Stiri despre iubire

  847 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bal de Dragobete la Mioveni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bal de Dragobete la Mioveni

  Primăria oraşului Mioveni şi Centrul Cultural organizeză joi, 24 februarie, Balul Dragobetelui. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Racoviţa, de la ora 18.00

 • S-a spânzurat pentru că l-a părăsit nevasta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a spânzurat pentru că l-a părăsit nevasta

  Deşi avea tot timpul înainte pentru a-şi reface viaţa după ce a fost părăsit de soţie, un bărbat de 35 de ani din Bălileşti nu a putut trece peste această dureroasă despărţire şi şi-a pus capăt vieţii.

 • Slobozia: Poeme şi eseuri despre iubire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Poeme şi eseuri despre iubire

  Adolescentul Marius Constantin (18 ani), din Feteşti, şi-a lansat astăzi primul său volum de versuri şi eseuri.  Creaţiile autorului au ca temă dragostea absolută.

 • Gest disperat din iubire: o fată de 17 ani şi-a înjunghiat iubitul din gelozie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gest disperat din iubire: o fată de 17 ani şi-a înjunghiat iubitul din gelozie

  Băiatul se despăţise de fată de cinci zile, însă tânăra nu a putut accepta ideea că "iubirea vieţii ei" nu mai vrea să audă de ea. Fata l-a chemat pe băiat la o ultimă întâlnire, iar în semn de adio i-a înfipt un pumnal în piept. Băiatul s-a ales cu plămânul perforat.

 • Iaşi: Iubirea interzisă l-a trimis după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Iubirea interzisă l-a trimis după gratii

  Un tânăr din localitatea ieşeană Lunca Cetăţuii a ajuns la puşcărie pentru că a ales să trăiască cu persoana iubită, chiar dacă aceasta este minoră. 

 • S-a sinucis pentru o femeie cu 18 ani mai tânără ca el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a sinucis pentru o femeie cu 18 ani mai tânără ca el

  Un bărbat din comuna Albota, sat Mareş şi-a pus capăt zilelor aseară, din dragoste. Florea Barbu, de 44 de ani, a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din curtea casei în care locuia cu tatăl şi fratele său.

 • REPORTAJ Iubirea care a învins handicapul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ Iubirea care a învins handicapul

  Daniela şi Sergiu demonstrează că dragostea nu ţine cont de dizabilitate. Cei doi tineri au o căsnicie fericită. El e boem, ea e foarte practică. El îi scrie poezii, ea nu îl lasă să fumeze în casă.

 • VIDEO Amorul rămâne eficient în literatură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Amorul rămâne eficient în literatură

  Romanul „Iubire“, de Toni Morrison, apărut în premieră în România, arată că cel mai puternic sentiment omenesc este în continuare mină de aur pentru artişti. La 10 ani după ce a câştigat Premiul Nobel, singura scriitoare de culoare recompensată cu prestigioasa distincţie a publicat o carte curajoasă.

 • Iubire sau dependenţă? Ce vă ţine împreună?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubire sau dependenţă? Ce vă ţine împreună?

  Cele mai multe persoane nu concep viaţa fără dragoste. Însă, în multe cupluri, iubirea este confundată cu dependenţa. Iată cum poţi face diferenţa între iubirea sănătoasă şi cea adictivă!

 • Arestat pentru „iubire“ criminală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arestat pentru „iubire“ criminală

  Daniel Fliter, bărbatul acuzat că şi-a ucis fosta prietenă cu 25 de lovituri de cuţit, a ajuns ieri după gratii. Poliţiştii spun că nu i-au putut oferi protecţie Cătălinei Popescu, chiar dacă ar fi cerut acest lucru, pentru că legea nu le permite.

 • Cum înţeleg copiii iubirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum înţeleg copiii iubirea

  Fiecare copil are un fel special de a percepe iubirea. De aceea, pentru a-l face să se simtă iubit, părintele trebuie să înveţe să vorbească în limbajul unic de iubire al copilului. Astfel, cel mic va fi mai receptiv la sfaturile mamei şi ale tatălui său, în toate privinţele.

