Stiri despre insuficienta venoasa

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Extractul de
castan reduce inflamaţia venelor varicoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Extractul de castan reduce inflamaţia venelor varicoase

  Extractul din seminţe de castan este utilizat în mod tradiţional ca remediu împotriva febrei şi pentru atenuarea simptomelor de răceală. El s-a dovedit eficient însă şi în reducerea umflăturilor venelor varicoase şi în diminuarea disconfortului determinat de hemoroizi.

 • Tratamente naturiste pentru
picioare grele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste pentru picioare grele

  Ai gleznele umflate şi te dor? Îţi simţi picioarele ca şi cum ar fi de plumb? Aceste senzaţii neplăcute, cauzate de insuficienţa venoasă, afectează foarte multe femei, mai ales în sezonul cald. Pentru reducerea disconfortului şi a umflăturilor, poţi apela cu încredere la tratamente naturiste.

 • Beneficiile drenajului limfatic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile drenajului limfatic

  Unele afecţiuni pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul unui masaj special, numit drenaj limfatic. Acesta ajută la stimularea limfei, responsabilă cu eliminarea toxinelor din organism.

 • Sănătatea se moşteneşte?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătatea se moşteneşte?

  Dacă astăzi vorbim din ce în ce mai mult despre influenţa factorilor de mediu asupra sănătăţii, nu înseamnă că ei sunt singurii care o influenţează. Să nu uităm de moştenirea ereditară a fiecăreia dintre noi, mai ales de aceea care vine din partea mamei.

 • Insuficienţa venoasă poate pune viaţa în pericol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insuficienţa venoasă poate pune viaţa în pericol

  Picioarele grele, durerile de gambe, dar şi varicele pot cauza probleme grave de sănătate. Atunci când venele nu mai permit întoarcerea sângelui spre inimă pot apărea probleme precum tromboza venoasă profundă, embolia pulmonară şi chiar decesul.

Modifică Setările