Stiri despre john steinbeck

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • John Steinbeck ar fi fost un afemeiat sadic. Cea de-a doua soţie a autorului: Nu a plâns niciodată pentru mine sau pentru fiii lui. Dar a plâns pentru un şobolan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  John Steinbeck ar fi fost un afemeiat sadic. Cea de-a doua soţie a autorului: Nu a plâns niciodată pentru mine sau pentru fiii lui. Dar a plâns pentru un şobolan

  Recent, în Wales, a fost descoperit un memoriu scris de Gwyndolyn Conger, cea de-a doua soţie a scriitorului John Steinbeck, anunţă The Guardian. Scrierea, care urmează să fie publicată pentru prima dată săptămâna viitoare, scoate la iveală detalii despre personalitatea autorului american, descris ca un afemeiat şi un om sadic.

 • Viaţa dincolo de artă. Cum şi-au câştigat existenţa cinci scriitori celebri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa dincolo de artă. Cum şi-au câştigat existenţa cinci scriitori celebri

  Înainte de a ajunge faimoşi pentru povestirile, nuvelele sau romanele lor, marii scriitori ai lumii au avut nevoie de slujbe pentru a-şi duce traiul. Unele dintre aceste slujbe erau bizare, altele legate de pasiuni ale celor care aveau să ajungă scriitorii ale căror texte le citim astăzi. De la producători de manechine din gips , la piraţi de stridii, prezentăm cinci autori şi slujbele pe care le-au avut înainte ca numele lor să fie cunoscute.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Fructele mâniei" se distribuie joi cu ziarul Adevărul

  Primul volum al romanului „Fructele mâniei“, de John Steinbeck, e distribuit mâine cu „Adevărul“, la preţul de 12,99 lei. Una dintre cele mai cunoscute cărţi ale scriitorului care a câştigat Nobelul în 1962, romanul se apleacă asupra suferinţelor prin care au trecut americanii în timpul Marii Crize.

 • Romanul Marii Depresiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanul Marii Depresiuni

  Joi, 12 mai Primul volum al romanului „Fructele mâniei“, de John Steinbeck, va fi distribuit peste o săptămână, împreună cu ziarul, la preţul de 12,99 lei. Clasic al literaturii americane de secol XX, romanul a apărut cu un an înainte ca scriitorul să câştige Premiul Pulitzer.

 • Răsăritul marii literaturi americane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răsăritul marii literaturi americane

  JOI, 5 AUGUST Al doilea volum al romanului „La răsărit de Eden“ de John Steinbeck se distribuie împreună cu „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. „Este singura carte pe care am scris-o vreodată“, declara John Steinbeck, evaluân­du-şicreaţia. Romanul i-a conturat drumul către Nobelul literar.

 • Destine de Premiul Nobel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destine de Premiul Nobel

  Joi, 5 august Al doilea volum al romanului „La răsărit de Eden“, de John Steinbeck, va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul”, la preţul de 10,99 lei.

 • Decădere şi măreţie cu Steinbeck
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decădere şi măreţie cu Steinbeck

  Volumul al doilea al romanului „La răsărit de Eden“ de John Steinbeck se distribuie joi, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei.

 • Mărire şi decădere în destine americane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărire şi decădere în destine americane

  Al doilea volum al romanului „La răsărit de Eden“ de John Steinbeck va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Romanul prin care John Steinbeck şi-a consolidat poziţia de scriitor american de prim rang aduce în scenă personaje cu psihologie amplă, în care fatalitatea joacă un rol hotărâtor.

 • Cain şi Abel în California
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cain şi Abel în California

  Primul volum al romanului „La răsărit de Eden“, de John Steinbeck, poate fi achiziţionat, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Romanul de succes al popularului scriitor american a fost ecranizat de Elia Kazan, în 1955, cu legendarul James Dean în rolul principal.

 • „La răsărit de Eden“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „La răsărit de Eden“

  Primul volum al romanului „La răsărit de Eden“ de John Steinbeck va fi d,istribuit joi, cu „Adevărul“ la preţul de 10,99 lei.

 • Edenul lui John Steinbeck
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Edenul lui John Steinbeck

  JOI, 29 iulie Primul volum al romanului „La răsărit de Eden“ de John Steinbeck va fi distribuit joi cu „Adevărul“ la preţul de 10,99 lei.

 • Un roman de Premiul Nobel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un roman de Premiul Nobel

  Primul volum al romanului „La răsărit de Eden“ de John Steinbeck va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei.

Modifică Setările