Stiri despre iran

  2210 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Teheranul dă ultimatum Occidentului privind schimbul de uraniu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teheranul dă ultimatum Occidentului privind schimbul de uraniu

  Autorităţile iraniene le-au dat marilor puteri occidentale un "ultimatum" de o lună pentru a accepta un schimb de uraniu în termenii săi, a declarat ministrul de externe Manouchehr Mottaki la televiziunea publică de la Teheran.

 • Iranul încearcă să importe clandestin uraniu din Kazahstan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul încearcă să importe clandestin uraniu din Kazahstan

  Iranul este pe cale să încheie un acord pentru a importa clandestin 1.350 tone din uraniul purificat al Kazahstanului, încălcând sancţiunile Consiliului de Securitate al ONU, potrivit unui raport al serviciilor de informaţii, obţinut marţi la Viena de AP.

 • Iran: ciocniri între poliţie şi partizani ai lui Montazeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iran: ciocniri între poliţie şi partizani ai lui Montazeri

  Mai multe persoane au fost rănite joi la Zanjan, în nordul Iranului, în ciocniri între poliţie şi persoane adunate în memoria marelui ayatollah disident Hossein Ali Montazeri decedat săptămâna trecută, potrivit unui site pe internet al opoziţiei, transmite AFP.

 • Familia lui Bin Laden, captivă în Iran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Familia lui Bin Laden, captivă în Iran

  Autorităţile iraniene deţin în captivitate mai mulţi membri ai familiei liderului reţelei teroriste internaţionale Al-Qaida, Osama bin Laden, scrie ziarul arab „Asharq Alawsat“.

 • Familia lui Osama ben Laden, ostatică în Iran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Familia lui Osama ben Laden, ostatică în Iran

  Autorităţile iraniene deţin în captivitate mai mulţi membri ai familiei liderului reţelei teroriste internaţionale Al-Qaida, Osama ben Laden, relata - marţi - ziarul arab Asharq Alawsat, preluat de media electronică de expresie franceză.

 • VIDEO Înmormântarea ayatollahului iranian Montazeri degenerează în violenţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Înmormântarea ayatollahului iranian Montazeri degenerează în violenţe

  Marele ayatollah disident Hossein Ali Montazeri a fost înhumat luni, în oraşul sfânt Qom, în cursul unor funeralii urmate de incidente între forţele de ordine şi opozanţi iranieni, veniţi cu zecile de mii pentru a participa la ceremonia funebră, informează Los Angeles Times.

 • Viscolul şi ninsoarea s-a abătut asupra Coastei de Est a SUA - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viscolul şi ninsoarea s-a abătut asupra Coastei de Est a SUA - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de azi scrie despre viscolul şi ninsoarea care s-a abătut pe Coasta de Est a SUA, trenul care s-a blocat pe ruta Paris - Londra sau despre Papa Ioan Paul al-II-lea care este aproape de a deveni Sfânt. Printre alte subiecte, Iranul neagă faptul că a intrat pe teritoriul Irakului după pentru petrol, iar discuţiile ONU referitoare la climă s-au sfârşit ambiguu.

 • Iarnă grea în Massachusetts - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarnă grea în Massachusetts - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de azi scrie despre furtuna care va afecta statul Massachusetts, discuţiile care au eşuat la Copenhaga sau despre o femeie care imploră Iranul să îi elibere fiica până de Crăciun. Printre alte subiecte neonaziştii sunt suspectaţi că au furat simbolul Auschwitz-ului, iar Statele Unite ale Americii şi Rusia sunt aproape de a încheia un acord privitor la arme.

 • VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter

  Hackerii au reuşit să blocheze pentru puţină vreme popularul serviciu de mesagerie electronică Twitter, dirijând traficul către o altă pagină de internet, unde un grup auto-intitulat "Cyber-Armata Iraniană" şi-a asumat responsabilitatea pentru acest atac, potrivit The Wall Street Journal.

 • Robert Gates 'îngrijorat' de noul test iranian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Gates 'îngrijorat' de noul test iranian

  Ministrul american al apărării Robert Gates este "îngrijorat" de ultimul test de rachetă efectuat de Iran, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Geoff Morrell, potrivit AFP.

 • Iranul a testat o versiune a rachetei Sejil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul a testat o versiune a rachetei Sejil

  Iranul a testat cu succes o versiune ameliorată a rachetei cu rază medie de acţiune Sejil, Sejil 2, capabilă să atingă o ţintă aflată la distanţă de 2.000 km, a anunţat miercuri televiziunea de stat, informează Sky News.

 • Iranul, foarte aproape de crearea unei bombe atomice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul, foarte aproape de crearea unei bombe atomice

  Teheranul este extrem de aproape de fabricarea unei bombe nucleare, potrivit unor documente secrete obţinute de cotidianul britanic "The Times". Potrivit actelor, Iranul lucrează la testarea unui element final foarte important, care intră în componenţa unei bombe nucleare.

 • SUA: oferta iraniană nu prezintă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA: oferta iraniană nu prezintă "nimic nou"

  Statele Unite au estimat sâmbătă că propunerea iraniană de schimb de uraniu nu prezintă 'nimic nou', un înalt responsabil considerând că ea 'nu pare conformă' unui acord permiţând Teheranului să scape de sancţiuni, transmite AFP.

 • Israelul a simulat scenarii de război cu Siria şi Iranul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Israelul a simulat scenarii de război cu Siria şi Iranul

  Armata israeliană a simulat în cursul acestei săptămâni două scenarii de război cu Siria şi Iranul, pentru care au fost mobilizaţi ofiţeri de rezervă, relatează cotidianul libanez an-Nahar (Ziua), citând surse israeliene.

Modifică Setările