Stiri despre joaca

  152 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iaşi: Când războiul devine o joacă (FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Când războiul devine o joacă (FOTO)

  Fie că este vorba despre paintball sau airsoft, ieşenii pasionaţi de sportul cu împuşcături se adună în pădurile din Bucium. Distracţia este asigurată de simularea acţiunilor militare dintre cele două echipe combatante. Dacă echipamentul de paintball se închiriază la începutul jocului, amatorii de airsoft trebuie să-şi cumpere replicile de arme şi combinezonul militar.

 • Neamţ: Panouri solare montate aiurea la umbră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Panouri solare montate aiurea la umbră

  Investiţia a costat cinci milioane de lei. Soarele ajunge pe acoperişul Grădiniţei 8 abia la orele amiezii, iar vara, când e foarte cald, unitatea este închisă.

 • Loc de joacă ecologic inaugurat astăzi la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Loc de joacă ecologic inaugurat astăzi la Focşani

  Parcul a fost amenajat în zona Bahne, pe o suprafaţă de 500 mp, de către Asociaţia "MaiMultVerde". Primăria Focşani va afişa un program pentru cei care vor veni la locul de joacă

 • Neamţ: Campanie de alungat copiii din stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Campanie de alungat copiii din stradă

  Poliţiştii vor încerca să prevină incidentele rutiere cu minori. În cadrul acţiunii „Strada nu e loc de joacă!“, tinerii vor afla la ce riscuri se expun atunci când mută parcul pe marginea şoselelor din judeţ.

 • Airsoft, joaca de-a războiul în clădiri părăsite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Airsoft, joaca de-a războiul în clădiri părăsite

  Fanii Counter-Strike pot să exerseze pe propria piele tehnicile jocului, dar în siguranţă, fără a avea parte de deznodământul fatal.Fosta fabrică de pâine din zona Obor, o clădire abandonată din Capitală, este scena perfectă pentru un joc de airsoft pe înserat.

 • Botoşani: Joacă inconştientă pe linia de cale ferată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Joacă inconştientă pe linia de cale ferată

  Şapte copii din comuna Bucecea au aşezat mai multe traverse în faţa trenurilor rapid între Botoşani şi Bucureşti. Părinţii celor vinovaţi au de plătit daune de 10.000 de lei pentru stricăciunile provocate la două trenuri. 

 • Constanţa: A învăţat să se joace la patru ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: A învăţat să se joace la patru ani

  Ada, o fetiţă de 4 ani care suferă de autism, a învăţat să se joace mult prea târziu. Ea a fost ieri Scufiţa Roşie la serbarea susţinută de cei 31 de copii autişti, cursanţi ai Centrului de Zi pentru Copii cu Autism, cu prilejul încheierii anului terapeutic 2009 - 2010.

 • Brăila: Atenţie pe Faleza Dunării/ Pericolele pândesc la tot pasul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Atenţie pe Faleza Dunării/ Pericolele pândesc la tot pasul

  Deşi tinerii aveau la dispoziţie un loc de joacă numai al lor pe Faleză, la doi paşi de Dunăre, jocul de baschet se poate desfăşura în prezent doar la un singur coş. Celălalt este căzut la pământ de ceva timp, iar copii lăsaţi nesupravegheaţi se caţără pe el şi fac sărituri.

 • Pontul zilei: Varietate de animale la zoo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pontul zilei: Varietate de animale la zoo

  Brăilenii, în special cei mici, sunt aşteptaţi la Grădina Zoologică. Tigri, lei, lupi cenuşii şi alsacieni, urşi, vulpi, căprioare, lame, ratoni, cerbi, reni, veveriţe, pelicani, struţi, păuni, porumbei, gâşte şi găinuşe de mătase îi întâmpină pe brăileni la Zoo.

