Stiri despre iulia isaev

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Prima la musica“ cu Iulia Isaev în Tosca la ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prima la musica“ cu Iulia Isaev în Tosca la ONB

  Cu vreo zece zile înainte de premiera noii producţii de Tosca de la Opera Naţională, Iulia Isaev debuta neaşteptat la New York în rolul titular, înlocuind-o pe Jennifer Rowley, indisponibilă pentru o seară.

 • Debuturi şi oaspeţi la Opera
bucureşteană (VII)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debuturi şi oaspeţi la Opera bucureşteană (VII)

  Un nume de familie arhicunoscut în România şi în lume a apărut pe afişul primei scene lirice naţionale, în două distribuţii de sfârşit de mai. Holender. Îl poartă fiul cel mic al celui mai longeviv director al Operei de Stat din Viena, Ioan Holender, fost director al Festivalului George Enescu, actual consultant artistic la Opera Metropolitan din New York.

 • „Muzica Europei
– Zilele Europei“ 

la Casa Artelor „Dinu Lipatti“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Muzica Europei – Zilele Europei“ la Casa Artelor „Dinu Lipatti“

  Stagiunea inaugurată în martie la Casa Artelor „Dinu Lipatti“ cu ediţia a doua a Festivalului „I love Lipatti“ continuă intens. În luna aprilie, după recitalul „Agnus Dei“ închinat Sf. Paşti şi prezentat în aceste pagini, au urmat Zilele Shakespeare, iar acum, „în minunata lună mai“, cum o numea Schumann, un lanţ de evenimente au marcat aniversarea Zilei Europei.

 • Ridi, Pagliaccio! Cav&Pag la ONB
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ridi, Pagliaccio! Cav&Pag la ONB

  Cei care vor să citească doar cronica unui spectacol pot sări direct la articolul de pe blogul Despre Opera. Însă găsesc necesar să încep cu o paranteză, tocmai pentru că operele lui Mascagni şi Leoncavallo nu s-au mai cântat la Bucureşti de vreun deceniu.

 • Debuturi şi oaspeţi la
Opera bucureşteană (V)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debuturi şi oaspeţi la Opera bucureşteană (V)

  Ajuns la al cincilea episod, serialul dedicat temei ilustrează în continuare preocupările manageriale - în sensul primenirii distribuţiilor - din cel mai important teatru liric românesc, condus acum ca director general interimar de Ştefan Ignat. Este o orientare necesară, utilă pentru sporirea calităţii.

 • Trei „dive” şi... un „divo”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei „dive” şi... un „divo”

  Concertul din preajma Crăciunului, datorat Formaţiilor Muzicale Radio şi desfăşurat sub genericul „divelor de operă” a primit în 2015 şi o voce de tenor, aceea a tânărului Ştefan Pop, a cărui lansare mondială a avut loc după câştigarea fără drept de apel a marelui Concurs Internaţional de Canto „Operalia – Plácido Domingo”, ediţia Milano 2010.

 • Cum va fi anul acesta „Promenada Operei”? Iulia Isaev şi Mihai Cosma au dezvăluit culisele evenimentului, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum va fi anul acesta „Promenada Operei”? Iulia Isaev şi Mihai Cosma au dezvăluit culisele evenimentului, la Adevărul Live

  Sâmbătă, 29 august, de la ora 20:30, mult aşteptatul eveniment „Promenada Operei” va avea o nouă ediţie pe esplanada ONB, sub sloganul Open Air Opera Classica. Cu ultimele veşti din culisele acestei ediţii, dar şi cu alte noutăţi din programul Operei Naţionale, în studioul Adevărul Live vin, de la ora 15.00, soprana Iulia Isaev şi consilierul artistic Mihai Cosma.

 • Debutul Iuliei Isaev în „Tosca”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Debutul Iuliei Isaev în „Tosca”

  Anunţată de la începutul stagiunii Operei Naţionale Bucureşti, prefigurată de interpretarea primului duet cu Cavaradossi în concert alături de vedeta Marcello Giordani, în vară, prima apariţie a apreciatei soprane Iulia Isaev în arhetipalul rol puccinian Floria Tosca s-a produs recent, în decembrie.

 • O seară de sâmbătă la Operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O seară de sâmbătă la Operă

  Şi de această dată am ales să respir în sala Operei bucureştene aerul unic, vibrant, al unui spectacol, decât să merg la cinematograf unde se transmitea - „live in High Definition” – un matineu de la Metropolitan Opera, cu diva Renée Fleming.

Modifică Setările