Stiri despre investitie

  2567 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Investiție SAPARD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investiție SAPARD "săgetată" de războiul dintre consilieri

  Când consilierii locali se ceartă, suferă omul de rând. Localnicii din comuna buzoiană Săgeata se uită, cu jind, cum le trece conducta de apă prin fața casei, însă aprovizionarea cu apă potabilă o fac tot cu găleata, ca pe vremuri, de la fântâna stradală.

 • Craiova: Polivalenta din Bănie, refăcută după 16 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Polivalenta din Bănie, refăcută după 16 ani

  Sala care a ars pe 19 noiembrie 1994 va fi gata până la sfârşitul anului.Lucrările de reabilitare sunt realizate în proporţie de 65 la sută, construcţia urmând să fie deschisă publicului cel mai probabil în octombrie, de Zilele Municipiului.

 • Praktiker la Botoşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Praktiker la Botoşani

  În mai puţin de două luni, la Botoşani, va începe construcţia unui nou hipermarket. Grupul german Praktiker, îţi va extinde serviciile şi la Botoşani.

 • Comuna Jucu se pregăteşte de o nouă investiţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comuna Jucu se pregăteşte de o nouă investiţie

  Parcul industrial Tetarom III din localitatea Jucu, judeţul Cluj, intitulată şi „comuna Nokia", datorită faptului că acolo este amplasată o fabrică a producătorului finlandez de telefoane mobile, ar putea găzdui o nouă investiţie străină, în domeniul farmaceutic.

 • Investiţie de 14 milioane de euro în Cetatea Alba Iulia (VIDEO 3D)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investiţie de 14 milioane de euro în Cetatea Alba Iulia (VIDEO 3D)

  Cetatea din Alba Iulia îşi va schimba radical înfăţişarea în următorii doi ani. Până în 2011, zona din faţa Catedralei Reîntregirii va fi readusă la starea de acum 90 de ani. Un proiect iniţiat de primărie, în valoare de aproximativ 14 milioane de euro, a primit avizele necesare pentru a fi finanţat din fonduri europene.

 • Cofinimmo cumpără un competitor-Ştiri pe scurt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cofinimmo cumpără un competitor-Ştiri pe scurt

  Compania belgiană de real-estate Cofinimmo a achiziţionat, cu bani lichizi, toate acţiunile competitorului City Link din aceeaşi ţară, pentru suma de 11,12 milioane de euro.

 • Muzeul Brăilei îşi schimbă înfăţişarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muzeul Brăilei îşi schimbă înfăţişarea

  Consiliul Judeţului vrea grădină botanică şi acvariu în Parcul Monument. În ciuda numeroaselor reclamaţii existente la adresa Muzeului Brăilei, şeful CJ spune că activitatea instituţiei este foarte bună şi că, drept răsplată, va investi anul viitor şi în Secţia de Ştiinţe ale Naturii.

 • Germania, campioana investiţiilor imobiliare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Germania, campioana investiţiilor imobiliare

  Câteva pieţe europene dau semne de revigorare, iar sumele cheltuite pe proprietăţi au crescut pentru prima oară în ultimul an. După şase semestre de scă­de­re, piaţa de real es­tate a început să creas­că. Pentru al do­ilea trimestru la rând, investiţiile din 25 de oraşe europene au trecut pe plus.

 • Prime nesimţite în loc de investiţii la CJ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prime nesimţite în loc de investiţii la CJ

  Fiecare angajat al instituţiei va câştiga în această lună 1.300 de lei impozabili pentru a pregăti masa de Sărbători. Cei peste 300.000 de lei cheltuiţi din banii de la buget pentru prime ar fi putut fi folosiţi pentru alte investiţii, mult mai utile judeţului.

 • Târgu-Mureş: Ziua Naţională pe patine, în Piaţa Teatrului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Ziua Naţională pe patine, în Piaţa Teatrului

  Ultimele pregătiri pentru deschiderea patinoarului artificial din Piaţa Teatrului se fac în acest weekend. Patinoarul de 600 mp a fost mutat din Cetatea Medievală în centrul oraşului pentru a facilitata accesul celor pasionaţi de acest sport.

Modifică Setările