Stiri despre izolatie

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un alpinist
ultilitar a căzut de la o înălţime de 20 de metri. Lucra la izolaţia unui bloc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un alpinist ultilitar a căzut de la o înălţime de 20 de metri. Lucra la izolaţia unui bloc

  Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Ploieşti se află în stare gravă după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 20 de metri. Bărbatul lucra la izolarea termică a unui bloc din municipiul Câmpina, iar în momentul accidentului se afla la etajul 5 al clădirii. În urma căzăturii victima a suferit multiple traumatisme, inclusiv la coloană.

 • Decalogul îmbunătăţirii confortului în propria
locuinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decalogul îmbunătăţirii confortului în propria locuinţă

  Luând în considerare că oamenii petrec peste 85% din timp în interiorul clădirilor, asigurarea unui confort al propriei locuinţe este importantă deoarece fie că vorbim de muncă, somn, cumpărături, sală de fitness sau alte activităţi casnice, clădirile au o influenţă critică asupra siguranţei, sănătăţii şi productivităţii noastre.

 • Tot ce ar trebui să ştii despre BCA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot ce ar trebui să ştii despre BCA

  Betonul Celular Autoclavizat, cunoscut în general sub numele de BCA, reprezintă o soluţie de construcţie inovatoare, care te ajută să construieşti trainic, bine, dar şi ieftin. Fiind un material relativ nou, există încă multe concepţii eronate care încă persistă despre el.

 • Case din OSB. Avantaje şi dezavantaje
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case din OSB. Avantaje şi dezavantaje

  Majoritatea românilor sunt reticenţi când vine vorba de construcţia unei case din material care nu includ şi cărămida. Admiră construcţiile din metal, sticlă sau lemn, însă, de cele mai multe ori, optează pentru cărămidă sau zidărie. Lemnul, folosit de secole în construcţii, este însă o alternativă. De exemplu, casele din OSB, acele panouri prefabricate din lemn. „Adevărul“ vă prezintă avantajele şi dezavantajele unei case din OSB.

 • Inundaţie la Institutul Oncologic din Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inundaţie la Institutul Oncologic din Capitală

  Apa a pătruns în clădire din pricina averselor de ploaie de noaptea trecută, printr-o gaură din acoperişul spitalului, uitată neacoperită de muncitorii care desfăşoară lucrări de întreţinere în această instituţie.

 • În Alexandria, un singur bloc a fost izolat termic pe banii statului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Alexandria, un singur bloc a fost izolat termic pe banii statului

  În Alexandria un singur bloc de locuinţe a fost izolat termic pe banii primăriei şi ai Guvernului. Cu toate acestea, din cele aproximativ 15.000 de apartamente care se găsesc în reşedinţa judeţului Teleorman, o treime sunt izolate termic.

 • Izolaţie termică pe interior sau pe exterior?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Izolaţie termică pe interior sau pe exterior?

  Materialele de construcţie care protejează casele de temperaturile scăzute au un grad de utilitate foarte ridicat, reducând costurile cu întreţinerea pe timpul sezonului rece. În această săptămână analizăm avantajele şi dezavantajele izolaţiei termice interioare şi ale celei exterioare. Doi constructori vorbesc despre caracteristicile fiecărui tip de lucrare.

 • Neamţ: Izolaţie zburătoare pe un bloc din Centru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Izolaţie zburătoare pe un bloc din Centru

  Materialul hidroizolant montat în noiembrie pe blocul D5 a cedat rapid în faţa intemperiilor, iar o parte a ajuns în parcare. Locuitorii de la ultimul nivel al imobilului reclamă calitatea lucrării licitate de Primărie şi se tem că infiltraţiile le pot afecta apartamentele.

 • Vasluienii se plâng de izolaţia termică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasluienii se plâng de izolaţia termică

  Tot mai multe familii reclamă la Inspectoratul de Stat în Construcţii lucrările făcute de mântuială. Proprietarii susţin că asociaţiile au evitat să încheie contracte cu firmele de construcţii care au refăcut faţadele blocurilor.

 • Neamţ: Pietrenii îşi izolează singuri apartamentele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Pietrenii îşi izolează singuri apartamentele

  Locatarii s-au săturat să aştepte subvenţii de la minister şi-şi cumpără materiale de termoizolare ca să reducă cheltuielile. Blocurile s-au umplut de schele, iar proprietarii apartamentelor au învăţat să fie constructori.

 • Neamţ: Sătul să tot aştepte, izolează singur casa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Sătul să tot aştepte, izolează singur casa

  Pietreanul Ovidiu Topoliceanu preferă să-şi reabiliteze termic apartamentul pe cont propriu, în afara programului Primăriei. Asemenea locatarului din Dărmăneşti, mulţi pietreni au angajat muncitori care să le reabiliteze locuinţele. Costurile sunt mai mici şi au certitudinea că iarna viitoare vor plăti mai puţin la întreţinere.

 • Cum vă puteţi izola termic locuinţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vă puteţi izola termic locuinţa

  Cu ajutorul unui prieten şi cu o documentare în prealabil, puteţi efectua o astfel de lucrare în doar câteva zile. Astfel de lucrare nu poate fi executată în regie proprie decât în cazul caselor pe pământ sau al apartamentelor aflate la nivelul zero al blocurilor.