Stiri despre jogging

  54 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stenografie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stenografie

  Cineva comenta cu referire la Fanuş Neagu, că „am dat peste 3, 4 pagini în care autorul descria, la limita suportabilităţii, deşi cu oarecare abilitate stilistică, cum un scaiete se rostogolea purtat de vînt pe un cîmp dezolant, am aruncat definitiv volumul respectiv la gunoi, convins că, în asemenea termeni, nu existau şanse ca vreun scriitor român să ia, curînd, premiul Nobel!”, iar eu, în contrapartidă, m-am hotărît să mă joc puţin. Şi...

 • Third time is a charm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Third time is a charm

  ...în care eu mă joc şi însăilez un text „la comandă”, primind acum vreo trei ore o construcţie în engleză, yeah!, chiar asta din titlu, de la cineva căreia am fost nevoit să-i cer şi traducerea. Asta doar din patriotizm. Cum adică a durat mult?! Măi, dar a trebuit să fac şi duş, să şi mănînc, să mă uit şi după o domniţă care-şi juca copilul pe sub magnolia de la geamul meu... Mulţam, fain, Alina!

 • De ce este bine să faci mişcare după masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este bine să faci mişcare după masă

  Mesele copioase de sărbători te înspăimântă deoarece există riscul să te confrunţi cu indigestii alimentare, senzaţia de greu sau de balonare? Iată cele mai bune exerciţii ce îţi vor fi de un real folos.

 • Reguli de urmat pentru a slăbi după 40 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reguli de urmat pentru a slăbi după 40 de ani

  Pe măsură ce avansezi în vârstă îţi este mai greu să-ţi controlezi greutatea, mai ales dacă renunţi şi la mişcare. Respectă aceste reguli pentru a scăpa de câteva  kilograme bune!

 • E bine să faci sport dimineaţa sau seara?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E bine să faci sport dimineaţa sau seara?

  Îţi place să faci sport regulat în aer liber, alergând, mergând cu bicicleta sau preferi poate mersul la sală? Unii spun că este mult mai bine să faci mişcare la orele dimineţii, iar alţii că este benefic seara. Vezi în ce interval orar este indicat să practici exerciţii fizice?

 • Cum facem jogging
în mod corect. Sfaturi pentru sedentarii care au decis să iasă din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum facem jogging în mod corect. Sfaturi pentru sedentarii care au decis să iasă din casă

  Eşti o persoană care îşi petrece cea mai mare parte din timp la birou, pentru care mişcarea înseamnă doar drumul de la uşă şi până în parcarea din faţa casei, dar te uiţi cu jind la colegii care sunt în formă şi discută zilnic despre progresele pe care le-au făcut la sala de sport? Nu te speria, sunt mulţi ca tine. Important este că ai devenit conştient de faptul că ceva nu este în regulă şi că a venit momentul să încerci să faci ceva

 • Riscul de a face jogging, pe o stradă din Brăila, la miezul nopţii: 
atacată violent de un recidivist care voia să îi fure smartphone-ul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Riscul de a face jogging, pe o stradă din Brăila, la miezul nopţii: atacată violent de un recidivist care voia să îi fure smartphone-ul

  Încercarea de a face jogging pe o stradă din Brăila, aproape de miezul nopţii, s-a terminat cu o expierenţă traumatizantă pentru o tânără. Aceasta se antrena pentru a susţine proba sportivă la examenul de admitere la facultate, însă a atras atenţia unui individ care a încercat să o deposedeze prin violenţă de telefonul de ultimă generaţie pe care îl folosea drept cronometru.

 • Cum să ne prelungim viaţa prin alergare: lecţiile unui veteran al atletismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ne prelungim viaţa prin alergare: lecţiile unui veteran al atletismului

  Starea de sănătate este direct proporţională cu timpii alocaţi mişcării fizice, spun medicii. Reprizele zilnice de alergat, de exemplu, ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici şi să devenim mai rezistenţi în faţa bolilor. Mişcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci şi pentru cea mintală.

 • Dacă vreţi să fiţi mai slabe, alergaţi în patru labe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă vreţi să fiţi mai slabe, alergaţi în patru labe

  Un nou tip de exerciţiu fizic face furori în Australia. Se numeşte crunning şi este o combinaţie între alergatul clasic (running) şi târât (crawling) sau, mai bine spus, alergat în patru labe, ca o maimuţă. Important este să te deplasezi cât mai repede în această poziţie foarte solicitantă fizic.

