Stiri despre jessica chastain

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Amor Vincit Omnia VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amor Vincit Omnia VIDEO

  FANTEZIE Filmul „Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii“ remixează teme, motive şi simboluri din numeroase basme şi opere fantasy, ceea ce rezultă fiind un talmeş-balmeş care are însă farmecul lui. Concluzia este una singură: „dragostea învinge totul“.

 • Vânători, pitici, oglinzi malefice, regine nebune şi dragoste, pe marile ecrane din România. „The Huntsman: Winter's War“ a ajuns în cinematografe VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânători, pitici, oglinzi malefice, regine nebune şi dragoste, pe marile ecrane din România. „The Huntsman: Winter's War“ a ajuns în cinematografe VIDEO

  “The Huntsman: Winter's War” a ajuns în cinematografele din România vineri, 22 aprilie. Filmul este o continuare a peliculei “Snow White and the Huntsman”, care a apărut în 2012. Cel de-al doilea film prezintă atât modul în care Eric, personajul principal, a devenit războinic vânător, ci şi ce s-a întâmplat după ce Regina Malefică a fost învinsă. În rolurile principale: Jessica Chastain, Emily Blunt, Charlize Theron şi Chris Hemsworth.

 • „Jane Austen“
şi fantomele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Jane Austen“ şi fantomele

  GROAZĂ Regizorul de origine mexicană Guillermo del Toro revine cu filmul „Crimson Peak“ la genul care l-a consacrat, adică horror; deşi producţia are vână, autorul nu mai reuşeşte să înscrie o dată în istoria filmului, ca până acum.

 • The Martian: Răzbunarea lui Robinson Crusoe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  The Martian: Răzbunarea lui Robinson Crusoe

  În 1719, Robinson Crusoe a fost publicat în Anglia. Avem acum un Crusoe pentru secolul 21, evident, american. Asemenea poveşti ne arată cât ne iubim vieţile arătându-ne cât am putea lupta pentru a supravieţui. Astfel, printr-un amestec de frică şi curiozitate, învăţăm că suntem animale tehnologice. Singurul lucru necesar pentru a spune povestea omului--voinţa de a trăi.

 • Salvaţi soldatul Mark!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvaţi soldatul Mark!

  IZOLARE Din punct de vedere tehnic, filmul lui Ridley Scott „Marţianul“ – cu Matt Damon în rolul unui astronaut abandonat pe Marte – este o performanţă, dar din punct de vedere al umanităţii conţinute lasă foarte mult de dorit.

 • Despre Christopher Nolan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Christopher Nolan

  Poetul oraşului întunecat în vremea noastră este Chrisopher Nolan. Inception este povestea despre locul poetului în acest oraş. Revenirea tragediei şi a nopţii întunecate a sufletului, pentru a fura o zicere creştină, este un atac asupra Iluminismului care a creat democraţia, dar nu o tentativă de a distruge democraţia, ci de a o apăra şi îmbunătăţi.

Modifică Setările