Stiri despre jurassic world

  33 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele 10 filme ale
anului 2018 (plus 10 blockbuster-uri unul şi unul) VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele 10 filme ale anului 2018 (plus 10 blockbuster-uri unul şi unul) VIDEO

  Din 51 de filme văzute care pot fi socotite cert ca fiind „de artă“, româneşti, europene şi americane (dintre cele care au rulat în 2018 în săli), am sintetizat un clasament de 10 titluri, care pot fi socotite „filmele anului“. Se vede din nou vitalitatea cinemaului est-european (ex-sovietic), hrănit din tensiunea pre-războinică de aici, apoi constanţa cinemaului francez, dar îşi fac loc şi două titluri de peste Ocean, şi încă mainstream.

 • „Sfârşitul“ dinozaurilor? VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sfârşitul“ dinozaurilor? VIDEO

  LA SCARĂ MARE În noul „Jurassic World: Fallen Kingdom“, regizorul J.A. Bayona introduce numeroase teme filozofice şi politice, care fac ca precedentele filme să pară doar un „parc de distracţii“, reuşind cel mai bun „Jurassic“ făcut vreodată. Eroii din precedentul film, Bryce Dallas Howard şi Chris Pratt, îşi reiau aici rolurile.

 • Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blockbusterele anului 2018 FOTO VIDEO

  Studiourile de la Hollywood promit un 2018 prosper, cu filme de box office de la regizori precum Steven Spielberg, Ron Howard, fraţii Russo, Brad Bird, Christopher McQuarrie, Etan Cohen şi Gary Ross. Printre filmele noului an se numără Ocean's Eight, Mission Impossible 6, Bumblebee, Robin Hood, Tomb Raider, Avengers: Infinity War, Incredibles 2 sau The Meg.

 • Topul celor mai piratate filme în 2015 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai piratate filme în 2015 VIDEO

  „Interstellar: Călătorind prin univers“, „Furios şi iute 7“ şi „Jurassic World“ se numără printre cele mai piratate zece filme din acest an, descărcările online ilegale fiind în continuă creştere, informează revista Variety în ediţia sa electronică, citată de Mediafax.

 • Căutări pe Google: Topul celor mai populare filme din 2015 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căutări pe Google: Topul celor mai populare filme din 2015 VIDEO

  Cele mai noi producţii cinematografice lansate de studiourile de la Hollywood au strârnit interesul românilor, care au căutat în 2015 titluri precum „Fast and Furious 7“, „Fifty Shades of Grey“ şi „Jurassic World“.

 • „Jurassic World“ a stabilit un nou record de încasări VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jurassic World“ a stabilit un nou record de încasări VIDEO

  Filmul de acţiune cu dinozauri „Jurassic World“, regizat de Colin Trevorrow, a depăşit pragul încasărilor de un miliard de dolari în box office-ul internaţional, devenind astfel al patrulea lungmetraj din istorie care reuşeşte să bifeze o astfel de performanţă.

 • Topul filmelor cu cele mai mari încasări din această vară VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul filmelor cu cele mai mari încasări din această vară VIDEO

  Vara anului 2015 a fost una fantastică pentru lungmetrajele SF şi pentru animaţii, titluri precum „Jurassic World“, „Avengers: Age of Ultron“ şi „Minions“ ocupând primele locuri în topul filmelor cu cele mai mari încasări.

 • „Minionii“, animaţia cu cel mai bun debut din toate
timpurile în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Minionii“, animaţia cu cel mai bun debut din toate timpurile în România

  Lungmetrajul de animaţie „Minionii/ Minions“, de Kyle Balda şi Pierre Coffin, a debutat pe primul loc în box office-ul de weekend din România, cu încasări de 2.117.614 lei, fiind vizionat de 101.889 de spectatori. Pelicula a devenit astfel animaţia cu cel mai bun debut din toate timpurile din ţară, scrie Mediafax.

 • „Jurassic World“, de o lună în fruntea box office-ului nord-american. Topul filmelor cu cele mai mari încasări VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jurassic World“, de o lună în fruntea box office-ului nord-american. Topul filmelor cu cele mai mari încasări VIDEO

  Thrillerul de acţiune cu accente SF „Jurassic World“, cu actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas în rolurile principale, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al patrulea weekend consecutiv, cu încasări de 30,9 milioane de dolari de vineri până duminică (3-5 iulie), potrivit „Hollywood Reporter“, citat de Mediafax.

 • „Jurassic World“, pe primul loc în
box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Ce filme
urmează în top
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jurassic World“, pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Ce filme urmează în top

  Filmul „Jurassic World“ se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 54,2 milioade de dolari, de vineri până duminică. Locul al doilea i-a revenit animaţiei „Întors pe dos/ Inside Out, cu încasări de 52,1 milioane de dolari, în timp ce comedia „Ted 2“ a avut un debut destul de slab, clasându-se pe cea de-a treia poziţie, cu încasări de 33 de milioane de dolari.

 • Adevărata fiară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărata fiară

  SPECTACULOS Filmul „Jurassic World“, revenirea de mare succes a francizei cu dinozauri pe marile ecrane, îi pune pe protagonişti şi pe dinozaurii obişnuiţi în faţa unei provocări nemaiîntâlnite până acum: existenţa unui carnasier obţinut pe cale genetică şi care depăşeşte în ferocitate orice se poate imagina. Scenariul nu lasă însă vreo umbră de îndoială: adevăratul monstru este omul, care a putut crea astfel de anomalii.

 • „Jurassic World“ a cucerit box office-ul, stabilind un nou record după premieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jurassic World“ a cucerit box office-ul, stabilind un nou record după premieră

  Pelicula „Jurassic World“, regizată de Colin Trevorrow, a debutat pe locul al treilea la nivelul încasărilor generate imediat după premieră, cu încasări de peste 80 de milioane de dolari. După weekendul de proiecţii, lungmetrajul poate să genereze până la 200 de milioane de dolari încasări la box office.

 • Blockbusterele verii: ce filme importante putem vedea la cinema
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blockbusterele verii: ce filme importante putem vedea la cinema

  În plin sezon al blockbusterelor, filmele cu bugete impresionante, efecte speciale de neuitat şi supereroi pe măsură iau cu asalt cinematografele şi box-office-urile din întreaga lume. „Adevărul“ vă prezintă cele mai importante blockbustere ale verii 2015.

Modifică Setările