Stiri despre ion voicu ipj olt

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Poliţista
„violată” Melania Renghea nu se lasă: a declarat apel în procesul pierdut
contra fostului şef al Poliţiei Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţista „violată” Melania Renghea nu se lasă: a declarat apel în procesul pierdut contra fostului şef al Poliţiei Olt

  Condamnată luna aceasta la doi ani închisoare cu executare în procesul contra lui Ion Voicu, fost şef al Poliţiei Olt, Melania Renghea, poliţista ce a provocat schimbarea întregii conduceri a IPJ Olt în 2013, continuă lupta. Renghea a contestat zilele acestea decizia judecătorilor slătineni la Curtea de Apel Craiova. Nemulţumit de decizia instanţei s-a arătat şi fostul şef al IPJ Olt, comisarul-şef Ion Voicu, care a declarat la rândul său apel.

 • Adjuncţi interimari noi la conducerea Poliţiei Olt după
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adjuncţi interimari noi la conducerea Poliţiei Olt după "plecările" neaşteptate ale vechii conduceri

  La o lună de la înlocuirea şefului IPJ Olt, Ion Voicu, diriguitorii Inspectoratului General al Poliţiei Române au anunţat cine sunt cei doi noi adjuncţi din fruntea instituţiei oltene. Astfel, începând de azi, au fost împuterniciţi să îndeplinească interimar atribuţiile menţionate un angajat al instituţiei, Cătălin Florescu - de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, şi Vasile Marius Vulpe, şeful postului de poliţie din Tătărăşti-Dâmboviţa.

 • Ion Voicu, fostul şef al Poliţiei Olt, trimis la pensie de scandalul sexual al anului 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Voicu, fostul şef al Poliţiei Olt, trimis la pensie de scandalul sexual al anului 2012

  Fostul comandant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul-şef Ion Voicu, calcă pe urmele adjunctului său, Emilian Mladin, care “s-a cerut” la pensie anticipat. Astfel, Voicu şi-a depus, miercuri – 16 ianuarie, dosarul de pensionare în care cerea încetarea relaţiilor de serviciu începând cu ziua imediat următoare, adică joi – 17 ianuarie.

 • Şeful IPJ Olt, Ion Voicu - suspendat “în lipsă”, adjuncţii săi – cereri de pensionare anticipată pe bandă rulantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful IPJ Olt, Ion Voicu - suspendat “în lipsă”, adjuncţii săi – cereri de pensionare anticipată pe bandă rulantă

  Zi plină de tensiune la IPJ Olt, despre ai cărei şefi apar veşti năucitoare din oră-n oră. Astfel, comandantul IPJ Olt, comisarul-şef Ion Voicu, care trebuia să se prezinte azi la M.A.I. pentru audieri în legătură cu mai multe acuzaţii ce i se aduc, este ca şi demis - deşi este în concediu medical de săptămâna trecută. De asemenea, cei doi adjuncţi ai săi, Emilian Mladin şi Valerian Iliescu, şi-au depus cereri pentru a ieşi anticipat la pensie.

 • Scandalul epoleţilor de la Olt dă în clocot: Emilian Mladin, unul din “secunzii” şefului IPJ Olt, vrea să iasă anticipat la pensie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul epoleţilor de la Olt dă în clocot: Emilian Mladin, unul din “secunzii” şefului IPJ Olt, vrea să iasă anticipat la pensie

  Comisarul-şef Emilian Mladin, unul dintre cei doi adjuncţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, şi-a depus, luni – 7 ianuarie, dosarul de pensionare anticipată. Gestul survine în mod mai mult sau mai puţin întâmplător chiar în mijlocul unui scandal de proporţii în sânul IPJ Olt, în care este implicat atât numele şefului instituţiei, Ion Voicu, dar şi cei doi „locotenenţi” ai săi, comisarii-şefi Emilian Mladin şi Valerian Iliescu.

 • FOTOGALERIE Ziariştii olteni s-au întrecut la Cupa Presei la Tir
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Ziariştii olteni s-au întrecut la Cupa Presei la Tir

  Aproximativ 20 de jurnalişti olteni s-au întrecut, luni - 22 octombrie, în cadrul concursului Cupa Presei la tir organizat de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt. Astfel, pentru o jumătate de oră, ziariştii autohtoni au înlocuit pixul, cu vechiul pistol Carpaţi pe care poliţiştii l-au avut în dotare zeci de ani. Rezultatele înregistrate de jurnalişti au arătat, dacă mai era nevoie, că, la nevoie, se pricep şi la mânui

Modifică Setările