Stiri despre john mccain

  68 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Obama: Ar fi o greșeală să atacăm Iranul sau Siria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama: Ar fi o greșeală să atacăm Iranul sau Siria

  La prima lui conferință de presă din acest an, președintele american, Barack Obama, s-a arătat șocat de violența din Siria, însă a avertizat că SUA nu vor lansa nicio acțiune militară unilaterală împotriva Iranului și Siriei, în ciuda sugestiilor făcute de contracandidații săi republicani.

 • McCain dă o mână de ajutor pro europenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McCain dă o mână de ajutor pro europenilor

  Contracandidatul republican al lui Barack Obama de la alegerile prezidenţiale a declarat la Chişinău că America susţine Republica Moldova pe calea integrării UE. Pe agendă - amendamentul Jackson-Vanik, reformele începute de actuala guvernare, dar şi conflictul transnistrean.

 • McCain promite tot ajutorul SUA pentru Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McCain promite tot ajutorul SUA pentru Moldova

  Aflat la Chișinău, contracandidatul republican al lui Barack Obama la ultimele alegeri prezidențiale, a declarat că America susține Republica Moldova pe calea integrării UE.

 • John McCain: „Democratizarea ţărilor arabe trebuie susţinută”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  John McCain: „Democratizarea ţărilor arabe trebuie susţinută”

  Fostul candidat la funcţia de preşedinte al Statelor Unite din partea GOP, John McCain, a declarat într-un interviu acordat revistei Foreign Policy că America trebuie să fie pregătită să-şi susţină valorile intime chiar dacă, la o primă vedere, interesul strategic pară să susţină un alt curs al evenimentelor.

 • McCain revine pe valul republican
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McCain revine pe valul republican

   Senatorul a reuşit să evite soarta altor veterani, asigurân­du-şi realegerea, în ciuda lipsei de credibilitate a actualei clase politice. Republicanii câştigă puncte electorale înaintea alegerilor din 2 noiembrie, pe fondul recesiunii şi a nemulţumirii în creştere faţă de Administraţia Obama.

 • VIDEO Ce face criza din americani: electorale în pijamale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ce face criza din americani: electorale în pijamale

  Un republican din Michigan îşi face campanie în pijamale, în timp ce democraţii din Carolina de Sud au ales, dar nu ştiu pe cine. Congresmanul Pete Hoekstra locuieşte, de 18 ani, la birou. Înaintea alegerilor din noiembrie s-a gândit că dă bine la public să şi spună asta.

Modifică Setările