Stiri despre jeff bridges

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Meryl Streep va juca rolul unei mame rock’n’roll
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meryl Streep va juca rolul unei mame rock’n’roll

  Actriţa americană Meryl Streep, în vârstă de 64 de ani, va interpreta rolul unei mame pasionate de muzica rock, în drama cu accente comice „Ricki And The Flash“, informează dailymail.co.uk.

 • FOTO Celebrităţi de peste 60 de ani care îmbătrânesc sexi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Celebrităţi de peste 60 de ani care îmbătrânesc sexi

  La vârsta la care mulţi alţi oameni îşi văd liniştiţi de bătrâneţe, celebrităţi internaţionale foarte cunoscute par că îmbătrânesc sexi şi îşi menţin o atitudine tinerească. Vedete pentru care vârsta nu mai este un obstacol şi care constituie, de fapt, un atuu, fiind, de altfel, remarcate pentru acest lucru.

 • Un spectacol vizual, dar o poveste obosită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un spectacol vizual, dar o poveste obosită

  Adevărata vedetă în filmul „Tron: Moştenirea“ este noua generaţie de efecte speciale. Filmul face parte din trendul „investim mult în 3D şi efecte speciale ca să nu ne mai obosim să mai spunem şi o poveste interesantă“.

 • Bucuriile simple ale vieţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucuriile simple ale vieţii

  Sunt un fan al lui Terry Gilliam (îl urmăresc de pe vremea când activa în celebrul grup Monty Python, iar la filme ca „Brazil" sau „Baronul Münchausen" m-aş uita fără să mă satur), aşa că mă bucur să recomand un film al lui: „Regele pescar", cu Jeff Bridges şi Robin Williams.

 • Jeff Bridges, actor de Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jeff Bridges, actor de Oscar

  Cea de-a 82-a ediţie a premiilor Academiei Americane de Film i-a adus noroc: el a jucat „Cel mai bun rol principal" în drama lui Scott Cooper, „Crazy Heart".