Stiri despre invartita dorului

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Învârtita Dorului şi un primar de mare ispravă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Învârtita Dorului şi un primar de mare ispravă

  Cu două zile înaintea debutului, cea de-a 50-a ediţie a cunoscutei sărbători oiereşti din Vaideenii Vâlcii, Învârtita Dorului, a fost pusă brutal sub semnul întrebării de o năprasnică furtună şi de un adevărat potop al lui Noe, nemaicunoscute până atunci de bătrânii ciobani ai vestitei aşezări cu chip şi spirit ardelenesc din nordul Olteniei de sub munte.

 • Fals jurnal de ieri şi de azi: Învârtita Dorului la Vaideeni în iunie 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fals jurnal de ieri şi de azi: Învârtita Dorului la Vaideeni în iunie 2015

  Ajunsă la a patruzeci şi şaptea ediţie şi, minune, în prezenţa octogenarului ei inspirator şi izvoditor, ultimul Apostol al satului din Oltenia de sub munte, Profesorul artist Vicu Todeci, creator deopotrivă al unui vestit ansamblu de fluieraşi - Învârtita dorului, sărbătoarea oierilor din Vaideeni, purtând numele unui  dans ciobănesc de o vitalitate ameţitoare chiar şi pentru privitori,

 • 750 de poliţişti din Vâlcea vor fi la datorie de Rusalii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  750 de poliţişti din Vâlcea vor fi la datorie de Rusalii

  O parte dintre angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Vâlcea lucrează de Rusalii. Este vorba despre aproximativ 750 de poliţişti care vor asigura ordinea şi liniştea publică în Râmnicu Vâlcea şi alte câteva localităţi.

 • Râmnicu Vâlcea: „Învârtita Dorului”, la Vaideeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: „Învârtita Dorului”, la Vaideeni

  Astăzi în localitatea vâlceană Vaideeni este sărbătoare mare. Zeci de ansambluri populare şi cântăreţi de muzică păstorească susţin concerte în aer liber pe scena amenjată în centrul localităţii.

Modifică Setările