Stiri despre insula serpilor

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Din satelit nu se vede umilirea ucrainenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din satelit nu se vede umilirea ucrainenilor

  Pentru cei avizaţi, atenţi la semnalele anuale date de reviste specializate în geopolitică, anexarea peninsulei Crimeea, de către Federaţia Rusă, nu a constituit o surpriză, decât din perspectiva momentului ales. Alegerea fiind a preşedintelui Vladimir Putin, care, de când a devenit ocupantul principalului scaun, din Kremlin, visează la reinstaurarea Uniunii de ieri, sovietice şi socialiste, prin Uniunea de mâine, Euro-Asiatică.

 • Cum vom preveni o viitoare catastrofă naţională?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vom preveni o viitoare catastrofă naţională?

  La finalul unei efemere prezenţe, într-un studiou de televiziune - unde am avut şansa să am interlocutor pe ex-ministrul apărării naţionale ce a girat procesul integrării noastre în NATO, iar ca moderator pe un teleast cunoscut anterior ca un jurnalist cumpătat - am primit o revistă care mi-a...ars ochii, cu titlul de pe copertă.

 • Lăsată în voia valurilor de statul ucrainean, Insula Şerpilor se scufundă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lăsată în voia valurilor de statul ucrainean, Insula Şerpilor se scufundă

  Autorităţile regionale din Odesa au sunat alarma: în ultimii trei ani statul ucrainean nu a mai alocat nici un ban pentru a dezvolta Insula Şerpilor, încetând lucrările de construcţie şi de protecţie a infrastructurii necesare, fiind lăsată sub influenţa condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Dumskaya.net.