
A ars din temelii biserica din fosta localitate Tonţi. Cauza sinistrului, ipotezele pompierilor
Deşi incendiul a izbucnit ziua în amiaza mare, el a fost observat prea târziu pentru a se mai putea salva ceva din obiectele de cult aflate în interior
Deşi incendiul a izbucnit ziua în amiaza mare, el a fost observat prea târziu pentru a se mai putea salva ceva din obiectele de cult aflate în interior
Anchetatorii cercetează mai multe ipoteze pentru a stabili cum a ajuns tânărul Mihail Damian (17 ani) în apele râului Olt.
Agitaţie mare la PSD în aceste zile. Toată ştăbimea partidului - mai exact acea parte a şefilor şi şefuleţilor care vor să îşi păstreze un loc cât de mic în inima lui Liviu Dragnea - se dă de ceasul morţii.
Tezaurul de la Stânceşti este una dintre cele mai misterioase comori ale României. Nimeni nu ştie cu siguranţă cui au aparţinut, cum au fost folosite piesele respective şi mai ales cum au ajuns în nordul României.
Anchetatorii care investighează incendiul din clubul Bamboo, soldat cu 44 de răniţi, nu au reuşit nici luni să cerceteze locul pârjolului din cauza mormanelor de moloz încă fumegânde şi a structurii care risca să se prăbuşească. Procurorii au continuat însă audierile, luni, fiind chestionat şi unul dintre patronii clubului, italianul Joshua Castellano.
Fostul premier Victor Ponta sugerează că în spatele morţii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, s-ar afla o mână criminală, în timp ce preşedintele PSD Liviu Dragnea pledează pentru desecretizarea notelor informative transmise instituţiilor privind dezinfectanţii Hexi Pharma.
Avion prăbuşit în Franţa. Un anchetator citat sub protecţia anonimatului de cotidianul american „The New York Times” susţine că datele extrase din cutia neagră a avionului Germanwings care înregistra discuţiile din cabina piloţilor arată că unul dintre aceştia părăsise cabina înainte ca aeronava să piardă din altitudine şi să se prăbuşească.
Autoturismul Ford Mondeo de culoare albă căutat în legătură cu asasinarea opozantului rus Boris Nemţov era folosit ilegal ca taxi de un angajat guvernamental, relatează agenţia LifeNews, citată de Sputnik în pagina electronică.
La trei zile după ce politicianul rus Boris Nemţov a fost lichidat în stil mafiot la doi paşi de palatul Kremlin din Moscova, anchetatorii încă nu au identificat vreun suspect, iar ipotezele aruncate de autorităţi oficial sau „pe surse” stârnesc indignare atât în interiorul cât şi în afara hotarelor Rusiei.
Publicaţia americană „Bussines Insider” a publicat marţi un articol în care reuneşte opiniile mai multor jurnalişti, cercetători şi oameni din sistemul medical cu privire la modul cum a fost simţită de pasageri prăbuşirea avionului companiei Malaysia Airlines în estul Ucrainei.
După ce Parlamentul ucrainean a votat săptămâna trecută demiterea preşedintelui Viktor Ianukovici, acesta a dispărut fără urmă. Toată lumea se întreabă acum unde s-ar putea ascunde cel care în ultimul său mesaj spunea răspicat că nu va demisiona din funcţia supremă.
Poliţia londoneză evaluează „relevanţa şi credibilitatea“ unor noi dezvăluiri cu privire la moartea prinţesei Diana şi a iubitului său, Dodi Al Fayed, într-un accident rutier care a avut loc la Paris pe 31 august 1997.
În luna noiembrie a anului trecut, sute de porumbei sălbatici morţi au fost semnalaţi în zona Chilia-Tătatru, în Delta Dunării. Comisarul şef al Gărzii de Mediu din cadrul comisariatului Delta Dunării spunea atunci că sunt luate în calcul o boală în rândul acestei specii, dar şi o mână criminală.
Pompierii iau în calcul două variante: oamenii străzii care şi-au găsit adăpost sub ea şi i-au dat foc din greşeală sau un incendiu pornit din exterior.
Poliţiştii caută de trei zile femeia care şi-a asfixiat copilul nou născut şi l-a aruncat în râul Someş în dreptul localităţii Feldru. Criminaliştii spun că aria de căutare este foarte mare
Epava navei sovietice a fost descoperită aproape de malul românesc al Mării Negre, la 45 de metri adâncime. Nava „Moskva“ a fost distrusă la 26 iunie 1941, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acum ea ar putea intra în circuitul turistic.
În ultimii ani de viaţă, dezamăgirea, iubirea pentru confort şi ipohondria l-au dus pe marele clasic într-o capitală aseptică. În lipsa documentelor şi a mărturiilor care să ateste motivele plecării din România, rămân numai ipotezele.
Adevărul s-a gândit la şase ipoteze posibile privind motivele care au deteminat-o pe Mădălina Manole să-şi pună capăt zilelor.