Stiri despre interstellar

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Inamicul e aproape VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inamicul e aproape VIDEO

  Prin „Dunkirk“, despre retragerea eroică a englezilor din faţa forţelor germane în cel de-al doilea război mondial, e posibil ca britanicul Christopher Nolan să fi realizat filmul de război absolut al acestui început de mileniu.

 • Topul celor mai piratate filme în 2015 VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai piratate filme în 2015 VIDEO

  „Interstellar: Călătorind prin univers“, „Furios şi iute 7“ şi „Jurassic World“ se numără printre cele mai piratate zece filme din acest an, descărcările online ilegale fiind în continuă creştere, informează revista Variety în ediţia sa electronică, citată de Mediafax.

 • Saturn Awards 2015: filmele
„Interstellar: Călătorind prin univers“ şi „Gardienii Galaxiei“, cele mai
premiate producţii. Lista completă a câştigătorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saturn Awards 2015: filmele „Interstellar: Călătorind prin univers“ şi „Gardienii Galaxiei“, cele mai premiate producţii. Lista completă a câştigătorilor

  Filmul SF „Interstellar/ Interstellar: Călătorind prin univers“ a fost marele câştigător al celei de-a 41-a ediţii a galei Saturn Awards, obţinând şase trofee. Pe locul al doilea în topul celor mai premiate producţii cinematografice s-a clasat pelicula „Guardians of The Galaxy/ Gardienii Galaxiei“, scrie contactmusic.com, citat de Mediafax.

 • Premiile BAFTA 2015: filmul „Hotel Grand Budapest“ a primit 11 
nominalizări. Lista completă a menţiunilor pentru cea de-a 68-a ediţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile BAFTA 2015: filmul „Hotel Grand Budapest“ a primit 11 nominalizări. Lista completă a menţiunilor pentru cea de-a 68-a ediţie

  Cea de-a 68-a ediţie a premiilor BAFTA şi-a desemnat nominalizaţii în cursa pentru cele mai importante distincţii din cinematografia britanică. Astfel, pelicula „The Grand Hotel Budapest/Hotel Grand Budapest“ a primit 11 nominalizări, printre care „cel mai bun film“ şi „cel mai bun actor“, fiind urmată de filmele „Birdman“ (zece nominalizări) şi „The Imitation Game“ (nouă nominalizări).

 • ANALIZĂ 2014, anul în care actorii au fost eclipsaţi de roboţi, reptile uriaşe sau maimuţe care ştiu să vorbească
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ 2014, anul în care actorii au fost eclipsaţi de roboţi, reptile uriaşe sau maimuţe care ştiu să vorbească

  Faptul că anul 2014 a reprezentat unul dintre cei mai slabi din ultimele două decenii în ceea ce priveşte încasările la box office poate fi explicat în parte prin ieşirea la rampă a unor personaje care au umbrit noţiunea de „star de cinema“. Astfel, în lumina reflectoarelor au stat eroi de benzi desenate, roboţi, dinozauri sau maimuţe care ştiu să vorbească, arată revista „Variety“ într-o analiză.

 • VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari încasări din 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari încasări din 2014

  Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction şi cele cu supereroi, „Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea“ şi „Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei“ ocupând primele locuri în topul filmelor cu cele mai mari încasări din 2014.

 • VIDEO Filmele care au marcat anul 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Filmele care au marcat anul 2014

  „Adevărul“ vă propune o trecere în revistă a producţiilor cinematografice care au marcat anul 2014, fie din cauza controverselor pe care le-au stârnit, fie datorită efectelor speciale impresionante sau graţie jocurilor actoriceşti de excepţie.

 • VIDEO Angelina Jolie, Cristopher Nolan şi Ben Affleck, trecuţi cu vederea la nominalizările pentru Globul de Aur 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Angelina Jolie, Cristopher Nolan şi Ben Affleck, trecuţi cu vederea la nominalizările pentru Globul de Aur 2015

  Cea de-a 72 gală a Globurilor de Aur a adus cu sine o serie de premiere la nivelul nominalizărilor, printre care prima menţiune la aceste premii a actriţei Jennifer Aniston sau cele mai multe nominalizări pentru pelicula „Birdman“. Pe de altă parte, nume precum Angelina Jolie, Ben Affleck, Christopher Nolan sau serialul „Walking Dead“ nu au fost incluse în lista propunerilor pentru un premiu, scrie foxnews.com.

 • Câteva gânduri (post-campanie) despre „Interstellar”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva gânduri (post-campanie) despre „Interstellar”

  Şi acum, că lupta electorală – transformată, pentru unii, în psihoză electorală – a ajuns la un deznodământ, e timpul să ne întoarcem, încet, la realitate. Săptămâna trecută am văzut „Interstellar”, al lui Christopher Nolan, şi am rămas în cap cu câteva gânduri pe care n-am apucat să le pun pe blog, din cauza bătăliei dintre roşu şi albastru.

 • VIDEO Continuarea filmului „Tăntălăul şi gogomanul“, un adevărat succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Continuarea filmului „Tăntălăul şi gogomanul“, un adevărat succes

  Comedia „Dumb and Dumber To“, continuare a filmului din 1994 „Dumb and Dumber/ Tăntălăul şi gogomanul“, a avut premiera vineri, având încasări de 14,2 milioane de dolari la box office-ul nord-american. Specialiştii de la „The Hollywood Reporter“ preconizează că până luni încasările vor atinge pragul de 40 milioane de dolari, ceea ce înseamnă că filmul va depăşi animaţia „Big hero 6/ Cei 6 super eroi“ şi SF-ul „Interstellar“.

 • Protestez
pe toate căile, deci (voi) exist(a)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protestez pe toate căile, deci (voi) exist(a)

  În ultimele zile în presa naţională a plouat cu tot felul de scrisori directe, otrăvite, înţelepte, usturătoare, dar mai ales personale, către viitorul preşedinte al României. Nu-i spun numele, nu am suficientă cerneală în tastatură. Dacă Eugen Ionescu mai trăia însă, duminica de 2 noiembrie 2014 scursă în faţa ambasadelor române din străinătate, ar fi putut deveni sub pana sa, o continuarea a piesei "Rinocerii".

 • Relativitatea pentru tonţi sau Fraţii Nolan ne iau de proşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Relativitatea pentru tonţi sau Fraţii Nolan ne iau de proşti

  SF Filmul „Interstellar: Călătorind prin univers“ îl confirmă pe regizorul Christopher Nolan ca pe unul dintre cei mai răsfăţaţi autori contemporani, dar epopeea spaţială a fraţilor Nolan ratează lamentabil temele filozofice şi ştiinţifice, cele în care consta miza filmului. Cei doi se se iau la trântă cu nimeni altul decât Einstein, iar scenariul face o varză din conceptele de bază ale teoriei relativităţii.

 • Despre Christopher Nolan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Christopher Nolan

  Poetul oraşului întunecat în vremea noastră este Chrisopher Nolan. Inception este povestea despre locul poetului în acest oraş. Revenirea tragediei şi a nopţii întunecate a sufletului, pentru a fura o zicere creştină, este un atac asupra Iluminismului care a creat democraţia, dar nu o tentativă de a distruge democraţia, ci de a o apăra şi îmbunătăţi.

Modifică Setările