Stiri despre isabel allende

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cărţi de citit pe plajă. Zece volume recomandate de Adevărul pentru vara 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cărţi de citit pe plajă. Zece volume recomandate de Adevărul pentru vara 2015

  Cărţi de citit pe plajă. Cele mai frumoase cărţi se citesc pe plajă, vara, la soare, pe şezlong. Iubirea, aventurile, poveştile emoţionante, lumile paralele se potrivesc cel mai bine cu acele câteva zile de vacanţă în care te desprinzi de toate şi evadezi la mare. Ziarul Adevărul a pregătit un top cu zece recomandări pentru vacanţa 2015.

 • Seară dedicată scriitoarei Isabel Allende, la Humanitas Cişmigiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seară dedicată scriitoarei Isabel Allende, la Humanitas Cişmigiu

  Romanul „Dragoste“ al scriitoarei de origine chiliană Isabel Allende este lansat în această seară, de la 19.00, la Librăria Humanitas Cişmigiu. Invitaţii evenimentului sunt  Marina Constantinescu, Elisabeta Lăsconi, Mihaela Frank, Corina Stoica şi Denisa Comănescu, care vor vorbi despre cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de autoare. Maxim Belciug va oferi momente muzicale de măiestrie barocă spaniolă, la chitară clasică.

 • „Dragoste“. O antologie, cu cele mai frumoase pagini despre iubire ale autoarei Isabel Allende
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Dragoste“. O antologie, cu cele mai frumoase pagini despre iubire ale autoarei Isabel Allende

  Volumul „Dragoste“ este o antologie din cele mai frumoase pagini despre dragoste scrise de Isabel Allende: o carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care cele mai frumoase momentele ale iubirii descrise vreodată de scriitoarea chiliană sunt magistral împletite cu înţelepte şi amuzante povestiri ale autoarei chiliene.

 • Sciitoarea Isabel Allende: „Pot să scriu despre orice“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sciitoarea Isabel Allende: „Pot să scriu despre orice“

  Ficţiunea nu se detaşează cu adevărat de realitate, susţine cunoscuta scriitoare originară din Peru, iar actul creator nu este nici explicabil, nici controlabil. În seria de autor pe care i-a dedicat-o prozatoa-rei, Editura Humanitas va publica volumul de memorii „Suma zilelor“, în care scriitoarea îşi rememorează existenţa, după moartea fiicei sale, experienţă din care a rezultat romanul „Paula“.

 • Isabel Allende: „Scriu despre viaţa reală“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Isabel Allende: „Scriu despre viaţa reală“

  Una dintre cele mai cunoscute voci ale literaturii sud-americane de azi, Isabel Allende s-a născut la Lima, în Peru, în 1942, şi este nepoata fostului preşedinte chilian Salvador Allende. Şi-a petrecut copilăria în Chile, iar în timpul regimului Pinochet s-a refugiat în Venezuela, unde a lucrat mulţi ani ca ziaristă.

Modifică Setările