Stiri despre iuliana vilsan

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când pe neaşteptate...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când pe neaşteptate...

  Nu sunt decât câteva luni de când Teatrul de Stat din Constanţa are o nouă conducere. Deocamdată, interimară. În frunte cu regizorul Erwin Simsensohn care are avantajul unui consistent şi cu rezultate trecut în managementul cultural de top.

 • Actoria
la putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actoria la putere

  Absolut lăudabilă ideea regizorului Vlad Massaci de a propune destoinicei conduceri a Teatrului Mic introducerea în repertoriu a piesei americanului Tracy Letts Ţinutul din miezul verii. Între paranteze fie spus, Gelu Colceag merită elogiile noastre pentru faptul că din ianuarie încoace, deşi instituţia pe care o conduce de puţină vreme se confruntă cu condiţii de joc nu tocmai favorabile, a izbutit cel puţin trei premiere remarcabile.

 • Hamlet şi
Subcarpaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hamlet şi Subcarpaţii

  Nu pentru că toţi actorii vor să joace Hamlet, cum ne încredinţa odinioară într-un vers celebru Carl Sandburg şi foarte mulţi dintre cei de azi nu se simt chiar foarte confortabil atunci când se văd puşi în situaţia de a rosti cum se cuvine versul clasic, a montat, în felul iconoclast în care a făcut-o, Ada Lupu Hausvater celebra piesă shakespeariană la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara.