Stiri despre iohannis presedinte

  83 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Deşertul
care se aşterne la picioarele lui Klaus Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deşertul care se aşterne la picioarele lui Klaus Iohannis

  Recent încheiatele alegeri au pus punctul pe „i-ul” inexistent din dezastrul care îl aşteaptă pe Klaus Iohannis. Două partide decerebrate au ajuns să reprezinte un sistem bipartid cvasi-inexistent. O clasă politică destrămată structural şi compusă din aventurieri emoţionali şi auto-distructivi. Plus, o speranţă enormă pusă în persoana unui necunoscut, care are de ales între a deveni modernizatorul României sau preşedintele care a precedat haosul.

 • Complexul Messia la apogeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Complexul Messia la apogeu

  Statisticile şi sociologii spun că, aproape fără excepţie, învingătorul ia totul. Iar prima pe lista trofeelor e încrederea. De fiecare dată când se alege un preşedinte, popularitatea lui explodează. Brusc, de parcă atunci li s-ar fi deschis ochii, oamenii simt şi spun că dintotdeauna l-au iubit, l-au apreciat, l-au visat pe noul preşedinte.

 • Iohannis-Preşedinte. Agenda preliminară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iohannis-Preşedinte. Agenda preliminară

  „Câştigător validat al alegerilor“ şi „Preşedinte al României, instalat în funcţie“ - două ipostaze aflate formal în conectivitate dar complet diferite, definind un interval oarecum paradoxal atât pentru Klaus Iohannis, cât şi pentru viaţa publică.

 • De la romani şi daci la laudaci (2)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la romani şi daci la laudaci (2)

  În „Biblie” se afirmă că „La început a fost Cuvântul”, dar, în contrapunct, să-i zicem armonic, în chiar zorii epocii moderne, Goethe afirmă că „La început a fost Fapta”. Intrate în concurenţă, adesea neloială din ambele părţi, cele două entităţi, Cuvântul şi Fapta, o iau pe două linii de evoluţie. Vom avea în vedere aici doar prima linie.

 • Mercenarul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mercenarul

  Nu voi putea spune niciodată, aşa cum a făcut Mallarmé într-o poezie celebră ce se cheamă Brise marine, „la chair est triste, hélas, eu j’ai lu tous les livres.” Sunt, de asemenea, cât se poate de conştient că nici măcar pe Shakespeare nu l-am citit integral în felul în care ar fi trebuit să o fac şi că nu ar fi deloc nepotrivit să îmi consacru mulţi din anii ce mi-au mai rămas citirii sau recitirii scrierilor sale.

 • Aşteptări de la popor, nu de la domnul Iohannis!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşteptări de la popor, nu de la domnul Iohannis!

  Votul pentru Klaus Iohannis este cea mai bună investiţie pe care a putut-o face un cetăţean român! O investiţie în propriul viitor, în viitorul urmaşilor săi şi în viitorul României!

 • „Alba - neagra” cu noul preşedinte ales
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Alba - neagra” cu noul preşedinte ales

  Cuvântul „incompatibilitate” pluteşte deasupra preşedintelui nou ales ca un fel de sabie a lui Damocles. Toată lumea se gândeşte la acest cuvânt, mai puţin Klaus Iohannis, care şi-a luat rolul în serios, iar pe deasupra a lansat zilele acestea cartea „Pas cu pas”. Titlul pare să ascundă o strategie a întregii sale vieţi. De luat aminte!

 • Doctore baron, demisia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doctore baron, demisia!

  Dottore! De ce vă mai aflaţi în funcţie deşi românii, în mod clar, v-au repudiat poziţia la fel de radical pe cât a fost campania dvs.? După istorica victorie s-a lansat semnalul unor ample bătălii de ariergardă.

 • O măsea stricată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O măsea stricată

  Într-o declaraţie de presă dată în cursul zilei de luni, prim-ministrul Victor Ponta a făcut câteva referiri sumare la adresa d-lui Teodor Meleşcanu. „Dl. Meleşcanu- spunea premierul- nu a venit să rămână ministru, a încercat să ajute.”

 • D-lui Klaus Iohannis. Scrisoare de la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  D-lui Klaus Iohannis. Scrisoare de la Cluj

  Stimate domn Klaus Iohannis, În primul rând felicitări! Felicitări că aţi reuşit să duceţi la bun sfârşit o campanie electorală a cărei singură comparaţie, ca nivel de mizerie, este cu cea din primăvara anului 1990.

 • Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a luat prânzul cu Regele Mihai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a luat prânzul cu Regele Mihai

  Regele Mihai îşi serbează ziua de naştere la Palatul Elisabeta. Regele a ieşit la balcon şi a salutat mulţimea adunată în curtea Palatului. Ulterior, Regele l-a primit pe preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, pe care l-a invitat la un prânz privat la Palatul Elisabeta.