 • Au nevoie de lecţii de joacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au nevoie de lecţii de joacă

  Cei mai mulţi elevi de şcoală primară îşi petrec timpul liber în faţa calculatorului sau sunt foarte ocupaţi cu temele după orele de curs. Pedagogii  spun că programele after-school ar trebui să se axeze mai mult pe activităţi reacreative pentru copii, dar şi pe tradiţionala joacă. 

 • Ajutor - Viaţa unei fetiţe de şapte ani costă 1.850 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutor - Viaţa unei fetiţe de şapte ani costă 1.850 de euro

  Oana are tetrapareză spastică şi are urgent nevoie de bani pentru a se opera, pe 14 mai. Cei 1.850 de euro sunt necesari pentru o intervenţie chirurgicale la o clinică din Chişinău. Stă cu mama ei într-o casă tip "Iglac" şi trăiesc din 550 de lei.

 • FOTO Gisele Bunchen a coborât de pe podium, pe terenul de joacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Gisele Bunchen a coborât de pe podium, pe terenul de joacă

  De pe podiumurile de modă direct pe terenul de joacă. Acesta este cazul renumitului fotomodel Gisele Bunchen care, împreună cu soţul ei, fotbalistul american Tom Brady, a fost suprinsă, joi, pe un teren de joacă din Santa Monica, în California (SUA).

 • Suceava, locul de joacă al piromanilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava, locul de joacă al piromanilor

  Pompierii suceveni au avut parte de un sfârşit de săptămână „fierbinte“. Ei au intervenit de cinci ori pentru a stinge incendii provocate fie de copiii care s-au jucat cu focul, fie de neglijenţa proprietarilor de locuinţe.

 • Botoşani: Parcurile de joacă pentru copii, doar o amintire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Parcurile de joacă pentru copii, doar o amintire

  Parcurile de joacă amenajate în urmă cu patru ani cu mobilier din fibră de sticlă sunt distruse  aproape în totalitate. Copii se mai pot juca doar în parcurile unde mijloacele de distracţie sunt realizate din metal, însă acestea sunt evitate de părinţi pentru a nu pune în pericol integritatea fizică a copiilor.

 • Joaca adulţilor în Spania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joaca adulţilor în Spania

  Locuitorii orăşelului Obejo, de lângă Cordoba, în sudul Spaniei, au fost duminică figuranţi la un festival denumit „Dansul săbiilor“.

 • Cum să-ţi recuperezi banii de pe taxa de parcare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-ţi recuperezi banii de pe taxa de parcare

  Şoferii care s-au grăbit să achite taxa majorată pe locul din faţa blocului îşi pot recupera banii, în mod diferit, de la sector la sector. Păgubiţii îşi pot primi înapoi diferenţa de bani dacă depun cereri în acest sens şi nu au datorii la stat, sau suma poate fi reportată pentru a achita taxa pe anul viitor.

 • Astăzi, brăilenii sunt aşteptaţi la expoziţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi, brăilenii sunt aşteptaţi la expoziţia "Pitici & Mamici"

  Dacă vreţi să vizitaţi prima ediţie a expoziţiei "Pitici & Mamici", trebuie să vă grăbiţi pentru că astăzi este ultima zi în care o mai puteţi face. Expoziţia este deschisă la Promenada Mall, în intervalul orar 10.00 - 21.00.

 • Bucureşti: Locurile de joacă, decor periculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Locurile de joacă, decor periculos

  Din cele aproximativ 1.000 de astfel de spaţii amenajate special pentru copii în cartierele bucureştene, doar câteva respectă noile cerinţe impuse de către UE şi gestionate de către ISCIR.

 • TERIBIL! A murit la joacă, ucis de un leagăn
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TERIBIL! A murit la joacă, ucis de un leagăn

  Paul Cristian Văduva, un copil în vârstă de numai şase ani, a plecat la joacă şi nu s-a mai întors. Părinţii l-au găsit într-o baltă de sânge, strivit de leagănul în care se dădea cu alţi copii. Leagănul ucigaş, instalat în parc de angajaţii primăriei, nu era fixat în pământ.

Modifică Setările