Stiri despre josh brolin

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Uliţa“ copilăriei VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Uliţa“ copilăriei VIDEO

  Un excepţional film despre (prima) copilărie realizează regizorul american Sean Baker, în „Proiectul Florida“, un mare succes al cinemaului independent american de anul trecut. Observaţia este însă rece, ca a unui entomolog sau antropolog, fără niciun fel de determinare psihologică sau sociologică.

 • Hail, Caesar!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hail, Caesar!

  Noua comedie a fraţilor Joel şi Ethan Coen ruleaza marti, miercuri si joi seara la cinemateca. Este o farsa despre Hollywood-ul anilor 50 si cel mai amuzant film din ultimele luni. Episoadele comice ofera echivalentul comic al situatiei istorice, de la scenaristi care sunt tradatori comunisti la scene de musical coregrafiate fidel epocii, dar cu intorsaturi amuzante, si pana la filme epice despre imperiul roman si originile crestinismului.

 • Hollywoodul făcut praf. De Fraţii Coen sau „Ave, Coen!“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hollywoodul făcut praf. De Fraţii Coen sau „Ave, Coen!“ VIDEO

  RETRO În noul lor film, „Ave, Cezar!“, celebrii fraţi Coen au o ţintă clară: Hollywoodul anilor ’50 şi filmele americane din acea vreme, pe care le supun unei satire la fel de corozivă ca cea din filmele care i-au consacrat.

 • Sicario şi Bush v. Obama
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sicario şi Bush v. Obama

  În mijlocul filmului, vedem o ceartă între un alb căruia îi plac texanii jucat de un actor care l-a jucat pe domnul George W. Bush certându-se cu un avocat care e împotriva războiului şi care este negru. Dezbaterea politică Bush v. Obama revine, acum pe marele ecran.

 • Crime şi pedepse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crime şi pedepse

  RELUARE Noua variantă cinematografică a benzilor desenate din seria „Sin City“ nu dezamăgeşte, dar nici nu se ridică la nivelul primei părţi.

 • Guardians of the galaxy
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guardians of the galaxy

  Aceasta este povestea care a convins oamenii să se întoarcă la cinematografe, într-o vară care a fost o dezamăgire financiară la scară mare. Este o surpriză şi un film care încearcă să aducă umanitatea la vedere fără să provoace suferinţă. Mizează pe plăcerea pe care o produce umorul şi frumuseţea, nu pe frica produsă de tragedie.

 • Omagiu seriei B
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omagiu seriei B

  INEDIT Un bizar amestec de genuri şi stiluri este filmul american „Gardienii galaxiei“, probabil cel mai mare succes cinematografic al acestei veri.

 • Cronică de film: Război în Oraşul Îngerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Război în Oraşul Îngerilor

  Confruntarea dintre stilatul mafiot Mickey Cohen şi un escadron de poliţişti ne este prezentată în „Elita gangsterilor / Gangster Squad“, cu actori precum Sean Penn sau Josh Brolin.

 • Lăcomia nu s-a demodat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lăcomia nu s-a demodat

  În „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule“, Oliver Stone arată că ştie cum să dea luciu argintului vechi. Originalul „Wall Street“ a făcut ca lăcomia să pară cool. Paradoxal pentru un film ce se voia o condamnare a voracităţii mânuitorilor de „plastic money“.

Modifică Setările