Stiri despre iohannis presedinte

  83 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Preşedintele Klaus Iohannis. Primele 100 de zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Klaus Iohannis. Primele 100 de zile

  Discursul de mai puţin de 20 de minute în care preşedintele Klaus Iohannis a făcut bilanţul primelor 100 de zile petrecute în fruntea Statului nu a avut nimic senzaţional.

 • Ţara lui Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara lui Iohannis

  Cum arată ţara peste care a devenit Iohannis şef? Traian Băsescu a patentat sintagma de „şef al statului” ca fiind sinonimă cu cea de „preşedinte” nu doar lexical ci, mai adânc, în reflexul societăţii de a se raporta la el ca la şeful suprem. Klaus Iohannis moşteneşte sintagma şi îşi începe mandatul ca şi „şef al statului”, dar îşi propune să îl termine ca „preşedinte”. Cum arată de fapt „moştenirea lui Băsescu”? Care este România reală?

 • Ce calendar le-a impus Iohannis partidelor pentru un nou Cod electoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce calendar le-a impus Iohannis partidelor pentru un nou Cod electoral

  Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, o declaraţie de presă după ce, pe parcursul acestei zile, a discutat cu partidele parlamentare despre noul Cod electoral, iar Comisia Europeană a publicat Raportul de Cooperare şi Verificare (MCV) pentru România.

 • Cine se încumetă să îl împingă pe Victor Ponta pe scări?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine se încumetă să îl împingă pe Victor Ponta pe scări?

  Victor Ponta se agaţă cu toată puterea de rămăşiţele pe care le mai are după eşecul din noiembrie. Deşi nimeni nu îşi manifestă public dorinţa de a-l împinge pe scări, Victor Ponta s-a agăţat deja de pragul uşii şi aruncă preventiv priviri care ne aduc aminte de personajul din ”Puss in boots”. Doar, doar din milă sau alte sentimente creştine va fi cruţat, iertat şi reprimit în prima linie.

 • Echipa lui Klaus Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Echipa lui Klaus Iohannis

  Oamenii sunt aleşi, adică selectaţi, într-o Echipă nouă, nu pentru greşelile lor, mai mici sau mai mari, mai puţine sau mai multe, ci pentru potenţialul lor pozitiv în relizarea unui nou proiect. Oare cine este fără greşeală în acestă lume!? Este înţelesul cu care Iisus s-a adresat celor care erau pe punctul de a lovi cu pietre în femeia păcătoasă.

 • O nouă formaţiune politică: Partidul Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă formaţiune politică: Partidul Facebook

  Pe ici-colo se vorbeşte tot mai sonor de „Partidul Facebook”. Mai ales după 16 noiembrie trecut, când alesul românilor a fost, spre mirarea multora, preşedintele Klaus Iohannis. În această alegere, diaspora română a avut un cuvânt greu de spus în influenţarea electoratului intern, acţionând pe Facebook ca un adevărat partid.

 • „The Daily Mail“:
Primul român care „a invadat“ Marea Britanie, felicitat de preşedintele
Iohannis  în noaptea dintre ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „The Daily Mail“: Primul român care „a invadat“ Marea Britanie, felicitat de preşedintele Iohannis  în noaptea dintre ani

  Tabloidul britanic „The Daily Mail“ a publicat, în ediţia electronică, un interviu cu Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Marea Britanie anul trecut, după ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii. În interviu, tânărul a vorbit despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat, nevoit să se adapteze la obiceiurile britanicilor, dar şi despre mesajele de încurajare venite din ţară, inclusiv de la preşedintele României, Klaus Iohannis.

 • Ce şanse are strategia pentru Educaţie a preşedintelui Iohannis şi cum o evaluează analiştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce şanse are strategia pentru Educaţie a preşedintelui Iohannis şi cum o evaluează analiştii

  Experţii au constatat că dacă numărul absolvenţilor de facultate ar creşte de la 13,6% la 19% în 2025, acest lucru s-ar reflecta şi în PIB, care ar fi mai mare cu aproximativ 3,6%. În campania electorală, preşedintele Klaus Iohannis a pus Educaţia ca o prioritate în programul său, considerând-o motorul care ne poate transforma în „tigrul Europei“. Specialiştii susţin că e un plan lăudabil, dar riscă să rămână doar pe hârtie.

 • Bilă neagră pentru preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilă neagră pentru preşedinte

  În buna tradiţie liberală, cum ajunge cineva mai mare peste ceva, cum pune o fătucă, o doamnă sau ce o mai fi, pe cel dintâi post în comunicarea publică, din instituţia ce, vezi Doamne, era prăfuită de atâta conservatorism şi a venit lumina unei necunoscătoare, ca să facă ordine taman în domeniul unde nici nu ştie unde sunt andrelele, darmite ghemul...lucrului bine făcut.

 • Iertaţi-ne, domnule preşedinte! Cu pensia de 4 lei, doar perdele grena i-am putut lua tovarăşei Tatiana, la Palat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iertaţi-ne, domnule preşedinte! Cu pensia de 4 lei, doar perdele grena i-am putut lua tovarăşei Tatiana, la Palat

  Domnule preşedinte Iohannis, vă scrie o votantă. Una dintre milioanele de români care au crezut, acum vreo lună şi ceva, că şi-au luat ţara înapoi. Care au crezut, poate mai mult decât o fac toţi cei care îşi aranjează acum fotoliile prin Palat, că scapă, în sfârşit! de baroni, de mafioţi, de ipocriţi, de mincinoşi, de parveniţi, de hoţi şi de slugoi, care ne-au jefuit până şi sufletele un sfert de veac.