Stiri despre irinel

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Poetul şi balerina: povestea de iubire care a rezistat deşi a existat infidelitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poetul şi balerina: povestea de iubire care a rezistat deşi a existat infidelitatea

  A fost soţie, iubită şi amantă şi a avut o poveste de dragoste impresionată. Este vorba despre povestea de iubire dintre balerina Irinel Liciu (Silvia Lia Voicu) şi despre poetul Ştefan Augustin Doinaş ( Ştefan Popa) care s-a născut la data de 26 aprilie 1922, în localitatea Cherechiu (actuala Caporal Alexa) din judeţul Arad.

 • Top 10 candidaturi-caricaturi. Cele mai penibile personaje de pe scena politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 candidaturi-caricaturi. Cele mai penibile personaje de pe scena politică

  Numeroase candidaturi cu iz de banc au marcat politica de după Revoluţie, unele dintre acestea având chiar succes. Cele mai multe personaje "exotice" au urmărit „cucerirea" Cotroceniului.Alții și-au încercat norocul la Primăria Capitalei. Ultimul de pe lista caricaturilor politice: Irinel Columbeanu.

 • AUDIO Irina Columbeanu: «N-o plac pe mami că mă bătea»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AUDIO Irina Columbeanu: «N-o plac pe mami că mă bătea»

  O înregistrare postată pe Internet stârneşte din nou scandal în procesul de divorţ dintre Monica şi Irinel Columbeanu. Fetiţa cuplului, Irina, se presupune că stă de vorbă cu bona despre mama ei şi despre posibilitatea de a rămâne în grija acesteia.

 • Monica Columbeanu a părăsit azi-noapte apartamentul din Calea Victoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monica Columbeanu a părăsit azi-noapte apartamentul din Calea Victoriei

  Locuința în care locuia soţia miliardarului era o donație făcută de Irinel. Acesta a revocat-o după intentarea divorțului. Donația pe care i-o făcuse Monicăi consta în apartamentul din Calea Victoriei şi ca urmare, Monica a părăsit azi-noapte domiciliul din centrul Capitalei.

 • Monica Columbeanu a făcut recurs şi cere custodia Irinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monica Columbeanu a făcut recurs şi cere custodia Irinei

  Monica Columbeanu şi-a trimis marţi avocata să facă recurs, la tribunalul Buftea, faţă de decizia de ieri a instanţei de a acorda custodia micuţei Irina tatălui său, omul de afaceri Irinel Columbeanu, pană la finalizarea divorţului. Monica Columbeanu speră, astfel, să obţină custodia pentru a putea pleca cu fetiţa în America.

 • VIDEO Copilul Columbenilor complică divorţul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Copilul Columbenilor complică divorţul

  Procesul pentru custodia Irinei Columbeanu a debutat, ieri, cu scandal, în sala de judecată a Tribunalului din Buftea. Monica Columbeanu, reprezentată de avocata sa, şi milionarul Iri au mai acordat o scenă de spectacol, ieri, în sala de tribunal.

 • Irinel Columbeanu a venit la Balul Operei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Irinel Columbeanu a venit la Balul Operei

  Omul de afaceri din Bucureşti, care este şi finul lui Matei Miko, organizatorul Balului Operei, a ajuns, vineri seară, la Cluj. El va participa, sâmbătă şi duminică, la cel mai important eveniment monden al anului din Ardeal. Irinel Columbeanu a venit singur în Cluj-Napoca.

 • Şi totuşi, Monica nu e perfectă pentru Irinel - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi totuşi, Monica nu e perfectă pentru Irinel - Revista presei mondene

  Presa mondenă scrie despre femeia ideală pentru Irinel, replicile dintre Huidu şi Bendeac şi boacăna lui Lis la petrecerea aniversară a soţiei. Printre alte subiecte, Anca Ţurcaşiu îşi plimbă câinele cu bicicleta, iar Nicoleta Luciu se mută la Miercurea Ciuc după filmări.

 • Moni se dă iar gravidă - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moni se dă iar gravidă - Revista presei mondene

  Presa mondenă scrie că Moni se dă gravidă, iar viaţa ei e subiect de film porno, tatăl lui Giuliano îl atacă iar pe Măruţă, Pulhac a fost păcălit de o moderatoare de la OTV, iar ascensiunea Amaliei e pusă sub lupă.

 • Moni îi mai face un copil lui Iri? - Revista presei mondene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moni îi mai face un copil lui Iri? - Revista presei mondene

  Presa mondenă scrie despre posibilitatea ca Monica să fie însărcinată, dezgustul lui Brigitte Bardot față de conducătorii României și despre averea lui Diaconescu. Printre alte subiecte, Daniela Crudu a ieșit pe stradă cu bigudiurile în cap, iar Cristina Spătar și-a ”isterizat” soțul.

Modifică Setările