Stiri despre intoxicatie

  256 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Meniu cu salmonela pentru voleibalistele din Suceava
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meniu cu salmonela pentru voleibalistele din Suceava

  Pe lângă mâncare, epidemiologii au găsit şi apa contaminată. Inspectorii DSP Suceava au dat azi dispoziţie de închidere a pensiunii unde au fost cazate sportivele de la LPS Suceava, deoarece apa din fântână unităţii de cazare era contaminată cu nitraţi, amoniac, enterococi, dar nu numai.

 • La spital, după ce s-a intoxicat cu ciuperci otrăvitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La spital, după ce s-a intoxicat cu ciuperci otrăvitoare

  O femeie în vârstă de 55 de ani, din localitatea Soveja, a ajuns marţi după - amiază la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon" în stare critică, după ce a mâncat ciuperci otrăvitoare.

 • Baie toxică pentru copii la ştrandul din Reghin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baie toxică pentru copii la ştrandul din Reghin

  Distracţia la ştrand putea lua o turnură neaşteptată pentru 15 tineri din Reghin. Controalele DSP au relevat că volatilitatea clorului a dus la apariţia ameţelilor şi a problemelor de sănătate resimţite de copii.

 • Copii de unu şi doi ani, intoxicaţi cu detergent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copii de unu şi doi ani, intoxicaţi cu detergent

  Familia unor micuţi din localitatea dâmboviţeană Petreşti va răspunde în faţa poliţiei pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorilor. Un băiat de numai un an şi sora sa în vârstă de doi ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce au înghiţit detergent.

 • Sinucideri în lanţ la Iaşi din cauza sărăciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sinucideri în lanţ la Iaşi din cauza sărăciei

  Ieri, patru ieşeni au încercat să-şi pună capăt zilelor din cauza lipsurilor materiale. Medicii trag un semnal de alarmă şi spun că zilnic  au de îngrijit cel puţin câte o persoană care vrea să se sinucidă din cauza lipsurilor financiare.

 • Copil de doi ani, intoxicat cu medicamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copil de doi ani, intoxicat cu medicamente

  Un copil de doi ani din Culciu Mic a înghiţit cinci pastile de egilop şi a ajuns pe mâna medicilor cu intoxicaţie medicamentoasă, după ce a fost lăsat nesupravegheat de părinţi.

 • Braşov: Elevii intoxicaţi au consumat caş cu stafilococi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Elevii intoxicaţi au consumat caş cu stafilococi

  Specialiştii de la laboratorul Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) din Braşov au făcut o serie de teste rapide la probele prelevate din mâncarea consumată de copii la pensiunea din Moeciu şi au depistat prezenţa unui stafilococ în caşul preparat în gospodăria unităţii de cazare.

 • Metale ce acţionează ca o otravă lentă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metale ce acţionează ca o otravă lentă

  Mercurul, plumbul şi cadmiul sunt cele mai nocive pentru organism, iar intoxicaţiile cu ele sunt cel mai frecvent întâlnite. Consumul de alimente contaminate este principala cale prin care metalele grele ajung în corp. Ele nu se descompun prin prepararea termică a mâncărurilor.

 • VIDEO! Zece croitorese, intoxicate cu fum la Titu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO! Zece croitorese, intoxicate cu fum la Titu

  Şi-au văzut moartea cu ochii. Zece croitorese care lucrau la o fabrică din oraşul dâmboviţean Titu au ajuns la spital întoxicate cu monoxid de carbon. De vină ar fi, spun anchetatorii, câţiva muncitori care au încercat să înalţe coşul centralei termice. Vântul a băgat tot monoxidul de carbon în hala în care lucrau 40 de femei.

 • Focşani: Intoxicat cu monoxid de carbon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Intoxicat cu monoxid de carbon

  Un tânăr în vârstă de 20 de ani, originar din Vaslui, a ajuns aseară la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon" din Focşani cu stări de ameţeală şi de leşin.

 • EXCLUSIV: Șase persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon în condiții suspecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Șase persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon în condiții suspecte

  Șase persoane din Moldova-Nouă au ajuns la spital în condiții suspecte, după ce s-au intoxicat cu dioxid de carbon. Oamenii s-au simțit rău și, azi dimineață, în jurul orei 5, au sunat la ambulanță, pentru ca medicii să îi consulte. Aceștia, însă i-au preluat de urgență și -au dus la spital pentru analize.

 • Slobozia: Copil de doi ani, intoxicat cu Amplicilină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Copil de doi ani, intoxicat cu Amplicilină

  Familia unui copil de doi ani din Ţăndărei a trecut ieri după amiază prin clipe de coşmar. Copilului i s-a făcut rău de la antibioticul pe care medicul i l-a prescris pentru tratarea unei bronşite. 

 • Ţiriac junior s-a intoxicat cu clor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţiriac junior s-a intoxicat cu clor

  Ion Alexandru Ţiriac, fiul omului de afaceri miliardar Ion Ţiriac, şi-a petrecut o parte din ziua de ieri la Spitalul Judeţean Braşov, după ce s-a intoxicat cu clorul folosit pentru dezinfectarea piscinei.

 • Tânăra de 15 ani de la Curtea de Argeş a murit intoxicată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânăra de 15 ani de la Curtea de Argeş a murit intoxicată

  Misterul morţii tinerei de 15 ani din Curtea de Argeş a fost înlăturat de medicul legist. În urma autopsiei s-a stabilit că Andreea Bălălău a decedat vineri dimineaţa din cauza boilerului din baie, care emana monoxid de carbon.

Modifică Setările