Stiri despre inregistrare online

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Cum te înregistrezi în Spaţiul Privat Virtual al ANAF şi cum depui Declaraţia Unică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum te înregistrezi în Spaţiul Privat Virtual al ANAF şi cum depui Declaraţia Unică

  Termenul până la care trebuie depusă, exclusiv online, Declaraţia Unică a fost prelungit până la sfârşitul lunii iulie, iar Fiscul şi-a dotat agenţiile cu calculatoare pe care le ăpot folosi cetăţenii care nu au astfel de aparate acasă. În cele ce urmează vă punem la dispoziţie filmuleţul cu ajutorul căruia vă puteţi înregistra şi depune documentele în SPV.

 • Cetăţenii aflaţi peste
hotare se pot înregistra online pentru alegerile prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cetăţenii aflaţi peste hotare se pot înregistra online pentru alegerile prezidenţiale

  Cetăţenii moldoveni aflaţi peste hotarele ţării, care vor să voteze la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie cât mai aproape de locul în care se află, pot să se înregistreze în prealabil online. Aceştia pot să acceseze pagina www.alegator.md şi să completeze, la rubrica „Înregistrare prealabilă”, formularul de înregistrare şi declaraţia electronică, prin care îşi exprimă voinţa de a participa la alegeri, transmite IPN.

 • Moldovenii din străinătate
cu drept de vot se pot înregistra online pentru prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldovenii din străinătate cu drept de vot se pot înregistra online pentru prezidenţiale

  Cetăţenii Republicii Moldova cu drept de vot care se află în străinătate se pot înregistra prealabil online pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie, începând cu 10 mai. Aceştia pot accesa pagina www.alegator.md şi completa, la rubrica „Înregistrare prealabilă”, formularul de înregistrare şi declaraţia electronică. Alegătorul va primi confirmarea privind înregistrarea sa prealabilă la adresa de e-mail pe care a indicat-o în formular.

Modifică Setările