţeles! Îşi făcuse o frizură specială, şi-şi dădea, cu ce se dau acuma puştii, o briantină, un gel special, şi îşi făcea freza ca a împăraţilor romani, cunoscută din busturile celebre, un breton pe frunte lipit cu gelul ăsta şi tunsoarea cu breton...

 • Alte amintiri provocate de Vartan Arachelian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alte amintiri provocate de Vartan Arachelian

  V.A. În interiorul acestei case, am văzut o galerie de portrete de epocă; ai zice că, mă rog, are iz englezesc interiorul acestei case, poate şi din cauza acestei galerii de portrete. Se vede bine că familia Săraru are rădăcini adânci în acest pământ minunat.

 • Amintirea debutului meu la Teatrul Mic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintirea debutului meu la Teatrul Mic

  Dinu Săraru: (…) Am început ca administrator, schimbând faţa teatrului. Se puneau geamuri, se schimbau oglinzi, se reparau mesele de machiaj, se puneau mochete, se văruia, s-a făcut o deratizare generală. Şi, mă rog, în primul rând m-am zbătut să înceapă spectacolul la ora 18.00. Nu prea erau spectatori în sală! Am îmbrăcat personalul de sală. Pe urmă mi-am dat seama că era o ură îngrozitoare între actorii care mai rămăseseră în Teatrul Mic.

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: Trebuia să exist şi ca să exist trebuia să fac ceva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: Trebuia să exist şi ca să exist trebuia să fac ceva

  Vartan Arachelian: Să ne întoarcem la dumneavoastră. În aceşti ultimi 24 de ani post-decembrişti aţi revenit ambiţios şi curajos în viaţa culturală şi publică şi prin romane şi filme şi prin iniţiative sociale la nivel naţional. De ce simţeaţi nevoia să reveniţi după ce în 1989 aţi trecut printr-o criză morală extraordinară, care v-a dus la un pas de prăbuşire?

Modifică Setările