stiri despre ioan niculae

Apare prima reacţie a PSD la proiectele de legi pentru Educaţie promovate de preşedintele Iohannis şi ministrul Sorin Cîmpeanu. Reacţie negativă. Vicepreşedintele PSD, Gabriel Zetea, spune că va depune în parlament amendamente care să corecteze „neregulile” care „ar bulversa extrem de mult sistemul educaţional, cât şi statutul profesorilor”. Fără acordul PSD, asumarea răspunderii guvernului pe legile Educaţiei este imposibilă.

acum 7 ore · comentarii (10)

După o emisiune de televiziune - moderată cu tact, de jurnalistul Victor Ciutacu -, l-am întrebat pe finul sociolog Vladimir Ionaş:  ce ar face dacă ar fi, ipotetic, preşedintele României şi ar primi  solicitarea de ajutor de la omologul din Chişinău, în cazul unei invazii militare ruse  în Republica Moldova? Mi-a răspuns onest. Nu ar rămâne indiferent.

Apar date care vorbesc despre numărul, viaţa şi starea românilor. Din ţară, mai mulţi, şi din străinătate, în creştere. Ani de zile, evenimente cu nume de neuitat-Revoluţie, Mineriade, Gazare, Colectiv au influenţat puternic viaţa românilor şi a societăţii. În urma lor, milioane de români au luat drumul străinătăţii, alungaţi de România care nu este în stare să-şi respecte şi protejeze cetăţenii, ci, dimpotrivă, îi obligă să plece din ţară!

acum 3 zile · comentarii (2)

Sâmbătă seara, Pomohaci a intrat spectaculos pe scena din Sibiu, cu mâinile larg deschise ca un profet zâmbind. Cum e posibil ca TVR să gireze, să promoveze un infractor judecat pentru fapte de o gravitate extremă precum act sexual cu minori şi corupere de minori? Cum e posibil ca instituţiile publice locale să promoveze si sa plateasca infractori? Şi cum e posibil ca sute de mii de romani să aprecieze, să aplaude infractorul sexual?

acum 6 zile · comentarii (48)
Modifică Setările