Stiri despre insula

  160 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Au jefuit 2000 de oameni dintr-o lovitură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au jefuit 2000 de oameni dintr-o lovitură

  Cei 2.000 de locuitori ai insulei Aitutaki din Pacific au rămas cu toţii fără bani în bancă. Aceasta după ce nişte hoţi au dat marea lovitură.

 • Împădurire masivă în Insula Mare a Brăilei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Împădurire masivă în Insula Mare a Brăilei

  5000 de hectare de teren din insulă urmează să fie împădurite, conform planului de protejare a zonelor umede şi de investire în perdele de protecţie în Insula Mare.

 • Insula Pisica, raiul de pe Dunăre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insula Pisica, raiul de pe Dunăre

  Ostrovul Pisica sau Trâmşanu, cum mai este numit, este unul din cele mai frumoase insule protejate din judeţ. Doar cei care deţin o barcă se încumetă să viziteze aceste frumoase insuliţe create pe Dunăre. De la Complexul Albatros Podul 4, amplasat pe DN3, la aproximativ 4 kilometri de municipiul Călăraşi, puteţi închiria o ambarcaţiune pentru 500 de lei pe zi. 

 • „Şeicul curcubeu“, bogătaşul cu tupeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Şeicul curcubeu“, bogătaşul cu tupeu

  Şeicul Hamad bin Hamdan Al Nahyan şi-a scris numele pe nisipul unei insule din Abu Dhabi cu litere atât de mari încât sunt vizibile din spaţiul cosmic. Hamad, zis „Şeicul curcubeu”, proprietarul insulei care-i poartă iscălitura, a devenit celebru pentru extravaganţele sale extrem de costisitoare.

 • Insula Thassos, una dintre preferinţele arădenilor pentru petrecerea concediului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insula Thassos, una dintre preferinţele arădenilor pentru petrecerea concediului

  Linişte, relaxare şi un peisaj de vis. De asta au parte sau au avut arădenii care au ales în acest an să-şi petreacă concediul în Insula Thassos din Grecia. În ciuda situaţiei conflictuale, care are loc în vechea Eladă, numărul celor care au călcat pe insulă în acest an este destul de mare.

 • Austria îşi scoate la vânzare doi munţi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Austria îşi scoate la vânzare doi munţi!

  Dacă vă plac plimbările în aer liber, aventura, sporturile montane şi dacă dispuneţi de 120.000 de euro, vă puteţi cumpăra propriul munte în Austria!

 • Ischia. Frumoasa insulă Ischia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ischia. Frumoasa insulă Ischia

  Sau cum am fost în Mongibello, staţiunea italiană fictivă din romanul (şi filmul) „The Talented Mr. Ripley“...N-aţi înţeles nimic? Vă explic imediat: multe dintre scenele peliculei cu Matt Damon, Jude Law şi Gwyneth Paltrow s-au filmat în Ischia, cea mai mare insulă din Golful Napoli.

 • China ar putea accepta unificarea celor două Corei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  China ar putea accepta unificarea celor două Corei

  Potrivit unor telegrame publicate ieri de WikiLeaks, oficiali chinezi şi-au exprimat frustrarea faţă de Coreea de Nord, o ţară aliată. Dezvăluirile vin într-un moment în care ten­­siunile din regiune sunt mari, după ce Coreea de Nord a bombardat, săptămâna trecută, o insulă sud-coreeană. 

 • Două cutremure moderate s-au petrecut în Taiwan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două cutremure moderate s-au petrecut în Taiwan

  Două cutremure moderate au fost resimţite vineri dimineaţă, la interval de câteva ore, pe coasta de est a Taiwanului, a anunţat Institutul de geofizică american (USGS), citat de AFP.

 • Grecia îşi scoate insulele la mezat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grecia îşi scoate insulele la mezat

  Grecia ar fi luat decizia să concesioneze ori chiar să vândă câteva din cele 6.000 de insule pe care le deţine, relatează “The Guardian”.

 • Nimfa Nordului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimfa Nordului

  Absentă din ghidurile turistice, mica şi prietenoasa insulă din apropiere de capitala Suediei găzduieşte ucenici în ale artei. O nimfă nordică – aşa aş defini insuliţa suedeză Biskops Arno. Locul e de găsit la mai puţin de o sută de kilometri de Stockholm.

 • Vacanţă în Tenerife, visul căutătorilor de plaje fierbinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţă în Tenerife, visul căutătorilor de plaje fierbinţi

  În fiecare an, zece milioane de turişti trăiesc în „Insula Eternei Primăveri“ un amestec de senzaţii în care încap plimbări prin pădurile tropicale, magazine ţanţoşe ale marilor designeri, „decorate” cu discounturi irezistibile, sangria, paella, party-uri de pomină, şi, desigur, plaje vulcanice.

 • Malta, călătorie într-o carte poştală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Malta, călătorie într-o carte poştală

  Visul oricărui intelectual este să se retragă pe o insulă, iar al celor pasionaţi de istorie e orientat spre Malta. Ca suprafaţă, insula e de dimensiunile unui judeţ din România, iar ca popu-laţie, cât Clujul ori Iaşiul. Diferenţa e densitatea patrimonială şi ştiinţa de a valorifica trecutul, transformându-l într-un irezistibil produs cultural şi turistic.

 • VIDEO Creta, leagănul lui Zeus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Creta, leagănul lui Zeus

  Istoria insulei este evidentă abia când străbaţi regiunea de la un capăt la altul, trecând pe la ruinele Palatului Minoan al lui Knossos, pe la fortăreaţa veneţiană de la Rethymno, pe la moscheile şi mănăstirile bizantine sau pe la peştera unde se spune că s-ar fi născut Zeus.

 • VIDEO Insula de gunoaie din Atlantic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Insula de gunoaie din Atlantic

  Cercetătorii au găsit în Atlantic o „pată“ de deşeuri plutitoare similară cu cea descoperită în Pacific în urmă cu 13 ani. Resturile de pungi, cutii şi sticle din plastic otrăvesc apele şi ucid mamiferele marine, peştii, albatroşii şi broaştele-ţestoase.

Modifică Setările