Stiri despre jurnalista violata

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Jungla bucureşteană şi un viol demascator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Jungla bucureşteană şi un viol demascator

  Mârâind fioros, un ins greţos, poate bolnav, în orice caz pervers, asocial şi violent, refractar la cele mai elementare norme de convieţuire i-a plasat unei tinere femei cuţitul înaintea pupilei.

 • Violator
cu repetiţie 
cu voie de la Justiţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violator cu repetiţie cu voie de la Justiţie

  Ninel Mogoşeanu, principalul suspect în cazul jurnalistei violate marţea trecută în centrul Capitalei, a fost condamndat la 11 ani de închisoare pentru viol şi eliberat condiţionat în luna iulie pentru bună purtare.

 • M-am cam plictisit s-o tot spun...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  M-am cam plictisit s-o tot spun...

  Am în faţă imaginea absurdă a unei situaţii reale: trei muncitori dau la lopată încărcînd nisip într-un camion, iar alţi trei, cocoţaţi în camion, descarcă nisipul. Eterna poantă cu trei încarcă, trei descarcă...Toată lumea-i mulţumită şi cu lacrimi pe obraz. Unii de rîs, alţii de necaz. Exact ca în cazul despre care vreau să spun cîteva cuvinte.

 • Cum îl descriu vecinii şi rudele pe  recidivistul care a violat o jurnalistă în centrul Capitalei, în miezul zilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îl descriu vecinii şi rudele pe  recidivistul care a violat o jurnalistă în centrul Capitalei, în miezul zilei

  Ninel Mogoşeanu, bărbatul care marţea trecută a violat o jurnalistă, în plin centrul Capitalei, a fost arestat marţi pentru 29 de zile. În urmă cu două luni, bărbatul fusese eliberat din închisoare, fiind condamnat tot pentru viol. După eliberare, se angajase la o firmă de pază, revenind însă la vechile „metehne“. Tatăl şi sora agresorului îşi găsesc cu greu cuvintele pentru fapta bărbatului, povestindu-ne că acasă era un băiat harnic şi săritor.

 • Când cuţitul taie roşia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când cuţitul taie roşia

  „E extraordinar că oamenii au ieşit în stradă pentru Roşia Montană” spuneam asta nefiind în ţară şi uşor uimit, ce-i drept, de cele întamplate la Bucureşti. M-am bucurat văzând prieteni şi colegi ieşind în stradă şi spunând că sunt mândri că fac parte din această generaţie. „Au tot dreptul.”

 • Anchetatorii au primele semnalmente ale violatorului jurnalistei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anchetatorii au primele semnalmente ale violatorului jurnalistei

  Surse din cadrul anchetei au declarat pentru adevărul.ro  că bărbatul care ar fi violat o jurnalistă miercuri, în centrul Capitalei, în miezul zilei, are între 35-40 de ani, în jur de un 1,80 înălţime, părul grizonant, tuns scurt şi tenul măsliniu.

 • Autorul
violului asupra jurnalistei este încă liber. Cazuri similare relatate de alte victime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorul violului asupra jurnalistei este încă liber. Cazuri similare relatate de alte victime

  Drama jurnalistei violate marţi, în plin centrul Capitalei, fără ca nimeni să-i sară în ajutor a cutremurat România. La două zile de la nefericitul incident, autorul violului era încă în libertate, după ce analizele de laborator făcute de Institutul de Medicină Legală (IML) au arătat că suspectul audiat de poliţişti în noaptea de miercuri spre joi nu este agresorul tinerei de 22 de ani.

 • FOTO VIDEO Cum te poţi apăra de atacul cu un cuţit şi de un viol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cum te poţi apăra de atacul cu un cuţit şi de un viol

  Ai trei opţiuni când eşti atacat: să lupţi, să fugi sau să îngheţi. Ultima variantă este cea mai gravă – ţi se ridică pulsul la 180, te răceşti complet, ai un nod în stomac, un nod în gât – şi asta se întâmplă cel mai des. Toţi îngheţăm, dar sunt situaţii când ai timp să-ţi revii şi să reacţionezi, cum este cazul unui viol, spun specialiştii în tehnici de autoapărare Krav Maga.

 • Povestea jurnalistei violate în plină zi în centrul Capitalei şi a indiferenţei cu care au tratat martorii oculari grozăvia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea jurnalistei violate în plină zi în centrul Capitalei şi a indiferenţei cu care au tratat martorii oculari grozăvia

  Tânăra a fost marţi luată cu forţa din intersecţia bulevardelor Ştefan cel Mare şi Dorobanţi şi tărâtă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor până aproape de Guvern unde a fost agresată sexual. Poliţiştii au identificat miercuri seară un bărbat cu semnalmente asemănătoare suspectului de viol. Acesta a fost dus la Secţia 4 Poliţie pentru cercetări, însă analizele de laborator au arătat nu este el cel care a agresat-o pe jurnalistă.

 • România: un viol la 10 ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România: un viol la 10 ore

  Ieri, marţi, în jurul amiezii, o tânără jurnalistă este violată în centrul Bucureştiului la doi paşi de Guvernul României. Radio Europa Fm şi Radio 21 - unde este angajată tânăra - vin în ajutor post-factum pentru prinderea autorului. Dar trecătorii, cetăţenii români, cum de au fost nepăsători la strigătele tinerei ?!?

 • Jurnalistă violată în toiul zilei, în centrul Capitalei sub ameninţarea cuţitului. Poliţia analizează imaginile surprinse pe camerele de supraveghere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnalistă violată în toiul zilei, în centrul Capitalei sub ameninţarea cuţitului. Poliţia analizează imaginile surprinse pe camerele de supraveghere

  O jurnalistă a fost violată sub ameninţarea cuţitului marţi după-amiază, în jurul orelor 16.00, la intersecţia dintre străzile Dorobanţi şi Ştefan cel Mare. Aceasta a fost târâtă aproape trei kilometri sub ochii trecătorilor care nu au avut nicio reacţie, comportament explicat de sociologi printr-o „lipsă de civism caracteristică României”. Ulterior, femeia a depus o plângere la Poliţie.

Modifică Setările