Stiri despre internet

  3528 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Criminalul minor, „educat“ de calculator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criminalul minor, „educat“ de calculator

  Ionuţ Savin (15 ani) şi-a înjunghiat de 17 ori mama adoptivă, nervos că nu-i plătise factura la internet. Femeia a fost găsită fără suflare în apartamentul din localitatea dâmboviţeană Moreni chiar de soţul ei, care se întorcea de la serviciu pregătit să sărbătorească 16 ani de căsnicie.

 • Presa face bani (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa face bani (II)

  Presa nu trăieşte nicio revoluţie. Este stimulată de transformările tehnologice. Este mai prezentă. Am greşit. Internetul prevedea că la dracu' cu cărţi, adică acolo unde ţineam întâlnirea anuală a managementului trustului „Adevărul", va ploua cu tunete şi fulgere.

 • Galaţiul are internet ce n-a văzut Parisul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţiul are internet ce n-a văzut Parisul!

  Oraşul de la malul Dunării a bătul Parisul în ceea ce priveşte viteza conexiunilor la internet. România stă mai bine la viteza conexiunilor de internet pentru că a implementat ultima tehnologie în domeniu, faţă de multe state dezvoltate care o folosesc pe cea de acum 10 ani.

 • Miliardarul Bill Gates, internetul şi oltenii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miliardarul Bill Gates, internetul şi oltenii

  Sătenii din România beneficiază de un program finanţat de fundaţia magnatului american. Ei sunt extrem de recunoscători că se dă ceva pe gratis. Ţăranul român a ajuns la momentul întâlnirii cu mediul online. Civilizaţia rurală e sceptică în faţa minunilor tehnologice venite tocmai de peste Ocean.

 • Google vrea să fie trader de energie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Google vrea să fie trader de energie

  Gigantul multimedia Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a solicitat reglementatorului din domeniul energetic din Statele Unite acordarea licenţei pentru comercializarea de energie, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei, Niki Fenwick.

 • Teheranul găseşte noi modalităţi de a cenzura Internetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teheranul găseşte noi modalităţi de a cenzura Internetul

  Autorităţile de la Teheran au anunţat o nouă listă de interdicţii pentru internauţii iranieni, ca urmare a scurgerii de informaţii pe site-uri precum facebook, twitter şi youtube despre violenţele din Iran.

 • Un deceniu de glorie pentru Internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un deceniu de glorie pentru Internet

  Experţii fac previziuni cu privire le modul în care „World Wide Web“ ne-ar putea schimba vieţile în următorii zece ani.

 • 2020 - unde vom fi peste zece ani?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2020 - unde vom fi peste zece ani?

  Vom fi operaţi de roboţi, vom lucra alături de ei, iar supermarketul ne va umple automat frigiderul conectat la internet. Ne vom comanda lenjerie pe iPhone, dar vom mânca mai sănătos. Experţii chestionaţi de „The Daily Telegraph“ vorbesc despre cum vor arăta diferite domenii peste alţi zece ani. De la medicină, terapii genetice şi comunicaţii, previziunile lor ajung până la cinema şi tv.

 • Buzău: Locuri de muncă disponibile pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Locuri de muncă disponibile pe internet

  Peste 2.000 de patroni din Buzău, Galaţi, Brăila şi Focşani au pus anunţuri de angajare pe site-urile de recrutare.Cele mai multe firme îşi caută pe internet candidaţii ideali pentru posturi din vânzări, finanţe şi consultanţă.

 • Brăila: Biroul „Personal” s-a mutat pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Biroul „Personal” s-a mutat pe internet

  Peste 2.000 de patroni din Brăila, Galaţi, Buzău şi Focşani au pus anunţuri de angajare pe site-urile de recrutare. Cele mai multe firme îşi caută pe internet candidaţii ideali pentru posturi din vânzări, finanţe şi consultanţă.

 • Bucureşti: Cadourile ratate, vândute pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Cadourile ratate, vândute pe internet

  Mulţi români scapă de darurile primite de Crăciun prin intermediul site-urilor de vânzări online. Oricui i s-a întâmplat să primească un cadou care să-l dezamăgească. Variantele de a scăpa, însă, de cele mai inutile dintre ele sunt numeroase.

 • Craiova: Datoriile oltenilor , trecute pe net
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Datoriile oltenilor , trecute pe net

  Cozile de la taxe şi impozite vor deveni amintire din 2010, când sistemul electronic va deveni funcţional.  Contribuabilii vor putea vedea online cât trebuie să plătească impozit pentru clădiri, terenuri şi maşini.

 • Vânătorul de uriaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânătorul de uriaşi

  F5 Networks produce aparate care direcţionează în mod inteligent traficul de pe internet – şi o face mai bine decât Cisco.

 • Luminile de Crăciun pot intrerupe conexiunile la internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luminile de Crăciun pot intrerupe conexiunile la internet

  Luminile de Crăciun cu care oamenii îşi împodobesc bradul sau casa pot interfera cu conexiunile broadband la internet, scâzând viteza acestora, anunţă furnizorii de servicii de internet din Marea Britanie.

 • Sărbători autentice în mediul virtual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbători autentice în mediul virtual

  Internetul a devenit unul dintre marii „jucători“ ai serilor de sărbătoare: el anulează distanţele şi le permite oamenilor să rămână interconectaţi.

 • Orașul Pecica beneficiază de astăzi de rețea wireless
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orașul Pecica beneficiază de astăzi de rețea wireless

  Primăria Oraşului Pecica a fost cooptată în proiectul “Creșterea accesului la serviciile de internet” derulat de către Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, ce are scopul de a acoperi cu reţea de internet wireless cât mai multe spaţii publice din ţară pentru un acces mai bun al populaţiei la informaţie.

 • Obama a numit un
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama a numit un "ţar" pentru supravegherea Internetului

  Preşedintele SUA, Barack Obama, a numit un coordonator al politicii americane în materie de securitate electronică, misiunea acestuia fiind să organizeze şi să supervizeze reţele considerate vulnerabile, informează AP.

 • Guvernul italian cenzurează internetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guvernul italian cenzurează internetul

  În urma evenimentelor tensionate recente care l-au avut ca protagonist pe premierul Silvio Berlusconi şi a apariţiei pe reţeaua de socializare Facebook a unor site-uri care incită la violenţă, Cabinetul de la Roma a decis „selecţionarea“ acestora şi interzicerea accesului la cele mai „agresive“.

 • Constanţa: Dan Căpăţână, medicul-manager conectat la Internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Dan Căpăţână, medicul-manager conectat la Internet

  Director al celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, dr. Dan Căpăţână şi-a început cariera ca medic militar. După absolvirea liceului Nicolae Bălcescu din Medgidia, şi-a încercat norocul la Medicină, unde a picat, aşa că a fost nevoit să se înroleze în armată.

Modifică Setările