Stiri despre it

  595 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Varujan Pambuccian: Programatorii NU vor fi impozitaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Varujan Pambuccian: Programatorii NU vor fi impozitaţi

  Preşedinte al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii din cadrul Camerei Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a atras atenţia că declaraţiile privind fiscalizarea sectorului IT se bazează pe o confuzie şi că în niciun caz nu se pune problema impozitării programatorilor.

 • AJOFM organizează cursuri IT pentru orbi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AJOFM organizează cursuri IT pentru orbi

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează marţi în parteneriat cu Fondul Social European un seminar în domeniul tehnologiei informaţiilor şi a comunicaţiilor pentru nevăzători.

 • Cursuri IT pentru oamenii străzii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri IT pentru oamenii străzii

  Persoanele fără adăpost învaţă să cureţe hard-urile, să instaleze programe şi să repare calculatoare. Zeci de oameni ai străzii fac cursuri de recalificare şi lucrează în cadrul unui atelier de inserţie profesională organizat de Organizaţia Samusocial.

 • Informaticienii sunt așteptați la un seminar cu și pentru specialiști IT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Informaticienii sunt așteptați la un seminar cu și pentru specialiști IT

  Studenții din domeniul IT sunt așteptați mâine seară, de la orele 18.00, în Aula Magna a Universității Oradea, la un eveniment denumit „Black belt programming starts with". Invitatul special al seminarului este Danny Pronk, unul dintre cei mai importanți arhitecți software din Olanda.

 • Patronii din IT caută studenţi programatori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patronii din IT caută studenţi programatori

  Cele mai multe posturi scoase la concurs la târgul JobShop 2010 de la Iaşi sunt în domeniul Tehnologiei Informaţiei. Conform estimărilor organizatorilor, la ediţia din acest an găzduită de capitala Moldovei au participat mai mulţi tineri decât în 2009.

 • Studenţii anului vor la școală în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii anului vor la școală în străinătate

  Patru studenţi cu CV-uri impresionante au obţinut titulatura de „Studentul anului” la categoriile IT, Economie, Jurnalism și Arhitectură. Tinerii s-au întrecut în CV-uri şi proiecte pentru a câştiga primul loc la Gala „Studentul anului”, competiţie organizată de Asociaţia Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP).

 • LOCUL premiantului:Mini IT-istul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LOCUL premiantului:Mini IT-istul

  La doar zece ani, Radu Andrei, elev în clasa a IV-a, s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la faza naţională a Olimpiadei de Informatică.

 • Magazinele IT, ruinate de invazia vechiturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magazinele IT, ruinate de invazia vechiturilor

  Strâmtoraţi de criză, sucevenii care folosesc calculatoare s-au orientat în ultimii ani spre computere şi componente second-hand. Aceasta a fost o grea lovitură pentru magazinele de profil.profil

 • Străinii din IT-ul românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străinii din IT-ul românesc

  Sectorul autohton de software şi servicii a atras atenţia firmelor străine care, în ultimul an, au făcut tranzacţii de 14,4 milioane de euro. Polonezii de la Asseco şi africanii de la Naspers au bifat cele mai mari tranzacţii din IT-ul românesc în ultimul an, în valoare de peste 10 milioane de euro.