Stiri despre isu maramures

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Eroii români din adâncurile apelor. „Această meserie impune o condiţie fizică şi o stare de sănătate perfecte“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eroii români din adâncurile apelor. „Această meserie impune o condiţie fizică şi o stare de sănătate perfecte“

  Adâncurile apelor nu mai au prea multe secrete pentru ei. Cu măşti şi butelii care să le asigure în permanenţă oxigenul de care au nevoie, îmbrăcaţi cu un costum din neopren, scafandrii sunt cei care îşi scriu misiunile de salvare în spatele cortinei. Nu ies la suprafaţă decât atunci când intervenţia din adâncuri a dat rezultat şi pot răsufla că au mai salvat o viaţă.

 • Marţi, 13: Maramureşenii, învăţaţi să-şi poarte singuri de grijă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marţi, 13: Maramureşenii, învăţaţi să-şi poarte singuri de grijă

  Acţiuni interactive cu maramureşenii cu ocazia Zilei Informării Preventive în România, marţi, 13 ianuarie 2015. Cu această ocazie maramureşenii au fost învăţaţi să îşi poarte singuri de grijă pentru a nu ajunge pe patul de spital, sau mai rău, pe lumea cealaltă.

 • Echipa ISU Maramureş, în top la concursul de descarcerare de la Oradea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Echipa ISU Maramureş, în top la concursul de descarcerare de la Oradea

  Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a obţinut rezultate bune la concursul naţional de descarcerare care a avut loc recent la Oradea. Echipa ISU MM a luat un loc IV la competiţia naţională de descarcerare şi acordare a primul ajutor calificat.

 • ISU Maramureş, în doliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ISU Maramureş, în doliu

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băseşti“ al judeţului Maramureş anunţă cu adânc regret încetarea din viaţă, în ziua de 24 iunie, a celui care a fost locotenent-colonel Zigler Alexandru–Marcel, ofiţer specialist I la compartimentul Avizare–Autorizare al Inspecţiei de Prevenire, militar cu o înaltă competenţă profesională şi un coleg deosebit, apreciat de întreg personalul inspectoratului.

 • ISU Maramureş îşi doreşte recunoaştere competenţelor dobândite prin voluntariat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ISU Maramureş îşi doreşte recunoaştere competenţelor dobândite prin voluntariat

  Voluntariatul este una din acţiunile des întâlnite în fiecare stat european. În România însă, această acţiune se regăseşte în mare majoritate doar în cazurile de calamităţi, iar acest lucru duce adesea la lipsa unui grup bine format. De aceea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş cere aplicarea unei legi prin care competenţele dobândite prin voluntariat să fie recunoscute.

Modifică Setările