Stiri despre intimitate

  119 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Contruieşte relaţia pe care o doreşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contruieşte relaţia pe care o doreşti

  Dragi cititori, promiteam de ceva vreme câteva sugestii care ajută un cuplu să facă faţă timpului, tentaţiilor, vremurilor şi mai ales evoluţiei şi mă ţin de cuvânt redând câteva rânduri despre acest subiect.

 • Facebook a şters feţele europenilor din baza de date
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook a şters feţele europenilor din baza de date

  Facebook şi-a sters, vineri, baza de date creată de pe urma  serviciului de recunoaştere facială, care conţinea feţele a milioane de europeni. Decizia vine ca urmare a unei promisiuni pe care Facebook a făcut-o autorităţilor Uniunii Europene, potrivit  site-ului Tech Radar.

 • Cum ne vom proteja datele în noua epocă Facebook. Ghidul intimităţii online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne vom proteja datele în noua epocă Facebook. Ghidul intimităţii online

  Facebook a prezentat de curând funcţia noua Graph Search. În curând, mai mulţi utilizatori din întreaga lume şi chiar din România vor avea acces la căutările din Facebook. Pe cât de înfricoşătoare pare uneori reţeaua lui Mark Zuckerberg, Graph Search ar putea să o facă de-a dreptul îngrijorătoare.

 • SERIAL SRWare, browserul pentru care mai puţin înseamnă mai
mult
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL SRWare, browserul pentru care mai puţin înseamnă mai mult

  Ne apropiem de finalul incursiunii noastre simple în browserele momentului şi ajungem la cele mai puţin cunoscute. Astăzi, ne-am oprit la SRWare Iron, un browser creat pe platforma Chromium şi care vine cu un punct forte interesant: ne protejează datele personale.

 • De ce ne purtăm atât de ciudat în lift?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce ne purtăm atât de ciudat în lift?

  Le folosim de atât de multe ori pe zi că nici nu le mai dăm importanţă, şi totuşi modul în care ne comportăm în lifturi, căci despre ele e vorba, relevă o anxietate ascunsă.

 • Codul manierelor elegante în pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Codul manierelor elegante în pat

  Să împarţi patul cu cineva nu este doar o plăcere, ci şi o potenţială problemă pentru un cuplu. Mai ales când unuia dintre parteneri îi lipsesc empatia şi bunul-simţ.

 • Cât de cuminte e o „fată fierbinte“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de cuminte e o „fată fierbinte“

  Multe operatoare de la liniile erotice, care simulează orgasme în cascadă, sunt de fapt acasă, plictisite, în pijama. Situația financiară sau dorinţa de aventură sunt motivele pentru care şi-au ales aşa o „carieră“.

 • „Căsnicia“ de la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Căsnicia“ de la serviciu

  Petrecem atât de mult timp la birou, încât a devenit practic o a doua casă, iar colegii – o familie. Astfel, mulţi ajung în situaţia de a avea pe cineva care le este la fel de apropiat ca un veritabil partener de viaţă. Lucrurile se complică dacă apare şi o relaţie intimă.

 • Facebook ne-ar putea spune dacă avem prieteni care suferă de boli cu transmitere sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facebook ne-ar putea spune dacă avem prieteni care suferă de boli cu transmitere sexuală

  Rețelele de socializare și informațiile personale pe care acestea le găzduiesc sunt din nou în centrul atenției, după ce un medic american a declarat la o conferință de profil că o aplicație ar putea să-l ajute să descopere printre prietenii de pe Facebook ai unei persoane cu HIV pe cei cu potențial de infestare. 

 • Angelina Jolie, „o fată rea“ în intimitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, „o fată rea“ în intimitate

  Brad Pitt a mărturisit într-un interviu că partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, este în continuare „o fată rea" în intimitate, el găsind încântătoare această parte a personalităţii celebrei actriţe americane, potrivit mediafax.ro.

 • GALERIE FOTO Cum să-ţi ştergi postările de pe Facebook în zece paşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Cum să-ţi ştergi postările de pe Facebook în zece paşi

  Noul profil introdus de reţeaua de socializare Facebook, Timeline, a stârnit îngrijorarea utilizatorilor, care se tem de ce informaţii au postat în trecut şi care pot ajunge acum la suprafaţă cu ajutorul profilului împărţit pe ani. Există însă o metodă, prezentată de site-ul zdnet.com, prin care informaţiile de pe profil pot fi şterse.

 • VIDEO Ghid practic: Dreptul la intimitate, un monitor doar pentru ochii tăi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ghid practic: Dreptul la intimitate, un monitor doar pentru ochii tăi

  Poate știați, sau poate nu, dar orice monitor LCD poate fi modificat (destul de brutal) astfel încât cel care îl folosește să vadă perfect imaginile ilustrate pe display, iar restul lumii să privească numai un ecran alb. Nu, nu este magie, ci doar... schepsis, după cum vă veți convinge.

 • Ce crede el despre fobiile tale?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce crede el despre fobiile tale?

  Fobiile sunt frici excesive care tulbură viaţa a mii de oameni. Ce faci atunci când frica de insecte, de întuneric sau de mulţimi îţi ameninţă intimitatea?

 • Fotografiile de pe Facebook strică imaginea personală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotografiile de pe Facebook strică imaginea personală

  În zilele noastre profilul de pe reţelele sociale poate fi foarte important pentru imaginea personală. Astfel, un studiu britanic a descoperit faptul că pozele semi-nud sau în costum de baie provoacă o reacţie negativă şi depărtează potenţialii prieten virtuali, scrie „The Daily Mail".

 • Intimitatea lecturii şi aparatul de fotografiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intimitatea lecturii şi aparatul de fotografiat

  Lucrările cunoscutului fotograf André Kertész se vor afla la Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Bucureşti până la 28 august. Publicul român poate admira fotografiile realizate de artistul născut la Budapesta, în 1894,  în cadrul expoziţiei „L’intime plaisir de lire“ / „Plăcerea intimă a lecturii“.

 • Biserica face terapie pentru dependenţii de sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biserica face terapie pentru dependenţii de sex

  Zeci de femei şi bărbaţi a căror viaţă este dominată de poftele trupeşti merg de două ori pe săptămână la orele de terapie organizate de Mitropolia Moldovei. Cei mai mulţi dependenţi trataţi la Centrul „Sfântul Nicolae“ sunt intelectuali şi au vârsta medie de 40 de ani. Terapia durează 10 săptămâni şi se realizează în 12 paşi.

 • Ochiul fotografului vede tot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ochiul fotografului vede tot

  Inventarea aparatului care imortalizează chipuri, gesturi, atitudini şi mişcări a fost începutul sfârşitului pentru intimitate. Acesta pare a fi mesajul inteligentei expoziţii de fotografie de la Tate Modern din Londra, intitulată „Exposed: Voyeurism, Surveillance and the Camera“.

 • Sunteţi compatibili sexual?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunteţi compatibili sexual?

  Compatibilitatea sexuală este extrem de importantă într-o relaţie de durată. Cu ajutorul testului, află cât de compatibili sunteţi tu şi partenerul tău şi descoperiţi ce aţi mai putea face pentru mai multă armonie în intimitate.

Modifică Setările