 • Sibiu: Se vor căsători, dar nu se vor vedea niciodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Se vor căsători, dar nu se vor vedea niciodată

  Florentina Bordeian şi Angel Rafael Cheiaua trăiesc, de câteva luni, o frumoasă poveste de iubire şi doresc să îşi întemeieze o familie. Tinerii locuiesc împreună, la căminul Asociaţiei Nevăzătorilor din Sibiu, şi spun că problemele întâmpinate nu le-au tăiat speranţele într-o viaţă frumoasă. Din contră, greutăţile le-au dat putere şi i-au ajutat să fie învingători.

 • Dragostea la 20, 30, 40, 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragostea la 20, 30, 40, 50 de ani

  Iubirea nu cunoaşte limite de vârstă, se spune. Însă modul în care o percepem, în care ne manifestăm, precum şi aşteptările pe care le avem de la o relaţie se modifică pe măsură ce înaintăm în vârstă.

 • Pregăteşte elixirul dragostei în patru ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pregăteşte elixirul dragostei în patru ore

  Ieşenii sunt sfătuiţi de trainerul bucureştean Ovidiu Atanasiu cum să aibă parte de o dragoste „aproape perfectă“. Specialistul va susţine cursurile inedite pe 19 martie, în cadrul unui program denumit „Totul despre relaţii“.

 • Cocteil roz cu rom şi gust de portocale, fiţă servită de Dragobete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cocteil roz cu rom şi gust de portocale, fiţă servită de Dragobete

  Un barman reşiţean a ales sărbătoarea românească a iubirii pentru a lansa o băutură creată de el -  Cocteilul Iubirii. „Drogul” piraţilor, romul, este amestecat în paharul înalt cu fructe, iar recomandarea este ca îndrăgostiţii să-l bea din acelaşi pahar.

 • Iubirea menţine echilibrul organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubirea menţine echilibrul organismului

  Dragostea este un bun remediu împotriva stresului şi poate întârzia îmbătrânirea. Iubirea acţionează benefic atât pe plan fizic, cât şi pe plan psihic. Ea îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi influenţează activitatea sistemului endocrin.

 • Dragobete cu ursuleţi de pluş şi excursii la munte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragobete cu ursuleţi de pluş şi excursii la munte

  Chiar dacă Valentine's Day, sărbătoarea împrumutată de la americani, a câştigat teren în rândul îndrăgostiţilor focşăneni, Dragobetele nu este uitat şi rămâne preferatul celor care respectă tradiţiie poporului român.

 • Cuplurile şi-au unit iubirea cu lacătul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cuplurile şi-au unit iubirea cu lacătul

  Profitând de ziua liberă şi însorită, bucureştenii şi-au declarat ieri dragostea prin parcuri, la patinoar sau în faţa primarului. De ziua lor, bucureştenii îndrăgostiţii şi-au jurat iubire veşnică în cele mai inedite moduri: prin lacăte înnodate pe gardul Teatrului Masca, în faţa ofiţerului stării civile sau alcătuind cea mai lungă declaraţie de dragoste din ţară.

 • Sibiu: „Iubirea înseamnă încredere şi respect“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: „Iubirea înseamnă încredere şi respect“

  Teodor Boantă şi Alexandra Stăniţ sunt împreună de cinci ani şi urmează să îşi oficializeze relaţia în august 2011. Cei doi spun că secretul unei relaţii stă în respectul  şi încrederea faţă de persoana iubită.

 • Constanţa: Îndrăgostiţi indiferent de vârstă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Îndrăgostiţi indiferent de vârstă

  Alexandra şi Constantin au câştigat premiul oferit de „Adevărul de Seară“ Constanţa pentru cea mai frumoasă declaraţie de dragoste făcută de Ziua Îndrăgostiţilor. Tinerii îndrăgostiţi vor să îmbătrânească împreună ca Ioana şi Gheorghe Cismaru, un cuplu ce şi-a serbat nunta de aur. 

 • Brăila:Jumătate de secol de iubire neîntreruptă/GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Jumătate de secol de iubire neîntreruptă/GALERIE FOTO

  Ea se trezeşte în fiecare dimineaţă şi pregăteşte cu aceeaşi dăruire micul dejun pentru soţul ei, ca în 1958. Astăzi, când auzi din ce în ce mai des vorbindu-se despre divorţ sau drame familiale, despre copii abandonaţi de părinţi şi femei înşelate, familia Basuc ne dă o lecţie despre fericirea în doi.

Modifică Setările