Stiri despre investitie

  2569 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Botoşani: Vama Racovăţ va fi modernizată în acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Vama Racovăţ va fi modernizată în acest an

  Guvernul României a aprobat Memorandumul cu tema "Punctele de trecere simplificată de la frontiera dintre România şi Ucraina", prin care sunt vizate cinci puncte de trecere a frontierei cu Ucraina şi aducerea lor la standardele  Schengen, în vederea deschiderii lor în regim de trafic internaţional.

 • Construcţia Centrului de Afaceri va fi reluată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Construcţia Centrului de Afaceri va fi reluată

  Consiliul Judeţului Galaţi a anunţat că proiectul privind construirea unui impresionant centru de afaceri  în centrul Galaţiului va fi reluat. Vă reamintim că firma spaniolă care a cîştigat licitaţia precedentă a dat faliment anul trecut, în momentul în care construcţia ajunsese „la roşu”, iar lucrările au fost abandonate. 

 • Terenul forestier, o afacere profitabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terenul forestier, o afacere profitabilă

  În plină criză imobiliară, parcelele împădurite sunt unele dintre puţinele investiţii rentabile care generează câştiguri proprietarilor. Câştigurile din exploatarea lemnului apar la câţiva ani de la achiziţia terenului. Aşteptarea merită însă, deoarece cheltuielile după cumpărare sunt minime.

 • Investiţii în provincie, din 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investiţii în provincie, din 2011

  Condiţia pentru ca oraşele din ţară să atragă dezvoltatori străini este îmbunătăţirea infrastructurii. Oraşele situate în apropierea tronsoanelor de autostradă finalizate vor avea cel mai mult de câştigat începând de anul viitor.

 • Târgu-Jiu: Mitropolia Olteniei investeşte la Târgu-Cărbuneşti, lângă fabrica lui Irinel Columbeanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Mitropolia Olteniei investeşte la Târgu-Cărbuneşti, lângă fabrica lui Irinel Columbeanu

  Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti, spune că Mitropolitul Olteniei a solicitat acordarea unei suprafeţe de două hectare de teren, pentru construirea unei hale de producţie a materialelor finite din lemn. Terenul acordat se află în spatele fabricii lui Irinel Columbeanu. În urma investiţiei, două sute de cărbuneşteni vor avea locuri de muncă.

 • 150.000 de euro investiţi în educaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  150.000 de euro investiţi în educaţie

  Fundaţia “Dinu Patriciu”îi susţine financiar pe viitorii profesori. Cinci facultăţi din cadrul centrelor universitare din România au fost premiate astăzi, la Hotelul Hilton, cu câte 30.000 de euro pentru programele propuse.

 • Românii au dat un milion de euro pe lingouri de aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii au dat un milion de euro pe lingouri de aur

  Peste 32 de kilograme de aur sub formă de lingouri şi 500 de monede au fost vândute în mai puţin de trei luni de Piraeus Bank, singura bancă ce oferă acest serviciu. Cei mai mulţi cumpărători ai metalului preţios sunt manageri de companii, avocaţi sau finanţişti. Peste 80% din ei au ales să ia aurul „acasă“.

 • Bill Gates investeşte la Biblioteca Judeţeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bill Gates investeşte la Biblioteca Judeţeană

  Cel mai bogat om din lume care deţine imperiul Microsoft va realiza reţeaua informatică şi în alte 20 de biblioteci din judeţ prin proiectul pilot finanţat de fundaţia "Melinda şi Bill Gates"

 • Târgu-Mureş:Licitaţie de Artă, la Galeria KromArt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Licitaţie de Artă, la Galeria KromArt

  Licitaţia de artă „Pepiniera Artiştilor” va avea loc diseară de la ora 18.00 la Galeria Kromart din Mureş Mall. Scopul licitaţiei este de a sprijini tinerii artişti ai Liceului de Artă pentru realizarea proiectelor viitoare şi promovarea valorilor locale contemporane. Participarea este gratuită.

 • Investiţie publică de două milioane de euro la Câmpeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investiţie publică de două milioane de euro la Câmpeni

  Consiliul local al oraşului Câmpeni a aprobat în urmă cu câteva zile o investiţie de peste două milioane de euro, privind extinderea reţelei de canalizare şi la construirea unei staţii de tratare a apelor uzate. Valoarea poriectuluid epăşeşte două milioane de euro.

 • Viaţa sătmărenilor se îndulceşte nemţeşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa sătmărenilor se îndulceşte nemţeşte

  Peste 100 de persoane vor fi angajate până la sfârşitul anului la fabrica nemţească de ciocolată. Cei 15 angajaţi din Odoreu au început săptămâna aceasta producţia şi asigură deja 80 % din necesarul de ciocolată al fabricii din Germania.

 • Târgu-Jiu: Investiţie de 13 milioane de lei, stopată de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Investiţie de 13 milioane de lei, stopată de criză

  Lucrările de la singurul campus din judeţul Gorj au fost stopate de aproximativ un an. Pentru ca investiţia să fie finalizată, ar mai fi nevoie de peste 11 milioane de lei, bani pe care Ministerul Educaţiei nu i-a mai alocat.

 • Cele mai bune sfaturi din ultimii doi ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sfaturi din ultimii doi ani

  Apartamentele vechi nu sunt o investiţie profitabilă, iar locuinţele mici şi ieftine sunt singurele care se mai vând în prezent. Acestea sunt lucruri binecunoscute astăzi. Nu la fel era însă în urmă cu doi ani.

 • Craiova: Parcări supraterane lângă Parcul Tineretului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Parcări supraterane lângă Parcul Tineretului

  Primăria Craiova vrea să îi mulţumească pe vizitatorii celui mai nou scump parc din Bănie, aflat în Lunca Jiului. Edilii Băniei au în plan construirea a trei parcări supraterane la intrarea în Parcul Tineretului. Costul proiectului este de 20 milioane lei.

 • Brăila: Ni se pregăteşte ceva: acvariu, planetariu şi grădină botanică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Ni se pregăteşte ceva: acvariu, planetariu şi grădină botanică

  Consiliul Judeţean va suporta până la jumătate din costurile proiectului ce va prinde contur la Muzeul de Ştiinţele Naturii. Acvariu, planetariu şi minigrădină botanică sunt investiţiile care se vor face la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Parcul Monument. Consiliul Judeţean (CJ) speră ca acest complex muzeal să fie gata cu aproximativ opt milioane de lei.

 • Brăila: Şeful CJ nu vrea să se joace fotbal în Sala Polivalentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Şeful CJ nu vrea să se joace fotbal în Sala Polivalentă

  Şeful Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu spune că în Sala Polivalentă ar trebui să se joace doar handbal, iar fotbalul ar trebui interzis. Propunerea sa vine ca urmare a faptului că a constatat că cei care practică fotbalul lasă de fiecare dată dezastru în urma lor.

Modifică Setările