Stiri despre isj sibiu

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Extremele Evaluării Naționale, la Sibiu - 3 medii de 10 și jumătate din elevi picați la matematică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Extremele Evaluării Naționale, la Sibiu - 3 medii de 10 și jumătate din elevi picați la matematică

  Primele date centralizate în județul Sibiu la Evaluarea Națională, înainte de analizarea contestațiilor, arată un procentaj general de promovabilitate de 66,63 la sută. Majoritatea elevilor au trecut cu bine de examenul de limba română însă la matematică, înainte de soluționarea contestațiilor, procentul de promovabilitate este de doar 50,76 la sută.

 • Rezultate Evaluarea Naţională Sibiu - Află ce notă a luat copilul tău!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultate Evaluarea Naţională Sibiu - Află ce notă a luat copilul tău!

  În majoritatea şcolilor din Sibiu au fost afişate rezultatele obţinute de absolvenţii declasa a VIII-a la Evaluarea Naţională. Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu n-a publicat, deocamdată, pe site-ul oficial, lista completă a notelor. Rămâi pe sibiu.adevarul.ro pentru a consulta rezultatele imediat ce sunt afişate online.

 • Criza de personal reprofilează cadrele didactice din şcolile sibiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza de personal reprofilează cadrele didactice din şcolile sibiene

  Rămaşi fără mecanici, contabili, secretare sau femei de serviciu, directorii din şcolile sibiene au devenit oamenii buni la toate. Inspectorul General de la ISJ Sibiu, Constantin Gorun a mărturisit că la nivelul şcolilor aflate în subordinea inspectoratului, se confruntă cu reale probleme de personal. Este vorba de personal nedidactic şi auxiliar.

 • Peste 100 de profesori beneficiază de un proiect de 11 milioane de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 100 de profesori beneficiază de un proiect de 11 milioane de lei

  La acest început de săptămână, aproximativ 100 de dascăli din Sibiu vor fi informați în legătură cu avantajele de a se implica în proiectul „ReForm Transilvania”, prin care ei vor avea ocazia să devină Formatori pentru adulții din domeniile tehnic și vocațional. Întâlnirea se va desfăşura începând cu ora 14.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean din Sibiu.

 • Elevi sibieni, bruscaţi pentru că n-au ieşit în recreaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevi sibieni, bruscaţi pentru că n-au ieşit în recreaţie

  „Proşti“, „handicapaţi“ şi „tâmpiţi“. Aşa sunt catalogaţi elevii Şcolii Generale nr.8 din Sibiu, dacă nu ies în recreaţie în curtea şcolii. Mai mulţi părinţi au reclamat directoarea şcolii la Inspectoratului Şcolar.

 • A început „vânătoarea“ pentru un loc în clasa întâi, la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început „vânătoarea“ pentru un loc în clasa întâi, la Sibiu

  Peste 4.400 de elevi vor păşi pentru prima dată într-o sală de clasă, din septembrie . Cele mai căutate şcoli sunt cele care şi-au câştigat un renume de-a lungul timpului, cele poziţionate central şi cele care oferă program prelungit  sau predare în limba germană

Modifică Setările