Stiri despre investigatii medicale

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mâine va fi pus în funcţiune primul RMN din judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâine va fi pus în funcţiune primul RMN din judeţ

  De mâine, Bistriţa-Năsăud va avea şi aparatură RMN, cei care au nevoie de investigaţii de imagistică medicală avansată nemafiind nevoiţi să meargă până în Cluj-Napoca sau Târgu Mureş. Aceasta va funcţiona în cadrul centrului privat Hiperdia, cei care aleg să îşi facă investiţiile aici beneficiind de servicii gratuite, unitatea având contract cu CAS.

 • Mediciniştii clujeni verifică starea de sănătate a locuitorilor din Apahida
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mediciniştii clujeni verifică starea de sănătate a locuitorilor din Apahida

  Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, prin proiectul „Împreună Pentru Sănătate" , în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Cluj, desfăşoară duminică, 11 decembrie 2011 primul screening din acest an universitar. Screeningul reprezintă de fapt o serie de investigaţii medicale pe care studenţii medicinişti le fac populaţiei din Apahida.

 • INVESTIGAŢII De zece luni se chinuie să afle de ce boală suferă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INVESTIGAŢII De zece luni se chinuie să afle de ce boală suferă

  Un poliţist comunitar din Târgovişte este suspect de sarcoidoză („boala tăcută”) însă până acum, niciun doctor nu a fost în stare să îi prescrie un tratament. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, are crize extrem de puternice care îl ţin la pat şi câteva zile la rând, manifestate prin stare generală proastă, stări de vomă, dureri de stomac şi de spate. El speră ca un medic să fie interesat de cazul său şi să îl a

 • Investigaţii care au efecte adverse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investigaţii care au efecte adverse

  Analizele iradiante de tipul tomografiei sau angiografiei digitale nu se realizează în cazul gravidelor până în luna a treia. Substanţele de contrast care pun în evidenţă anumite leziuni sau tulburări ale organelor interne în timpul unor investigaţii imagistice pot da reacţii alergice.

 • Investigaţii medicale pe liste de aşteptare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investigaţii medicale pe liste de aşteptare

  Singurul electromiograf din judeţul Satu Mare este suprasolicitat. Din cauza numărului mare de pacienţi, medicii întocmesc liste de aşteptare. În momentul de faţă, 20 de sătmăreni şi-au făcut programare pentru examinare şi vor fi consultaţi abia săptămâna viitoare.

Modifică Setările