Stiri despre jurassic park

  28 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărata fiară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărata fiară

  SPECTACULOS Filmul „Jurassic World“, revenirea de mare succes a francizei cu dinozauri pe marile ecrane, îi pune pe protagonişti şi pe dinozaurii obişnuiţi în faţa unei provocări nemaiîntâlnite până acum: existenţa unui carnasier obţinut pe cale genetică şi care depăşeşte în ferocitate orice se poate imagina. Scenariul nu lasă însă vreo umbră de îndoială: adevăratul monstru este omul, care a putut crea astfel de anomalii.

 • Jurassic Park şi invenţia naturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurassic Park şi invenţia naturii

  De la Tarzan şi Cartea junglei, poveştile moderne ne-au dat ideea că natura este sursa vitalităţii şi, prin confruntare, a înţelepciunii. După un secol lung de confruntări poetice între poezie şi ştiinţă, am ajuns la o situaţie ciduată, în care şi ştiinţa, şi natura şi-au pierdut puterea de a ne anima.

 • Steven Spielberg şi fascinaţia fiinţelor monstruoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Steven Spielberg şi fascinaţia fiinţelor monstruoase

  Steven Spielberg este inventatorul blockbuster-ului. El a dezlănţuit forţele care domină cinematograful contemporan--admiratorii, epigonii şi detractorii săi toţi au fost forţaţi să ia seama de schimbările pe care le-a produs în poezia epocii noastre. Jaws a demonstrat pentru prima oară acest talent neobişnuit de a fascina oamenii. Dar Jurassic park a pus în prim plan dominaţia inexplicabilă a lumii imaginare asupra lumii în care trăim.

 • „Jurassic World“ a cucerit box office-ul, stabilind un nou record după premieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jurassic World“ a cucerit box office-ul, stabilind un nou record după premieră

  Pelicula „Jurassic World“, regizată de Colin Trevorrow, a debutat pe locul al treilea la nivelul încasărilor generate imediat după premieră, cu încasări de peste 80 de milioane de dolari. După weekendul de proiecţii, lungmetrajul poate să genereze până la 200 de milioane de dolari încasări la box office.

 • Filme 2015: Eroii clasici se întorc pe marile ecrane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme 2015: Eroii clasici se întorc pe marile ecrane

  Francize care s-au bucurat de multă apreciere în rândul cinefililor, precum „James Bond“, „Furios şi iute“ şi „Terminator“, îşi vor scrie în 2015 noi capitole.

 • VIDEO Dinozaurii revin pe marele ecran, după 14 ani, în primul trailer al noului film din seria „Jurassic Park“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dinozaurii revin pe marele ecran, după 14 ani, în primul trailer al noului film din seria „Jurassic Park“

  „Jurassic World“, a patra parte a seriei de filme cu dinozauri, promite adrenalină şi teroare în noul trailer lansat cu două zile înainte de ziua promisă. Un dinozaur însetat de sânge realizat de geneticieni în laborator va răspândi haos în noul parc tematic, motiv pentru care actorul Chris Pratt („Gardienii Galaxiei“) este chemat să rezolve ameninţarea.

 • TEASER VIDEO „Jurassic World“, „o nouă teroare SF“ cu dinozauri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TEASER VIDEO „Jurassic World“, „o nouă teroare SF“ cu dinozauri

  Parcul tematic „Jurassic World“ şi-a deschis porţile pentru curioşi la aproximativ 22 de ani de la lansarea seriei. Deşi nu se cunosc foarte multe detalii despre noul film, primul teaser al viitoarei pelicule îl prezintă pe Chris Pratt „într-o nouă teroare SF“ cu dinozauri.

 • „Jurassic
Park“ din fonduri europene la Cetatea Râşnov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jurassic Park“ din fonduri europene la Cetatea Râşnov

  Proiectul beneficiază de o finanţare europeană de 4,5 milioane de euro. În acordarea banilor a contat foarte mult faptul că Râşnovul este staţiune de interes naţional, titulatură obţinută la finalul anului 2012.

 • FOTO VIDEO Greşeli de producţie în filmele celebre de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Greşeli de producţie în filmele celebre de la Hollywood

  Practic, toate filmele, chiar şi acelea care au fost catalogate drept un succes, pot să aibă erori sau inexactităţi în derularea scenelor. În majoritatea cazurilor, aceste greşeli trec neobservate de către public, dar nu şi de criticii de film care îşi arată nemulţumirea faţă de greşelile flagrante care au scăpat procesului de editare.

 • „Jurassic
Park”, după 20 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jurassic Park”, după 20 de ani

  Se poartă filmele cu vampiri şi zombie, dar lumea încă iubeşte dinozaurii. Povestea poveştilor cu dinozauri, Jurassic Park, a împlinit, pe 11 iunie, 20 de ani şi, în loc de tort aniversar, Studiourile Universal au decis relansarea filmului în variantă 3D.

 • VIDEO Când va apărea următorul „Jurassic Park“?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Când va apărea următorul „Jurassic Park“?

  Steven Spielberg a schimbat scaunul regizoral cu cel al producătorului executiv pentru mult aşteptata continuare a filmului-cult „Jurassic Park“. Pelicula ce va avea lansarea în iunie 2014, va fi regizată de Colin Trevorrow (36), un tânăr ce şi-a făcut debutul regizoral în 2012 cu filmul „Safety Not Guaranteed“.

 • Cele mai celebre 100 de filme SciFi sunt disponibile într-un scurtmetraj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai celebre 100 de filme SciFi sunt disponibile într-un scurtmetraj

  Filmele Science-Fiction au fascinat spectatorii mai ales prin efectele vizuale. Titluri celebre ca „Matrix“, „Minority Report“ sau „Tron“ au impresionat prin viziunea futuristă a lumii. Acum, peste 100 de filme SciFi sunt adunate într-un videoclip puţin mai lung de şase minute.

 • Călăraşi: La Fantome, zona care este bântuită de sărăcie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: La Fantome, zona care este bântuită de sărăcie

  De peste 20 de ani, zeci de familii locuiesc într-un cartier din centrul municipiului Călăraşi, unde apa, canalizarea, căldura sau curentul electric sunt un lux de neconceput. „Vulturul“, „Jurassic Park“ sau „La Fantome“ sunt trei dintre denumirile cartierului în care se afla blocurile N6, N7 si N8.