Stiri despre ion ionita

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO   Nu stăm liniştiţi, pe locurile noastre...

  Clubul Militar Român de Reflecţie Euroatlantică este un think tank ofensiv, informal, cu o afirmare mediatică, care promovează interesul naţional al României, de stat membru al comunităţii euroatlantice, independent, suveran, a cărui integritate teritorială trebuie apărată, chiar cu preţul vieţii. A doua reuniune, de interes general, a Clubului Militar Român, s-a deosebit de prima prin nu puţinele schimburi de replici, între unii participanţi.

 • Antonescu, Ponta, cine are dreptate?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antonescu, Ponta, cine are dreptate?

  Traian Băsescu a spus de la început ce vrea: Daniel Morar la Parchetul General şi Laura Codruţa Kövesi la DNA. Sau, măcar Daniel Morar la Parchetul General. I-a zis-o direct Monei Pivniceru care, însă, l-a refuzat.

 • Manipularea cu românii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manipularea cu românii

  Viktor Orban, nu Victor Ponta, a reuşit incredibila performanţă de a modifica pentru a patra oară constituţia adoptată doar cu doi ani în urmă.

 • Cui îi foloseşte porcăiala de la
Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cui îi foloseşte porcăiala de la Bucureşti

  Efectele nefaste ale crizei economice încep să schimbe din ce în ce mai mult faţa Europei. Faptul că România şi Bulgaria sunt puse la colţ ca repetenţi ai continentului nu este decât una dintre faţetele acestei transformări primejdioase.

 • Cum ne sfârşeşte austeritatea
germană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne sfârşeşte austeritatea germană

  Când se laudă că au salvat Europa prin politici de austeritate, liderii conservatori ai UE, în frunte cu Angela Merkel, a cărei poziţie a fost susţinută consecvent de preşedintele nostru, ignoră situaţia cu adevărat dramatică a continentului din acest moment.

 • Era post-Băsescu, 
de la fesenişti la reformişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Era post-Băsescu, de la fesenişti la reformişti

  Partidul de suflet al preşedintelui a intrat în febra competiţiei electorale plasân- du-se de la început sub o etichetă pusă tot de Traian Băsescu: fesenişti contra reformişti.

 • Udrea
la braţ cu Tăriceanu, reevaluare în roz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Udrea la braţ cu Tăriceanu, reevaluare în roz

  În ianuarie 2007, pe când declanşa imensul scandal politic al bileţelului roz Elenei Udrea nu-i putea trece prin cap că, şase ani mai târziu, va ajunge să-l reevalueze pe fostul premier şi preşedinte al PNL.

 • Tancul şi ecranul plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tancul şi ecranul plat

  În orele de program, poliţiştii aleargă poliţistele cu pulanul la vedere, iar procurorii se păruiesc cu judecătorii în piaţa publică. Pentru că nu ajungea o măciucă la un car de oale, Gigi Becali se vede în scaunul lui Ionel Brătianu.

 • Căpitanul
Băsescu scufundă PDL. Cauzele dezastrului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căpitanul Băsescu scufundă PDL. Cauzele dezastrului

  Implicarea lui Traian Băsescu în campania ARD. Preşedintele a intrat direct în bătălia politică, dar asta nu a adus niciun câştig pentru alianţa de dreapta. La momentul intrării în campanie, cota de încredere a lui Traian Băsescu se situa sub cota PDL.

 • Generaţia care va salva România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generaţia care va salva România

  Foreign Policy invită clujenii la o nouă dezbatere pe teme de politică internă şi externă. Tema dezbaterii organizate mâine de revista Foreign Policy este „Noii paşoptişti: s-a născut generaţia care va schimba Romania“

Modifică Setările