Stiri despre jay leno

  23 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Culisele emisiunii lui Jay Leno: pretenţiile „piperate“ ale vedetelor şi cum au încercat producătorii să-l „cumpere“ pe Bill Clinton
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Culisele emisiunii lui Jay Leno: pretenţiile „piperate“ ale vedetelor şi cum au încercat producătorii să-l „cumpere“ pe Bill Clinton

  Dave Berg, producătorul emisiunii „The Tonight Show with Jay Leno“, lansează mâine cartea „Behind the Curtain: An Insider's View of Jay Leno's Tonight Show“ în paginile căreia se vor găsi glumele memorabile şi momentele care au scris istoria show-ului. Mai mult, volumul oferă o privire exclusivă în culise, dezvăluind care au fost pretenţiile absurde ale vedetelor de la Hollywood şi care au fost celebrităţile care au vrut să boicoteze emisiunea.

 • Istoria lui Jay Leno, la „The
Tonight Show“: cele mai bune momente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Istoria lui Jay Leno, la „The Tonight Show“: cele mai bune momente

  Se ştia de foarte multă vreme că Jay Leno (63 de ani) se va retrage din cadrul emisiunii „The Tonight Show“, locul lui fiind luat de actorul de comedie Jimmy Fallon. „Au fost cei mai minunaţi 22 ani din viaţa mea. A sosit cu adevărat vremea să plec şi să predau frâiele următorului prezentator“, a mai spus acesta. Astfel evenimentul marchează cu adevărat o oportunitate de a revedea unele dintre cele mai bune momente din timpul emisiunii.

 • Jay Leno renunţă definitiv la formatul TV care l-a
consacrat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jay Leno renunţă definitiv la formatul TV care l-a consacrat

  Realizatorul TV Jay Leno, care va fi înlocuit în rolul de gazdă a emisiunii „The Tonight Show“ de pe NBC de Jimmy Fallon, în februarie, spune că nu intenţionează să mai prezinte vreodată un alt show de noapte.

 • Cum îi sperie Sylvester Stallone pe iubiţii fiicelor sale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îi sperie Sylvester Stallone pe iubiţii fiicelor sale

  Actorul american Sylvester Stallone a dezvăluit în emisiunea de televiziune prezentată de Jay Leno că obişnuieşte să se folosească de aspectul fioros al mercenarului Rambo, un personaj pe care l-a jucat în patru filme de acţiune, pentru a-i speria pe potenţialii iubiţi ai fiicelor sale.

 • VIDEO Christina
Aguilera: „Mă simt mai sexi ca oricând“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Christina Aguilera: „Mă simt mai sexi ca oricând“

  Cu o energie debordantă şi o formă fizică de invidiat, cântăreaţa în vârstă de 32 de ani a vorbit la „Tonight Show“ despre apariţiile sexi din ultima perioadă, după ce a slăbit, şi despre profilul bărbatului ideal.

 • Sharon
Osbourne a avut o aventură cu Jay Leno
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sharon Osbourne a avut o aventură cu Jay Leno

  Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a mărturisit într-un talk show că în tinereţe a avut o aventură cu celebrul realizator TV Jay Leno.

 • 6 februarie 2014: sfârşitul erei Jay Leno la „The Tonight Show“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 februarie 2014: sfârşitul erei Jay Leno la „The Tonight Show“

  Ultima ediţie a emisiunii "The Tonight Show" găzduită de Jay Leno va fi difuzată pe 6 februarie 2014, celebrul realizator TV urmând să fie înlocuit cu Jimmy Fallon, a anunţat reţeaua de televiziune americană NBC, informează hollywoodreporter.com.

 • Cine este Jay Leno, omul care a
făcut în fiecare seară show pentru americani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este Jay Leno, omul care a făcut în fiecare seară show pentru americani

  Jay Leno, unul dintre cei mai îndrăgiţi realizatori TV din SUA, va rămâne fără emisiune, pentru că postul NBC nu-i va mai prelungi contractul. Celebrul realizator al emisiunii „The Tonight Show“ se numără printre personalităţile care au scris istorie în televiziunea americană.

 • Jay Leno rămâne fără emisiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jay Leno rămâne fără emisiune

  Postul american de televiziune NBC nu va mai prelungi contractul de colaborare cu celebrul Jay Leno pentru emisiunea „The Tonight Show“, astfel că sezonul 2013 - 2014 ar putea fi ultimul, informează hollywoodreporter.com citând surse din industria de televiziune.

 • Lista celor mai interesante replici de Crăciun: de la Jim Carrey la Jay Leno
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista celor mai interesante replici de Crăciun: de la Jim Carrey la Jay Leno

  Sărbătorile de iarnă reprezintă prilejul perfect pentru a născoci replici cât mai interesante, care încearcă să schiţeze un zâmbet pe chipurile oamenilor sau chiar să-i facă să se minuneze. Actorii şi comedianţii sunt cei care au ceva de spus în acest caz. Citatele lor cu şi despre Crăciun au rămas în istorie ca unele dintre cele mai bune.

 • Costi Ioniţă, la emisiunea lui Jay Leno
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Costi Ioniţă, la emisiunea lui Jay Leno

  De când compune pentru artişti internaţionali, Costi Ioniţă apare din ce în ce mai mult în presa americană. Aflat peste Ocean, compozitorul constănţean l-a însoţit pe Shaggy pe platourile emisiunii „The Tonight Show" a lui Jay Leno de pe 5 ianuarie.

 • Costi Ioniţă, în platoul lui Jay Leno
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Costi Ioniţă, în platoul lui Jay Leno

  Costi Ioniţă a fost invitat de rapperul american Shaggy, pe 5 ianuarie, pe platourile emisiunii „Tonight Show", găzduită de celebrul prezentator Jay Leno.

 • Jay Leno, numit bărbatul anului de Harvard
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jay Leno, numit bărbatul anului de Harvard

  Realizatorul emisiunii  "The Tonight Show", de la NBC, Jay Leno, va fi premiat în luna februarie de secţia de teatrude la Universitatea Harvard. Jay Leno va primi o "oală de budincă", după care va conduce tradiţionala paradă prin Harvard Square.

 • Întâmplări cu haz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Întâmplări cu haz

  În talk-show-uri, în transmisiuni directe, la conferinţe sau în vizite oficiale, vedetele şi cele mai cunoscute personaje din lume uită că sunt în centrul atenţiei şi fac declaraţii sau gesturi nepotrivite.

Modifică Setările