Stiri despre iran

  2212 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Violenţe de Ziua Revoluţiei Islamice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violenţe de Ziua Revoluţiei Islamice

  Forţele de ordine de la Teheran au făcut ieri uz de gaze lacrimogene împotriva protestatarilor antiguvern, a relatat mass-media occidentală, citând surse ale opoziţiei iraniene.

 • Atacul de la World Trade Center, văzut de sus - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atacul de la World Trade Center, văzut de sus - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre fotografiile făcute de sus în timpul atacului din 11 septembrie, decizia Europei de a ajuta Grecia sau poziţia Chinei faţă de sancţionarea Iranului. Printre alte subiecte, în avalanşa din Afganistan au murit cel puţin 165 de persoane, iar Portsmouth are o săptămână să-şi plătească datoriile la fisc.

 • Iranul condamnă încă un activist la moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul condamnă încă un activist la moarte

  Iranul a condamnat la moarte încă un activist al opoziţiei sub acuzaţii legate de dezordinea postelectorală din această ţară, transmite Associated Press.

 • Iranul poate îmbogăţi uraniu la 20% - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul poate îmbogăţi uraniu la 20% - Revista presei internaţionale

  Presa mondenă de astăzi scrie despre declaraţiile despre posibilitatea Iranului de a îmbogăţi uraniu, moartea republicanului John Murtha sau răpirea unui bancher de către patru pensionari. Printre alte subiecte, un chinez a fost acuzat de spionaj industrial, iar poliţia britanică şi-a condus la închisoare unul din şefi.

 • Iranul vrea să construiască 10 noi fabrici de îmbogăţire a uraniului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul vrea să construiască 10 noi fabrici de îmbogăţire a uraniului

  Iranul intenţionează să construiască zece noi facilităţi de îmbogăţire a uraniului în viitorul an, care începe la 21 martie, potrivit calendarului iranian, a declarat duminică seară şeful Organizaţiei iraniene pentru Energie Atomică, Ali Akbar Salehi, informează Reuters.

 • Interese, nu dragoste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interese, nu dragoste

  Relaţiile dintre Rusia şi Iran s-au dezvoltat în ultimii ani datorită unei apropieri a intereselor lor geopolitice.

 • Iranul taie legăturile cu British Museum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul taie legăturile cu British Museum

  Iranul a întrerupt toate legăturile sale cu British Museum după ce muzeul britanic nu i-a dat cu împrumut Republicii Islamice un tezaur persan antic, a relatat mass-media iraniană, într-un ultim semnal al înrăutăţirii relaţiilor între cele două ţări.

 • Iran: Nava britanică Asian Glory ar putea transporta şi arme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iran: Nava britanică Asian Glory ar putea transporta şi arme

  Nava britanică Asian Glory, capturată de piraţi în golful Aden şi având la bord şi doi marinari români, ar transporta, pe lângă maşini de lux şi arme, susţine postul de televiziune iranian de limbă engleză Press TV, în pagina electronică.

 • SUA nu mai face schimb de prizonieri cu Iranul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA nu mai face schimb de prizonieri cu Iranul

  Secretarul de stat american Hillary Clinton a refuzat să schimbe prizonieri iranieni aflaţi în închisorile SUA cu cei trei excursionişti americani, deţinuţi în Iran.

 • VIDEO Iranul a lansat cu succes o rachetă în spaţiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Iranul a lansat cu succes o rachetă în spaţiu

  Iranul a anunţat miercuri lansarea cu succes a unei rachete cu o lungime de 3 metri, ce a transportat în spaţiu un modul la bordul căreia se aflau organisme vii - două broaşte ţestoase şi câţiva viermi - în scopuri ştiinţifice, informează New York Times.

 • Casa Albă presează Iranul - Revista prsei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casa Albă presează Iranul - Revista prsei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre presiunile puse de SUA pe Teheran, un atac al dronelor americane în Pakistan sau relaţiile diplomatice dintre SUA şi China. Printre alte subiecte, liderul opoziţiei din Malayezia este acuzat de sodomie, iar Cabanas ar putea participa la CM-2010.

 • A deschis Kosovo cutia separatismelor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A deschis Kosovo cutia separatismelor?

  Dezbatere FP În ediţia curentă, FP România a relansat chestiunea recunoaşterii şi de către Bucureşti a independenţei Kosovo. Problema aţâţă tensiunile din multe alte colţuri ale lumii. Poate constitui recunoaşterea independenţei Kosovo un precedent şi pentru alte minorităţi?

 • Tony Blair: Iranul din 2010,mai periculos decât Irakul din 2003
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tony Blair: Iranul din 2010,mai periculos decât Irakul din 2003

  Iranul reprezintă în 2010 o ameninţare mai mare decât cea a Irak ului în 2003, în ce priveşte proliferarea nucleară, a spus vineri fostul premier britanic Tony Blair. El a a făcut această declaraţie în faţa comisiei care anchetează implicarea militară a Londrei în războiul din Irak, informează AFP.

 • VIDEO Obama se teme cel mai mult de şomaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Obama se teme cel mai mult de şomaj

  Preşedintele american şi-a axat primul discurs despre starea naţiunii pe economie şi crearea de noi locuri de muncă. Cea mai neglijată a fost politica externă, amintită undeva pe la sfârşitul discursului susţinut în faţa celor două camere ale Congresului.

 • Primul vot post război în Sri Lanka - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul vot post război în Sri Lanka - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre alegerile prezidenţiale din Sri Lanka, prăbuşirea unui avion în Iran sau interzicerea imaginilor cu Che Guevara şi Bob Marley. Printre alte subiecte, Claudia Pechstein a fost selecţionabilă pentru Vancouver, iar Mickael Tavares a fost împrumutat de Hamburg la Nurnberg.

 • Iranul a respins formal compromisul propus de AIEA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul a respins formal compromisul propus de AIEA

  Iranul a recuzat formal mai multe clauze din compromisul avansat de Agenţia Internaţională a Energiei Atomice (AIEA) pentru a disipa temerile suscitate de programul său nuclear, în timp ce SUA i-a calificat răspunsul drept "inadecvat", relatează Agerpres.

 • SUA nu exclud bombardarea Iranului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA nu exclud bombardarea Iranului

  Planurile militare ale americanilor privind instalaţiile nucleare din Iran nu exclud posibilitatea unor bombardamente, potrivit unor declaraţii ale omandantul forţelor americane din Irak şi Afganistan, David Petraeus, scrie AFP.

 • Teheranul găseşte noi modalităţi de a cenzura Internetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teheranul găseşte noi modalităţi de a cenzura Internetul

  Autorităţile de la Teheran au anunţat o nouă listă de interdicţii pentru internauţii iranieni, ca urmare a scurgerii de informaţii pe site-uri precum facebook, twitter şi youtube despre violenţele din Iran.

 • Consulul Iranului la Oslo a demisionat din funcţie - Revista presei internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consulul Iranului la Oslo a demisionat din funcţie - Revista presei internaţionale

  Presa internaţională de astăzi scrie despre demisia consulului Iranului la Oslo, două adolescente căutate pentru jaf sau somarea lui Ozil de către Werder Bremen. Printre alte subiecte, ex-liderul nazist suspectat de furtul de la Auschwitz era intermediar, iar urmărirea judiciară împotrica Blackwater a fost sistată.

Modifică Setările