Stiri despre jaipur

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai frumoase locuri din India
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai frumoase locuri din India

  Cele mai frumoase locuri din India. India este o ţară a paradoxurilor, cu oameni care trăiesc de pe o zi pe alta şi oameni care se bucură de tot luxul, oameni deschişi la nou şi oameni ancoraţi în tradiţii de mii de ani. Totodată, India este una dintre cele mai vizitate destinaţii turistice din lume, unde călătorii pot alege atât minuni ale naturii, cât şi monumente încărcate de tradiţie.

 • Camere de hotel care costă pe noapte cât un apartament în Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Camere de hotel care costă pe noapte cât un apartament în Bucureşti

  Mii de metri pătraţi, interioare luxoase şi dotări la care nu te-ai aştepta, cum ar fi un teren de baschet, toate într-o cameră de hotel. Însă nu orice cameră de hotel, ci cele mai scumpe din lume. Wall-Street.ro prezintă cele mai costisitoare unităţi de cazare, unde o şedere de o noapte depăşeşte preţul unui apartament cu trei camere din Bucureşti, potrivit CNN.

 • Binecuvântaţi animalele şi şoferii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binecuvântaţi animalele şi şoferii

  În India, Jaipur este un oraş cu bulevarde largi, cu spaţii verzi şi cu intersecţii dirijate de poliţişti, dar care are de 40 de ori mai mulţi locuitori decât ar trebui să aibă. Imaginaţi-vă un oraş construit pentru 50.000 de locuitori, dar în care trăiesc peste două milioane. Jaipur este denumit şi Oraşul Roz, datorită culorii predominante a tencuielilor.

Modifică Setările