Stiri despre insignia

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Test Drive Opel Insignia 2.0 BiTurbo Diesel
4X4 Exclusive – Robin Hood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Opel Insignia 2.0 BiTurbo Diesel 4X4 Exclusive – Robin Hood

  Sărbătorile acestea le-am fugărit, vânat, alergat la volanul unui Opel Insignia. Se poate spune că nu am fost ostentativ, şi totuşi, când preţul de listă este de 45.465 euro, parcă epatezi puţin. De la 21.710 euro, cât costă versiunea de bază, trebuie să se întâmple destule pentru a ajunge la valoarea modelului testat.

 • VIDEO Primele imagini cu Opel Insignia facelift
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Primele imagini cu Opel Insignia facelift

  Opel dezvăluie primele imagini cu noul Insignia. Noua ediţie a vârfului de gamă a mărcii germane va fi prezentată în premieră la Salonului Auto de la Bruxelles, care va avea loc în perioada 10 - 19 ianuarie 2020.

 • Dieselgate explodează în ograda Opel. Rechemare uriasă de maşini în service. Care sunt modele vizate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieselgate explodează în ograda Opel. Rechemare uriasă de maşini în service. Care sunt modele vizate

  După ce autorităţile germane au efectuat două percheziţii la sediile producătorului auto Opel, Ministerul german al Transporturilor a anunţat luni că aproximativ 100.000 de vehicule ale mărcii urmează să fie rechemate la service. Asta la scurt timp după descoperirea unui nou dispozitiv de manipulare a emisiilor poluante ale automobilelor echipate cu motoare diesel.

 • Opel Insignia GSi – un model viril cu o tuşă retro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opel Insignia GSi – un model viril cu o tuşă retro

  Este plăcut când vezi că producătorii nu îşi uită trecutul. Parcă mariajul cu PSA îi prieşte constructorului Opel, iar noi salutăm revenirea logo-ului GSi pe un model din Rüsselsheim.

 • Noul Opel Insignia Grand Sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Opel Insignia Grand Sport

  Un cadou frumos de sărbători de la Opel – primele imagini oficiale şi detalii tehnice ale noii generaţii Opel Insignia. Un model extrem de important pentru constructorul german, sau mai exact pentru gigantul General Motors. Un model global, unul care va defila cu sigla Buick în America, cu sigla Vauxhall în regatul unit sau Holden în Australia.

 • Noul Opel Insignia, în România de la 21.185 Euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Opel Insignia, în România de la 21.185 Euro

  La scurtă vreme după debutul oficial al noului Opel Insignia din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, oficialii mărcii au publicat preţurile modelului pentru pieţele ţintă. În România, preţul maşinii porneşte de la 21.185 euro cu TVA inclus.

 • Opel Insignia primeşte o a treia variantă de caroserie: Country Tourer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opel Insignia primeşte o a treia variantă de caroserie: Country Tourer

  Odată cu lansarea faceliftului modelului Insignia, Opel a pregătit şi o variantă de caroserie pentru şoferii pasionaţi de aventură. Aceasta poartă numele Insignia Country Tourer şi va putea fi admirată în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, din toamna acestui an.