Stiri despre julia roberts

  56 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Filme delicioase. Avertisment: nerecomandate pe stomacul gol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Filme delicioase. Avertisment: nerecomandate pe stomacul gol

  Pe 15 august, publicul român „s-a delectat“ cu savoarea condimentelor indiene la premiera fillmului „The Hundred-Foot Journey/Război în bucătărie“ în cinematografe. Pelicula americană, regizată de Lesse Hallström, este cel mai nou titlu din lista lungmetrajelor delicioase, nerecomandate pe stomacul gol.

 • VIDEO Reacţiile vedetelor când citesc comentarii răutăcioase care le vizează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Reacţiile vedetelor când citesc comentarii răutăcioase care le vizează

  Cum reacţionează celebrităţile atunci când citesc mesaje postate pe Twitter în care sunt jignite? Ei bine, cei mai diplomaţi şi înzestraţi cu simţul umorului se amuză, cei cu prezenţă de spirit dau replici pe măsură, iar cei mai iuţi la mânie plătesc cu aceeaşi monedă, dar expresiile faciale sunt nepreţuite.

 • Actori care se urăsc şi refuză să lucreze împreună: certuri, jigniri şi bătăi pe platourile de filmare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actori care se urăsc şi refuză să lucreze împreună: certuri, jigniri şi bătăi pe platourile de filmare

  Există actori care, puşi unul lângă celălat pe marele ecran, formează o adevărată echipă sau pur şi simplu radiază şi produc, fără prea mari eforturi, acea scânteie specifică iubirilor hollywoodiene, aspecte ce joacă un rol important în succesul peliculei. La polul opus sunt actorii care, din varii motive, se înţeleg ca şoarecele şi pisica pe platourile de filmare şi refuză să lucreze împreună.

 • Oscar 2014: marii perdanţi în cursa nominalizărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oscar 2014: marii perdanţi în cursa nominalizărilor

  Dacă Leonardo DiCaprio sau Christian Bale au şanse la un Oscar, nu acelaşi lucru se poate spune despre Tom Hanks sau despre Forrest Whitaker, în ciuda unor roluri memorabile, care nu au prins lista nominalizărilor Academiei Americane de Film.

 • Show cu „Foarfecele de Aur“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Show cu „Foarfecele de Aur“

  Un show inedit a avut loc zilele trecute într-un club din Capitală. Renumitul stilist rus George Rovals a susținut în weekend un masterclass de tunsoare, în cadrul Festivalului de frumusețe „Silk Way".

 • Din ritualul de îngrijire al vedetelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din ritualul de îngrijire al vedetelor

  Care e secretul dinților perlați ai actriței Catherine Zeta-Jones? Cum obține Julia Roberts o manichiură impecabilă în doar zece minute? Află mai jos cum îşi menţin frumuseţea vedetele!

 • Julia Roberts, cadou pentru nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Julia Roberts, cadou pentru nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt

  Julia Roberts a declarat că va avea un cadou de nuntă original pentru colegii ei de breaslă Angelina Jolie şi Brad Pitt - care au confirmat recent faptul că s-au logodit -, actriţa americană oferindu-se să aibă grijă de copiii celebrului cuplu.

 • VIDEO Julia Roberts, „torturată“ pe platourile de filmare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Julia Roberts, „torturată“ pe platourile de filmare

  Julia Roberts a avut parte de „tortură" pe platourile de filmare când pielea i-a fost acoperită de excremente de pasăre. Sacrificiul a fost făcut pentru rolul diabolicei regine Clementianna, din ecranizarea „Oglindă, oglinjoară“, iar „baia“ de găinaţ era parte a „tratamentului de înfrumuseţare“ al reginei.

 • Julia Roberts, campanie pentru Javier Bardem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Julia Roberts, campanie pentru Javier Bardem

  Actriţa care a jucat cu Bardem în filmul de succes „Mănâncă Roagă-te Iubeşte“ este dezamăgită pentru că toate organizaţiile de critici, dar şi organizatorii Globurilor de Aur au ignorat interpretarea lui Bardem din filmul de artă „Biutiful“.

 • Julia Roberts, zeiţa Venus a cafelei - VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Julia Roberts, zeiţa Venus a cafelei - VIDEO

  Actriţa Julia Roberts apare în rolul zeiţei Venus într-o reclamă pentru un brand de cafea italian, care va fi difuzată în perioada Crăciunului în Italia, potrivit dailymail.co.uk. Pentru spotul publicitar de 45 de secunde, Julia Roberts a primit un onorariu de 1,2 milioane de euro.

 • VIDEO „Mănâncă, roagă-te, iubeşte“ cu Julia Roberts
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Mănâncă, roagă-te, iubeşte“ cu Julia Roberts

  Pelicula romantică în care actriţa se îndrăgosteşte de Javier Bardem are azi premiera în România. Julia Roberts o interpretează pe autoarea volumului „Mănâncă, roagă-te, iubeşte“, Elizabeth Gilbert, care pleacă într-o călătorie de autodescoperire.

 • Trăistariu, chemat urgent la Eurovision - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trăistariu, chemat urgent la Eurovision - Revista presei mondene

  Presa mondenă de astăzi scrie despre chemarea lui Trăistariu la Eurovision, declaraţiile Juliei Roberts despre "Pretty Woman" sau voiajul Monicăi Columbeanu la Roma. Printre alte subiecte, Oana Petre începe un proiect solo, iar Claudia Schiffer este noua imagine Salvatore Ferragamo.

Modifică Setările