Stiri despre iran

  2210 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iranul poate lovi România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul poate lovi România

  Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a susţinut, sâmbătă, necesitatea scutului european antirachetă, invocând ameninţarea pe care o reprezintă Iranul.

 • Liderul iranian acuză SUA de complot împotriva ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liderul iranian acuză SUA de complot împotriva ţării

  Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, a acuzat Statele Unite de "complot" împotriva ţării, acuzând guvernul american că "nu poate vorbi de pace şi prietenie şi, în acelaşi timp, să comploteze şi să influenţeze naţiunea iraniană".

 • Obama:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama: "SUA va lua măsuri agresive contra Iranului "

  Preşedintele american Barack Obama a declarat miercuri că Statele Unite ale Americii va lua măsuri agresive împotriva Iranului pentru a-l împiedica să construirea unei arme nucleare care ar avea potenţialul declanşării unei curse a armelor nucleare în Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

 • VIDEO Schimb de insulte între Iran şi SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Schimb de insulte între Iran şi SUA

  Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad şi secretarul american al apărării Robert Gates au făcut schimb de replici dure, miercuri, în cadrul vizitelor întreprinse în Afganistan, fiecare dând vina unul pe celălalt pentru creşterea violenţelor talibanilor în această ţară, relatează cotidianul britanic The Telegraph.

 • România a arestat lunetele pentru Iran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România a arestat lunetele pentru Iran

  Operaţiunea din Italia, în urma căreia a fost destructurată o reţea care exporta ilegal armament pentru Iran, a plecat de la Otopeni. Potrivit Poliţiei de Frontieră, la 4 septembrie 2008, în timpul unor verificări făcute la Aeroportul Otopeni, au fost găsite 200 de lunete militare.

 • România, loc de trafic al armamentelor către Iran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, loc de trafic al armamentelor către Iran

  Operaţiunea "Sniper", demarată după confiscarea, în România, a 200 de lunete militare descoperite în aeroportul Otopeni, a determinat arestarea a şapte persoane în Italia, sub suspiciunea de export ilegal de arme şi echipamente militare către Iran prin încălcarea embargoului, informează Times Online.

 • Rusia face apel către responsabilitatea Iranului privind programul nuclear
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia face apel către responsabilitatea Iranului privind programul nuclear

  În încercarea de a pune capăt disputei internaţionale privind programul nuclear al Iranului, preşedintele rus Dmitri Medvedev a făcut apel către Iran să acţioneze în mod responsabil şi să-şi desfăşoare activităţile nucleare într-o manieră transparentă.

 • Iranul, dispus să cumpere combustibil nuclear
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul, dispus să cumpere combustibil nuclear

  Iranul este pregătit să achiziţioneze combustibil pentru reactorul său de cercetare medicală sau să schimbe stocul său de uraniu îmbogăţit contra combustibil pe teritoriul său, potrivit unei scrisori a ambasadorului iranian la AIEA, Ali Asghar Soltanieh, transmite Reuters.

 • Iranul a lansat la apă primul distrugător naval
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iranul a lansat la apă primul distrugător naval

  Iranul a lansat vineri primul distrugător naval de fabricaţie proprie, în cadrul unei ceremonii la care a asistat şi liderul spiritual suprem, ayatollahul Ali Khamenei, a informat televiziunea de stat de la Teheran, transmite Reuters.

 • Clinton: Iranul se îndreaptă către o dictatură militară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clinton: Iranul se îndreaptă către o dictatură militară

  Administraţia Obama adoptă tactici mai dure în privinţa Iranului, concentrândşi pledoaria pe corupţia de la Teheran. Casa Albă face o distincţie clară între elita grupuil militar şi populaţia civilă, notează The Guardian.

 • Statele Unite pregătesc noi sancţiuni contra Iranului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statele Unite pregătesc noi sancţiuni contra Iranului

  Secretarul de stat american Hillary Clinton a afirmat duminică la Doha că Statele Unite pregătesc împreună cu aliaţii lor noi sancţiuni contra Iranului pentru a forţa Teheranul să revină asupra deciziilor sale 'provocatoare' în domeniul nuclear.

 • Cât de periculos ar fi un Iran nuclear?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de periculos ar fi un Iran nuclear?

  La împlinirea a 31 de ani de la Revoluţia Islamică, preşedintele Mahmud Ahmadinejad a anunţat că Iranul este acum un stat nuclear. SUA şi Franţa şi-au exprimat îndoiala faţă de capacitatea Teheranului de a îmbogăţi uraniul până la un nivel de 80%, dar pregătesc deja noi sancţiuni economice.

 • Valentine’s Day înfurie musulmanii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Valentine’s Day înfurie musulmanii

  Teocraţiile din Arabia Saudită şi Iran au ordonat comercianţilor să înlăture din magazine florile, dulciurile, felicitările şi obiectele în formă de inimă. La Riad şi în alte oraşe, orice produs împachetat în roşu reprezintă marfă de contrabandă în aceste zile.

 • Violenţe de Ziua Revoluţiei Islamice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violenţe de Ziua Revoluţiei Islamice

  Forţele de ordine de la Teheran au făcut ieri uz de gaze lacrimogene împotriva protestatarilor antiguvern, a relatat mass-media occidentală, citând surse ale opoziţiei iraniene.

Modifică Setările