Stiri despre ion cristoiu

  317 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine ne sunt deontologii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine ne sunt deontologii?

  Era de aşteptat ca după ce a pierdut, fie şi numai în primă instanţă, procesul intentat istoricului şi cercetătorului CNSAS Mădălin Hodor care l-a acuzat că a fost colaborator/sursă al Securităţii şi a fost legendat sub numele de “Coroiu”, cancerul presei româneşti post-decembriste, dl. Ion Cristoiu, să se retragă definitiv din viaţa publică.

 • Cine sunt acuzatorii din presă ai d-lui Augustin Lazăr?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt acuzatorii din presă ai d-lui Augustin Lazăr?

  După cum lesne s-a putut observa de toţi cei care îmi citesc în mod constant comentariile, am adoptat o atitudine rezervată în cazul procurorului general al României, dl. Augustin Lazăr şi în privinţa dezvăluirile referitoare la ceea ce ar fi făcut domnia sa în tinereţe. Pe vremea când era tânăr procuror la Alba Iulia.

 • Cotidiene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cotidiene

  1. - Vizita celui mai important gazetar politic al nostru de azi, Ion Cristoiu, la Ceremonia inaugurării Cimitirului Militarilor Români de la Asperonsk, ţinutul Krasnodar, dedicat ostaşilor români căzuţi în luptele din Cuban şi Caucaz, între august 1942-octombrie 1943, a dovedit încă o dată prezenţa ziaristului de excepţie la evenimentele cu caracter esenţial pentru un anume timp istoric şi o anume

 • Reacţia TVR după dezvăluirile privind salariul încasat de Ionuţ Cristache şi banii care ajung la invitaţii postului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reacţia TVR după dezvăluirile privind salariul încasat de Ionuţ Cristache şi banii care ajung la invitaţii postului

  Oficialii Televiziunii Române au reacţionat după ce a fost dezvăluit faptul că Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii „România 9“, încasează un salariu de peste 26.000 de lei. La solicitarea „Adevărul“, TVR nu a dorit să comenteze onorariile de zeci de mii de euro primite de invitaţii postului public, însă a precizat că şefa instituţiei se va prezenta în faţa Comisiei de Cultură şi asigură că va răspunde la orice întrebare.

 • Mii de euro în zece luni către invitaţii de casă ai TVR. Câţi bani au încasat Cristoiu, Pieleanu şi Dinescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de euro în zece luni către invitaţii de casă ai TVR. Câţi bani au încasat Cristoiu, Pieleanu şi Dinescu

  Deputatul USR Iulian Bulai, membru în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor, a făcut publice sumele pe care Televiziunea Română le-ar fi plătit în ultimele zece luni invitaţilor talk show-ului „România 9“, printre care Ion Cristoiu, Marius Pieleanu şi Radu Soviani. Totodată, Bulai o acuză pe şefa instituţiei că nu se prezintă la audieri pentru a explica lipsa de transparenţă a postului public.

 • Ce teorii ale conspiraţiei au
apărut după protestul diasporei. „Aici se bat
serviciile franco-germano-olandeze cu cele americano-ruse“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce teorii ale conspiraţiei au apărut după protestul diasporei. „Aici se bat serviciile franco-germano-olandeze cu cele americano-ruse“

  Pentru unii analişti, mitingul de vineri a fost mai mult decât o revoltă a diasporei. Bogdan Chirieac, fost jurnalist de politică externă, crede că interesul americanilor a  provocat ciocnirea dintre jandarmi şi protestatari. Colonelul Mircea Dogaru merge şi mai departe: Piaţa Victoriei a fost un câmp de luptă între „serviciile franco-germano-olandeze şi tabăra americano-rusă“.  Nici Ion Cristoiu nu lipseşte din tabloul conspiraţionist

 • Prima regulă a lui #muiepsd: despre #muiepsd nu vorbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima regulă a lui #muiepsd: despre #muiepsd nu vorbeşti

  În aceste momente grele pentru PSD şi slugile sale, nu găsesc nimic mai potrivit decât să parafrazez aproximativ şi fără noimă din martirul cauzelor pierdute, Dan Puric. Despre #muiepsd nu se discută, #muiepsd este ca limba română, nu este nici facultativă, nici obligatorie. #muiepsd este.

