Stiri despre iresponsabilitate

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine încurajează fenomenul infracţionalităţii în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine încurajează fenomenul infracţionalităţii în România

  Cum pot să explice acest lucru cei din fruntea instituţiilor statului, dar şi sindicaliştii poliţieneşti, care parcă sunt plătiţi doar să apară la televizoare şi să repete la infinit placa lipsurilor de tot felul şi să ceară bani de finanţare? Nu de explicaţii avem nevoie, ci de acţiune, implicare şi eficienţă din partea instituţiilor cu atribuţii în domeniul asigurării liniştii şi ordinii publice!

 • PSD, fără onoare şi raţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD, fără onoare şi raţiune

  Degeaba urlă ca din gură de şarpe mega-clanul pesedist mafiotizat până în măduva oaselor inventând şi demascând petinse aranjamente de culise de pe urma cărora candidatura paukeriţei Rovana Plumb la un post de comisar european a fost respinsă şi a doua oară de Comisia juridică a PE.

 • Războaiele românilor în timp de pace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războaiele românilor în timp de pace

  Instituţiile bugetofage sunt aproape paralizate în aşteptarea banilor din punga contribuabililor, în special ai contribuabililor care lucrează în mediul privat! În acest timp, eminenţele cenuşii, incompetente, iresponsabile, penale ale puterii politice actuale trag cu pixul pe harta bugetului, pe harta ţării, fără să fie în stare să ajungă la soluţii viabile. Pe acest fond, românii duc bătălii atipice pentru supravieţuire!

 • Între
tâmpenie şi iresponsabilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între tâmpenie şi iresponsabilitate

  Prim-ministrul României confundă capitala Letoniei cu cea a Estoniei în timpul vizitei oficiale la Riga. Preşedintele Parlamentului conduce o maşină de sute de mii de euro primită cadou de la unul dintre fugarii daţi în urmărire de Interpol.

 • Autorităţile, complice la proliferarea pericolelor publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Autorităţile, complice la proliferarea pericolelor publice

  Întrebarea fără răspuns este - de ce trebuie să se întâmple întâi tragedii ca să se poată lua măsuri pentru rezolvarea unor probleme grave ? Firesc, normal ar trebui ca măsurile să fie luate dinainte, pentru prevenirea pericolelor şi evitarea nenorocirilor. La noi, aceste măsuri nu se iau dinainte, mor oameni şi nimeni nu plăteşte pentru că autorităţile nu şi-au făcut treaba. Violenţa a devenit o problemă la ordinea zilei!!!

 • Topul celor mai iresponsabile zodii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai iresponsabile zodii

  Poţi fi iresponsabil în dragoste, din punct de vedere financiar sau poţi avea un mod de a te distra iresponsabil. Astrologii explică influenţa acestui lucru în funcţie de data naşterii, făcând un top al celor mai iresponsabile zodii.

 • Fruntaşii pe
cracă din ierarhia PSD l-au executat pe Sorin Grindeanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fruntaşii pe cracă din ierarhia PSD l-au executat pe Sorin Grindeanu

  Ceea ce s-a întîmplat miercuri, 14 iunie, până la ora 20 în România respectă numai aparent scenariul celor petrecute în aceeaşi ţară în decembrie 1999. Atunci când preşedintele Emil Constantinescu, de comun acord cu liderii CDR, a pus la cale o acţiune la limita Constituţiei prin care a obţinut izolarea şi apoi demisia premierului Radu Vasile.

 • Apocalipsa românilor la mâna autorităţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apocalipsa românilor la mâna autorităţilor

  În faţa atitudinii dezinteresate, iresponsabile şi oportuniste a autorităţilor, a instituţiilor cu atribuţii în situaţii de urgenţă, în faţa lipsei programelor, în absenţa proiectelor reale şi a planurilor de prevenire şi gestionare a dezastrelor, rămân riscurile şi ameninţările reale. Oricând, se poate întâmpla o calamitate  România şi românii sunt complet nepregătiţi în caz de dezastru

 • Marea serbare. Despre alegerile locale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea serbare. Despre alegerile locale

  Undeva în „Fals tratat de manipulare“ Ana Blandiana povesteşte o istorioară cît se poate de plină de învăţăminte. Păcat că nu mulţi au învăţat din asemenea istorioare.

 • Ponta: Preşedintele
ţării trebuie să se consulte cu Parlamentul, nu cu Guvernul, în privinţa legii reducerii
CAS. Băsescu, „un personaj iresponsabil”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: Preşedintele ţării trebuie să se consulte cu Parlamentul, nu cu Guvernul, în privinţa legii reducerii CAS. Băsescu, „un personaj iresponsabil”

  Prim-ministrul Victor Ponta a afirmat miercuri seară, la România TV, că este dispus să se întâlnească cu preşedintele Băsescu, şi chiar „cu teroriştii”, dacă o asemenea iniţiativă ar fi bună pentru ţară, dar că pentru reducerea CAS liderul de la Palatul Cotroceni trebuie să se consulte, eventual, cu Parlamentul, nu cu Guvernul, deoarece legea CAS este votată de parlamentari.

 • GALERIE FOTO Destine frânte în goana pe şosea. Vezi cum au fost comemorate victimele traficului rutier la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Destine frânte în goana pe şosea. Vezi cum au fost comemorate victimele traficului rutier la Chişinău

  Aproape 350 de moldoveni au murit în accidente de circulaţie de la începutul anului. Statistica tragică este completată de 3.000 de răniţi, dintre care mulţi au rămas cu sechele pe viaţă. Sute de oameni au comemorat astăzi victimele traficului rutier. Autorităţile au promis, a câta oară, drumuri mai bune şi bine marcate, dar şi amenzi dure pentru cei care încalcă regulile.

 • Campodgia acuză compania Google de iresponsabilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campodgia acuză compania Google de iresponsabilitate

  Compania Google este acuzata de iresponsabilitate de Cambodgia deoarece a publicat o harta "total falsa" a templului Preah Vihear, cauza a unui conflict transfrontalier între aceasta tara si Thailanda, informeaza AFP.

Modifică Setările