stiri despre iphone

Deocamdată nu este. Depinde de decizia procurorilor DNA, în urma plângerii penale a Asociaţiei Declic, privind cazul consilierei la cabinetul premierului Cîţu, Mioara Costin. Deocamdată dosarul este studiat la DNA „în rem”. Adică fără incriminarea unor anume persoane. În cazul în care premierul Cîţu capătă calitatea de „suspect”,  „învinuit”, sau „inculpat”, atunci este „penal” în toată puterea cuvântului.

acum 6 ore · comentarii (11)

Chestiunea este serioasă şi urgentă. Apare după ce Preşedintele Biden a spus că, din acest moment, Pentagonul trebuie să anunţe „când şi cum“ vaccinul anti-COVID-19 va deveni obligatoriu pentru toţi militarii şi civilii din armata americană: „solicit Departamentului Apărării să analizeze cum şi când COVID-19 va fi adăugată pe lista bolilor pentru care membrii forţelor armate trebuie să primească un vaccin“.

acum 3 ore · comentarii (4)

Domeniul de la Manasia este astăzi un loc binecunoscut pentru organizarea de evenimente, aflându-se lângă Urziceni, la mai puţin de o oră de capitală. Având ocazia să organizez două excursii alături de membrii şi prietenii Asociaţiei Istoria Artei, am rămas intrigată atât de proprietarii de altădată cât şi de misteriosul arhitect elveţian, al cărui nume nu se mai aminteşte.

acum 1 ora · comentarii (0)

Băneasa Filipeasca moare într-un august de chihlimbar, anul 1788. Iar ultimele ei după-amieze se scurg sub pe divan, privind crengile unui nuc, care bat în fereastră. Departe, printre frunzele morţii, se mişcă în valuri dogoarea de vară. Alături de băneasă nu e decât Niţa, o cameristă, al cărei nume avea să rămână în istorie.

Dragi români de pretutindeni, să stăm cu ochii pe marii campioni ai plângerilor penale, la DNA, ăi de se cer singuri la audieri. Lăsaţi vacanţele şi jocurile olimpice. Nu auziţi cum tropăie specialiştii de la PSD să preia guvernarea, dau în fiert pe căldura asta! Da, chiar aşa, ce or face cei de la DNA de nu-i iau în seamă plângerile Ciolacului împotriva domnilor de la putere?

acum 2 zile · comentarii (7)

Dacă factorii de decizie politici americani şi cei aliaţi înţeleg calculul strategic unic al Turciei, alianţa NATO şi parteneriatul SUA-Turcia pot găsi căile corecte de cooperare pentru a contracara influenţa rusă în teatrele de operaţiuni cheie şi pentru a limita riscul escaladării rapide a unui posibil conflict între Rusia şi Turcia.

acum 2 zile · comentarii (13)

Pe 14 iunie, dată la care s-au împlinit 35 de ani de la moartea lui Jorge Luis Borges, Daniel Mecca, jurnalist cultural specializat în opera sa, a publicat în Clarín, cel mai renumit cotidian argentinian, un amplu interviu cu Miguel de Torre Borges, fiul surorii celebrului autor. Cu permisiunea conducerii cotidianului Clarín publicăm, în două părţi, traducerea acestui interviu.

acum 2 zile · comentarii (1)

Două volume inedite, cu peste o mie de pagini de confesiuni dureroase, ale unui conaţional care nu şi-a trădat jurământul militar, mi-au readus în faţa ochilor evenimente, trăite într-o formă sau alta, de toţi românii, inclusiv personaje publice care azi nu mai sunt decât amintiri mai mult sau mai puţin luminoase, unele fiind de un machiavelism dovedit de graba etichetării unora care au trăit clipe tragice, ce le-au schimbat definitiv viaţa.

acum 2 zile · comentarii (15)
Modifică Setările