 • O demonstraţie de forţă eşuată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O demonstraţie de forţă eşuată

  În cursul zilei de vineri Consiliul Superior al Magistraturii a transmis instituţiilor abilitate- Preşedinţia şi Ministerul Justiţiei- motivarea punctului său de vedere în ceea ce priveşte înlăturarea din funcţie a procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi. E vorba despre decizia 52/27 februarie 2018.

 • La TVR se
impun concedieri şi demisii de onoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La TVR se impun concedieri şi demisii de onoare

  La TVR s-a umplut paharul. Simptomatic faptul că, în fine, cineva din Consiliul Naţional al Audiovizualului, un instrument altminteri complet politizat, inutil, bugetofag, furnizor doar de sinecuri şi subordonat pe faţă intereselor alianţei aflate la guvernare, dar şi Comisia pentru cultură, arte şi mass-media din Parlamentul României şi-au venit în fire.

 • VIDEO Sebastian Ghiţă, partea a doua a interviului cu Cristoiu. Fotografia cu Kovesi ar fi un cadru dintr-o înregistrare video de la o petrecere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sebastian Ghiţă, partea a doua a interviului cu Cristoiu. Fotografia cu Kovesi ar fi un cadru dintr-o înregistrare video de la o petrecere

  În parte a doua a  interviului acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei, Sebastian Ghiţă, aflat în Serbia unde aşteaptă să fie extrădat, i-a arătat jurnalistului o fotografie stocată în telefon în care Laura Codruţa Kovesi este surprinsă la el acasă. „Este o cramă, în subsolul casei mele. Sunt trei persoane, printre care şi membrii familiei mele. Vă rog să nu arătaţi această fotografie la cameră.”.

 • VIDEO Sebastian Ghiţă, interviu cu Cristoiu: Nu sunt un fugar. Atunci când viaţa unui om este în pericol, trebuie să aibă şansa să îşi apere viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Sebastian Ghiţă, interviu cu Cristoiu: Nu sunt un fugar. Atunci când viaţa unui om este în pericol, trebuie să aibă şansa să îşi apere viaţa

  Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru Evenimentul Zilei, Sebastian Ghiţă, aflat în Serbia unde aşteaptă să fie extrădat, a declarat că nu se consideră un fugar şi că a plecat pentru a-şi apăra viaţa. Ghiţă a afirmat că a discutat cu Florian Coldea de nenumărate ori despre pretinsele abuzuri ale procurorilor care-l anchetau.

 • Ion Cristoiu iar se bagă-n seamă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Cristoiu iar se bagă-n seamă!

  Nici nu mi-am deschis bine computerul duminică dimineaţă şi am şi primit un semnal care mă îndemna să citesc cât mai urgent posibil un text publicat în ediţia electronică a “Evenimentului zilei”. Fireşte, nu am rezistat tentaţiei şi am accesat cu grabă maximă site-ul ziarului cu bulină roşie.

 • Kovesi cere Inspecţiei Judiciare să verifice afirmaţiile făcute de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir: „Au potenţial de a submina autoritatea judecătorească”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kovesi cere Inspecţiei Judiciare să verifice afirmaţiile făcute de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir: „Au potenţial de a submina autoritatea judecătorească”

  Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţ Kovesi, a cerut Inspecţiei Judiciare să efectueze verificări cu privire la situaţia constatată în legătură cu afirmaţiile făcute la data de 11 septembrie 2017, la un post de televiziune, de Daniel Dragomir, „fost ofiţer SRI, inculpat trimis în judecată pentru fapte de corupţie şi asimilate corupţiei”, potrivit unui comunicat DNA.