 • Cum stau românii la capitolul
“sport” în timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum stau românii la capitolul “sport” în timpul verii

  Vara este anotimpul perfect pentru a face mişcare, mai ales în aer liber. Şi ce pretext mai bun de relaxare am putea avea decât o alergare uşoară dar revigorantă în aerul proaspăt al dimineţii, chiar înainte de a merge la serviciu sau un joc de tenis la final de săptămână?

 • Încălzirea,
primul pas pentru un antrenament reuşit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încălzirea, primul pas pentru un antrenament reuşit

  Minivacanţa de 1 Mai dă startul sezonului estival, iar pentru cei care iubesc mişcarea este un bun prilej de a practica sportul preferat: fie aleargă, fie merg pe bicicletă, fie joacă tenis, fotbal, volei, baschet, fie merg la sală pentru tonifierea musculaturii.

 • VIDEO Barack Obama şi Joe Biden arată lumii cum se poate face sport în timpul lucrului la Casa Albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Barack Obama şi Joe Biden arată lumii cum se poate face sport în timpul lucrului la Casa Albă

  Ce poate face un preşedinte în pauzele dintre întâlnirile sale? Dar atunci când ne referim la preşedintele celui mai puternic stat din lume, la rândul lui una dintre cele mai influente persoane din lume? Barack Obama alege să facă jogging, urmat îndeaproape de vicepreşedintele Joe Biden, alergând prin Casa Albă pentru a susţine o campanie de promovare a unui stil de viaţă sănătos, iniţiativă lansată de Prima Doamnă Michelle Obama.

 • VIDEO Cum alegem echipamentul când ne antrenăm iarna?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum alegem echipamentul când ne antrenăm iarna?

  Dacă nu eşti un împătimit al sălii de sport, atunci poţi ieşi să alergi în apropiere de casa ta. Joggingul este o modalitate la îndemână, dar şi mai puţin costisitoare, care te ţine în formă.

 • Cinci lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre exerciţiile fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre exerciţiile fizice

  Există sute de motive pentru care exerciţiile fizice sunt bune: îmbunătăţesc gândirea, ne fac să ne păstrăm în formă şi scad nivelul stresului. Însă nimeni nu spune că orice efort pentru o sănătate de fier vine la pachet şi cu câteva neplăceri: dureri, iritaţii şi picioare inflamate.

 • 5 paşi simpli pentru a alerga din plăcere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 paşi simpli pentru a alerga din plăcere

  Joggingul, pe lângă beneficiile asupra sănătăţii fizice, are influenţe pozitive şi asupra celei mintale. Alergatul te scapă de kilogramele în plus, dar şi de problemele cu somnul sau de episoadele stresante din viaţa ta.

 • Ce e mai bine: să alergi sau să mergi cu
bicicleta?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce e mai bine: să alergi sau să mergi cu bicicleta?

  Şi alergările sau, pur şi simplu, plimbările în aer liber, şi mersul pe bicicletă sunt forme de mişcare ideale pentru a scăpa de problemele de sănătate cauzate de sedentarism. Ambele sunt activităţi aerobice ritmice care tonifică musculatura şi îmbunătăţesc, în acelaşi timp, starea de spirit. Există, totuşi, câteva diferenţe, care te-ar putea face să preferi o formă de mişcare în defavoarea celeilalte.

 • Invitaţie la jogging în jurul lacului Ciuperca
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invitaţie la jogging în jurul lacului Ciuperca

  Cei care deja şi-au făcut un obicei de a alerga seară de seară în jurul lacului din municipiul Tulcea, dar şi alţi doritori, sunt invitaţi să facă mişcare joi, de la ora 19.00.

 • Alergarea te ajută să te laşi de fumat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alergarea te ajută să te laşi de fumat

  Dependenţele de tutun şi de alcool, dar şi nevoia de cofeină, spre exemplu, pot fi tratate într-un mod simplu, ieftin şi sănătos: prin alergare, practicată zilnic, cel puţin 30 de minute.

 • Alergi şi slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alergi şi slăbeşti

  Persoanele care vor un tonus fizic şi psihic de invidiat pot miza pe jogging. În afara numeroaselor beneficii asupra sănătăţii, alergarea este ideală pentru pierderea kilogramelor în plus.

Modifică Setările